L'Occitane izdelki
Posted 23 November 2007 - 10:59 PM
Posted 24 November 2007 - 08:27 AM
Posted 29 December 2007 - 07:51 PM

Sestavine:
Water, Isononyl Isononanoate, cyclomethicone, cetearyl alcohol, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) protein, glycerin, biosaccharide gum-1, trioctanoin/triethylhexanoin, glyceryl polymethacrylate, prunus amygdalus (sweet almond) oil, squalene, dipropylene glycol, cetearyl glucosaide, menthyl lactate, parfum/fragrance, prunus amygdalus (sweet almond) fruit extract, xanthan gum, carbomer, methylsilanol mannuronate, potassium sorbate, polyacrylamide, cyclohexasiloxane, C13-14 isoparaffin, propylene glycol, cyclopentasiloxane, sodium lauryl sulfate, triethanolamine, PPG-26 buthet-26, PEG-40 hydrogenated castor oil, laureth-7, O-cymen-5-ol, phenoxyethanol, methyl/butyl/ethyl/propyl/isobuatyl/paraben, disodium edta, coumarin, limonene, linalool.
Ali je komedogeno?
Hvala za oceno!!!
Posted 30 December 2007 - 10:56 AM
Mleko je zelo K, ampak za kožo po telesu verjetno ni tak hud problem. =)
Drugače se mi pa zdi po sestavi ful povprečno, sploh za tako nečloveško ceno - 3x se pojavijo neki mandljevi ekstrakti, ostalo je pa kemija.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 December 2007 - 08:11 AM
hvala za odgovor. Maš prav tole je preveč dnarja za samo nekaj naravnih olj in ekstraktov.
Lepo silvestruj!
Posted 09 January 2008 - 06:27 PM

slike kreme nasplošno pa sploh ne najdem niti na njihovi spletni strani

Posted 09 January 2008 - 07:41 PM
Posted 09 January 2008 - 08:27 PM

Posted 15 January 2008 - 08:37 PM
fin filing je na koži

Posted 15 January 2008 - 10:48 PM
Če je to serum iz nove linije karite & bombaž, moram povedat, da je men ful fajn tale reč,
fin filing je na koži

ditto.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 January 2008 - 11:34 AM
Edit: Never mind, vidim da je v kolekciji samo čistilno mleko, ki se ne izpira.
Posted 16 January 2008 - 11:36 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 January 2008 - 01:16 PM
Ampak koliko vidim na spletni strani, je tega seruma zgolj 15ml in se nanaša zgolj na določene predele. Kreme je pa 30ml in se mi zdi zelo mamljiva + rabim nekaj hranilnejšega za ponoči. Hm, bomo vidli. Mikavno je res precej. Močno upam, da se mi nasmehne neznanska sreča in pokasiram kak tester.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 January 2008 - 12:53 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 January 2008 - 09:05 PM
Mislim, da je cinizem kljub vsemu treba najti v potrošnikih, ki vsemu verjamejo, čeprav jih veliko krat proizvajalci zavajajo.
Cinizem je, da ti kapitalizem lahko proda vse nad ceno, le da zgradi dobro znamko in zgodbo iz vsega skup!
Posted 24 January 2008 - 12:43 PM

Posted 24 January 2008 - 12:50 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 January 2008 - 02:42 PM
Posted 24 January 2008 - 03:51 PM
Ta je pa precej komedogen. Mene zadeve iz te nove linije niso prepričale, na srečo, haha. Morda edino gel za obraz bom šla prečekirat če ga imajo pri nas. A je katera morda šla, Dilema ti si omenila da boš najbrž šla, ko boš, povej še tukaj.

Jaz nisem potem šla v L'Occitane, ker nisem utegnila, sem pa nujno potrebovala nekaj za faco umivat in sm spotoma v trgovini vzela kr od Garnier gel na pumpico.
Posted 24 January 2008 - 07:00 PM

Kupla sm si kremo, ker me je testerček ful ful pozitivno presenetil in mi totalno odgovarja.
Sam je pa kr draga... 29 € za 30 ml, sm kr mal poblendala

Tisti gel je pa samo karietejev, ni iz nove linije, v tej novije za čiščenje samo mleko, če sm prav razumela dans prodajalko.
Gel pa drgač stane ene 16€, za mleko pa nevem, ker na splošno ne maram mleka za čiščenje.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users