Krema za roke
Posted 22 November 2011 - 09:02 AM
Posted 22 November 2011 - 09:05 AM

Me pa mika tista Essence vanilijeva ali pa čokoladna… bom vidla, če jo bom še kje dobila, ko bom prišla do kakšnega DM
Posted 22 November 2011 - 09:28 AM
Posted 22 November 2011 - 02:20 PM
Posted 22 November 2011 - 02:44 PM
Me pa mika tista Essence vanilijeva ali pa čokoladna… bom vidla, če jo bom še kje dobila, ko bom prišla do kakšnega DM
Nimajo tega tudi v nasi L&Z? Mislim, da sem jih videla.
Posted 22 November 2011 - 03:46 PM
Mami ful hvali Melvitino Extra-Rich kremo, ima ful probleme s suho kožo, plus zaradi dela je vsak dan v stiku z razkužili itd. Je probala že vse mogoče, pa ji ta najbolj odgovarja.
150 ml stane 17 €, 30 ml pa 6 €.

Meni se je pa v zadnjih dveh letih koža na rokah tako normalizirala, da sploh ne rabim več kreme.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 November 2011 - 03:50 PM
Niti ni tako hudo draga. Fant ima od razkuževanja tudi precej suhe roke (jaz pa poleg).
Kako je pa z vpijanjem?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 November 2011 - 03:59 PM
Ful se hitro vpije. Edino vonj mi ni najbolj všeč, tak cvetlično-zeliščen, ampak ni obstojen.
― V. Van Gogh
Posted 22 November 2011 - 06:00 PM
Če je krema učinkovita, preživim neprijeten vonj.
Če bo prilika, preverim. Naročevala ne bom.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 November 2011 - 03:45 PM
Meni se je pa v zadnjih dveh letih koža na rokah tako normalizirala, da sploh ne rabim več kreme.

Si kaj posebnega pocela ali je minilo samo od sebe? Meni se ravno spet zacenja. >.< Zacela ponovno piti svetlinovo olje, ponavadi je omililo zadevo. Ampak malo mi ze preseda nenehno konzumiranje nekih prehrambenih dodatkov.
Fluffy, ti in tvoj fant sta pa ocitno a match made in heaven.

Posted 23 November 2011 - 04:17 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 23 November 2011 - 06:03 PM
L'Occitane karite je itak klasika, pa tudi vse ostale (vrtnica, češnjev cvet, sivka, ...

Levo sem tudi sama danes kupila, zelo lepo diši, mogoče še malo preveč po piškotku.

Drugač se mi zdi pa tud Baleina z ureo fajn.

Ja, jo imam, meni je dobra.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 November 2011 - 07:24 PM
_Planet_, samo od sebe. -)
― V. Van Gogh
Posted 23 November 2011 - 08:30 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 November 2011 - 08:47 PM
Posted 23 November 2011 - 11:40 PM

Da, sam Bog naju je skupaj dal. ˘-˘
Drugače pa mu zaenkrat super odgovarja tista prej omenjena The Body Shop krema.
Posted 23 November 2011 - 11:49 PM
Samo da si je en primoran škodit, drugi si pa prostovoljno to dela.

― V. Van Gogh
Posted 23 November 2011 - 11:59 PM
Jaz si samo blazinice prstov velikokrat razkužujem (tam nimam problemov), on pa cele roke.
Imam probleme le na zgornjih straneh dlani, tam pa razkužim menda 2X na dan. UNLOL.
Posted 24 November 2011 - 01:02 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users