Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#401 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 July 2006 - 11:54 AM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Jenna)
dezifincira

Dezinficira. biggrin.gif

Infekcija, da. :clown:
Pardon..... lokvanj..... lakmus..... LAPSUS! biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#402 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 July 2006 - 12:12 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#403 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 13 July 2006 - 01:09 PM

Sem si namazala z Bepanthenom ker ga mam glih doma in je ful fajn. Čez noč sem si namazala pa so rdeče pikice skor cele zginle. Hvala!
  • 0
Memento mori.

#404 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 July 2006 - 01:27 PM

.
No, fino! wink.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#405 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 13 July 2006 - 01:30 PM

jaz pa nimam pikic nikoli, samo namažen z navadnim losijonom za telo, da pomirim kožo in je to to. srečnica jaz tongue.gif smile.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#406 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 13 July 2006 - 01:35 PM

Srečnica ti, ja. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#407 polona3110

polona3110

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 18 July 2006 - 02:09 PM

Punce, kaj je ze bila katera na brazilski depilaciji v salonu Kac v Celju? Koliko pa stane? Pa kolk časa je blo kaj koža razdražena?
Aja, al ve katera slućajno če delajo brazilsko tud v mB?
  • 0

#408 majchika

majchika

sramežljivec

• Člani
  • 52 posts

Posted 19 July 2006 - 01:00 PM

čao, punce! :notworthy:

polona3110, pri kac v celju ne delajo brezilske depilacije, maš napačne informacije (sem poklicala in vprašala-me je dajala radovednost) :dontknow: če pa zveš še za koga pa dej povedat, da ne bomo rable v lj (sam po to) hodit.

lepo se mejte vse! :sunny:
  • 0

#409 polona3110

polona3110

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 19 July 2006 - 05:25 PM

jaz sn tud klicala v kac, in jo dela tam samo ena (tako mi je rekla) ta pa je zdaj na dopustu sad.gif, če kaj zvem kje bliže kot lj pa javim! lp smile.gif
  • 0

#410 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 23 July 2006 - 06:46 PM

QUOTE(sonchika)
Depilacijske kreme so brezvezna. Prvič, je to ena huda kemija, ki je niti slučajno ne bi dajala na intimne predele - bog ve, kaj lahko fašeš, če nisi previdna. Drugič pa tudi učinkovite niso kaj prida. Je britvica boljša.
Vosek je fajn, samo bolelo bi za umret.

jst sm od vedno uporabljam od Afrodite depilacijsko kremo, ker je zares učinkovita, vse odstrani, brez bolečin, pa tudi nikoli nisem po njej dobila teh rdečih srbečih, pekočih pikic...katere pa vedno dobim ko si jo pobrijem z britvico za enkratno uporabo...

pa bi mi znala katera priporočit kake dobre britvice??
  • 0

#411 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85932 posts

Posted 23 July 2006 - 06:53 PM

Jaz po novem uporabljam od Gillette tiste roza, pakirani po dve skupaj (pa niso za enkratno uporabo, se menjajo). Zelo natančno opravijo delo. 8) wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#412 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 23 July 2006 - 06:59 PM

QUOTE(Jinadaze)
Jaz po novem uporabljam od Gillette tiste roza, pakirani po dve skupaj (pa niso za enkratno uporabo, se menjajo). Zelo natančno opravijo delo. 8) wink.gif

a to je brivnik, kjer menjaš sam žiletke???

maš mogoče kako slikico, plis??
  • 0

#413 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 23 July 2006 - 07:28 PM

zanima me tudi kateri je zelo dober otroški puder??

doma imam otroškega od Mullerja...
  • 0

#414 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 July 2006 - 09:05 PM

QUOTE(exotica)
zanima me tudi kateri je zelo dober otroški puder??

Meni je od Penatena zelo vredu.
  • 0

#415 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 23 July 2006 - 09:13 PM

Jaz imam Becutanovega.
  • 0

#416 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85932 posts

Posted 23 July 2006 - 09:29 PM

Ja, žiletke so za menjat. Slikce ni, imenuje se pa Gillette Sensor 3.

Otroški puder pa jaz uporabljam DM-ov Babylove, in je fajn.
Ta sredinski, z belim navojem.
IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#417 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 July 2006 - 09:30 PM

.
Po moje so tile pudri vsi bolj ali manj isti šmorn.

.
  • 0

#418 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 30 July 2006 - 10:33 AM

Jaz si morem z depilacijsko, ker z britvico se mi dlake zarastejo v kožo in pol nastane taka rdeča pika...in mi ni fajn. Najraje bi z voskom samo se mi zdi da bi preveč bolelo.
  • 0
Memento mori.

#419 *miss_caty*

*miss_caty*

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 04 August 2006 - 11:38 AM

HOjla!!! Amm Tud jest mam občasne težave - kadar se brijem se mi dlačice vrastejo in prav tako nastanejo rdeče pikice - to sem poskušala odpraviti z b-pantenom, vendar ni pomagalo. Voskati pa si ne upam, ker mislim da preveč boli.
  • 0

#420 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 06 August 2006 - 09:35 AM

Tud jaz sem probala spodaj ze z vsem vragom, ampak mi je kar najbolš depilator...pol mam vsaj ful časa mir, nobenih vnetij (kot pri kremah in britvicah), bolečine pa skoraj ne čutim več.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users