Kreme proti celulitu
Posted 29 August 2006 - 06:06 AM
Kot primer - moja teta je velika 180cm in ima 63 kg. Ful suhcena. Ampak celulit ima vseeno.
Posted 07 September 2006 - 10:11 PM

Ma itak ,da se ne morm upret, vsak dan pojem kej čokolade, pa učer sm lih gulfala pa sm pojedla 2 kosa kruha z nutelo ob 1 pomoč pa že 4 dni jem neko bonbonjero sred noči, sj pride tud to ... pač k se ti zalušta jej, jz pravm, sam drgač pa pač treba dt prste stran, da ne ješ iz dolgčasa, ne.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 September 2006 - 06:27 PM
Jaz mam od Nivee Bye Bye Celulite, pa me zanima, a je kera slišala, da se moraš namazat pred telovadbo?? Na embalaži sicer piše, da krema maščobo pretvarja v energijo....pol bi blo logično to energijo porabit.....al pa tko neki???
V glavnem, telovadba, veliko tekočine - najboljša je seveda voda, pa rezultati ne bodo izostali....
cmok s sončne Gorenjske
SHAKESPEARE
Posted 11 September 2006 - 08:40 PM
Posted 11 September 2006 - 08:57 PM
Pač itak je treba migat pa velik vode pit. Če se pa pred vadbo še namažeš s kremo, se potem zaradi povečanega krvnega obtoka poveča tudi odvajanje maščobe iz celic, katero naj bi proticelulitne kremice topile.
Posted 11 September 2006 - 09:04 PM
Posted 12 September 2006 - 01:58 PM
Pač itak je treba migat pa velik vode pit. Če se pa pred vadbo še namažeš s kremo, se potem zaradi povečanega krvnega obtoka poveča tudi odvajanje maščobe iz celic, katero naj bi proticelulitne kremice topile.
ancka (anca pomaranca), se ti točno vidi kaj studiras

Posted 12 September 2006 - 03:11 PM

Posted 12 September 2006 - 04:45 PM

Pa veš da je

Posted 13 September 2006 - 07:26 PM

hvala za odgovor, Ančka, saj je kar malo logično......bi se lohk spomnila sama, a ne

SHAKESPEARE
Posted 01 June 2008 - 02:34 AM
Haha, samo nekaj mi ni več smešno! Vedno bl trdovratn je

Skratka, celulit nas jebe v glavo.
A mislte, da se z izgubo kil pozna tud na izgubi celulita? Ker tkrt sm shujšala, mogoče sm zato celulit zgubila, lani oz. letos pa nism nč zgublala, in se je celulit medtem nazaj nabrou (dokler ga seveda nism začela zatirat, haha).
Eli, dans me je mogu fnt 'zmasirat' s kremo proti celulitu. Trajal je točno 3 minute

Posted 07 June 2008 - 07:26 PM

Izgubila sem ga pa ko sem se eno leto redno športala, zdej mam pa vlk obveznosti(klavir petje)in se je začelo poznati(god damn it!!

Me pa zanima če kakšne določene masaže pomagajo?(Proti maščobi).
Uporabljam pa tud Alverde celulitno olje in Nivea Goodbye Cellulite in oboje dvoje ima vidne rezultate-->napeto kožo

Posted 07 June 2008 - 08:37 PM
Se mažem zdaj s tisto amai kremo kak mesc vsak dan in edini rezultat, ki je, je ta, da je kako uro bl napeta koža.
Posted 11 June 2008 - 11:55 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users