Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#401 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 31 July 2006 - 08:22 AM

Bi ti pasalo, a ... twisted.gif
  • 0

#402 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 31 July 2006 - 11:18 AM

Danes pa sem imela res zanimive sanje. S fantom sem se skregala, potem pa me je, da bi me potolažila, italijanska nogometna reprezentanca peljala v lunapark in smo se tam z avtomobilčki zaletavali laugh.gif . biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#403 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 July 2006 - 11:36 AM

QUOTE(sajk)
Bi ti pasalo, a ... twisted.gif

ooo, seveda, pa komu drugemu tudi biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#404 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 01 August 2006 - 10:43 AM

od mojga ex-poba,tocno pa nevem.sam sm se zbudila in sm mela razglednico od njega na mizi iz dopusta! blink.gif
  • 0

#405 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 August 2006 - 11:58 AM

Danes sem mela nočno moro! ermm.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#406 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 August 2006 - 12:09 PM

Ma neki sem se pogovarja z enim tipom kao .. Zakaj se nikoli ne morem spomnit svojih sanj ? ermm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#407 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 02 August 2006 - 08:42 AM

ze spet od mojga presnga poba in od poba pred njem!!! blink.gif
oba sta bla zaljubljena v mene in sta se matrala,kdo bi boljsi vtis pustu pr men.groza ej..
  • 0

#408 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 August 2006 - 09:58 AM

Danes sem nekaj sanjala ampak se zdaj trenutno več ne spomnim kaj. Zjutraj sem še vedla. ermm.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#409 pa3

pa3

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 337 posts

Posted 02 August 2006 - 09:59 AM

da smo si jst in prjatlca šle delat uhan...in pridmo notr u zlatarno...
in pride ena tipica ku jo najbl sovražmo d nm bo uhan nrdila=)hahaha biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Behind every great woman, is a guy looking at her ass

#410 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 02 August 2006 - 10:28 AM

ok js sm kr neki..sam se ne spomnm čist kaj je blo..drgač pa vem da je blo neki z enim tipom sam nevem kaj..(puzabla), drgač pa vem da sm šla neki z mojim psom vn pač na sprehod in da je blo pozim in kr neki da je biu tle bliz mojga bloka en hrib in sva se vlala po hribu in kr neki....bedno ermm.gif ermm.gif pol je blo še neki z eno pjano žensko k mi je kr neki murila...mah... biggrin.gif ermm.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#411 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 02 August 2006 - 10:54 AM

o mojem bivšem, pokojnem tipu cry.gif fak kere sanje sad.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#412 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 02 August 2006 - 11:49 AM

vem da sm mela ful lepe sanje, ker sm se zbudila z takim fajn filingom, sam ne morem se pa spomnit kaj točno sm sanjala, to se mi skoz dogaja
  • 0
Posted Image

#413 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 August 2006 - 12:35 PM

Bolj bednih sanj pa še ne :

Sanjala sem, da sem bla pri babici. Pri babici pa živijo še teta, stric in sestrična. No in jaz sem tak tam .. potem pa se kr znajdem na strehi koliđa v Angliji kjer sem pač bla na jezikovni šoli. In mi smo vedno pač tam na strehi sedeli .. ker je blo tak nareto .. taki balkončki pa si lahko na strehi sedel .. in gledam slike na digitalnem fotoaparatu .. pa so čisto vsi gor na slikah razn mene .. pa se spomnim, da sem sedela zravem enega fanta ampak mene preprosto ni. Potem pa rečem prijatlci naj me slika, pa me slika .. pa me ni na sliki ..
Potem se spet znajdem pri babici. In mi reče teta, da naj si oblečem neko krilo pa majco .. pa si jaz to oblečem, potem pa mi rečejo, da me bojo na grmadi zažgali. Pa se jaz začnem jokat pa prooosit, da naj ne delajo tega ampak so neumorni pa govorijo (vsi po vrsti, teta, stric, babica, foter, mama, sestra, sestrična .. ) da sem najmlajša (kar v resnici tudi sem!) in da morem bit jaz zažgana. Pa jih vprašam, če to kaj boli .. pa reče teta da to ful boli pa peče .. pa da umreš v mukah. Pol pa si jaz zmislim, da bom šla na WC .. pa zbežim iz hiše .. pa me iščejo in me najdejo pa me nazaj privlečejo .. potem pa še enkrat zbežim pa se kr od nekod moja prijatlca pojavi .. in pešačima do SLovenske Bistrice, tam pa na vlak pa v Maribor iz Maribora pa sma misle v Ljubljano .. ampak sem se potem zbudila.

K sreči. ermm.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#414 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 04 August 2006 - 11:28 PM

sanjala sem, da sem bila v nekem taboru - pojma nimam, a smo se sli koliscarje al kaj, u glavnem do obale je blo treba plavat, je blo pa ful meduz: zelene pa rumene so ful spekle, rdece pa nic. in pol sm kr skos tm nekej cez plavala, pa za dodatno dejavnost sem si zbrala risanje. u redu je laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#415 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 August 2006 - 10:39 AM

js sm pa sanjala o eni fusbalski tekmi, ki se je odvijala na mivki. igral je paragvaj : mi (ne Slovenija, ampak moja ekipa biggrin.gif (js sm bla golman 8) ))
no in sm mela usta namazana z glosom, sam je veter pihu pa so se mi vsi lasje limal na usta rolleyes.gif pol sm pa sla do klopi vprasat sogiralce, ce ma kdo gumico za posodt, pa ni meu noben ermm.gif no in pol sm sla tm do ene hise, potrkala, odprla mi je pa ena stara debela gospa, pa sm jo uprasala ce ma gumico. in mi je dala eno tako rumeno cist zafeclano, polno las, fuj ermm.gif pol sm ji pa rekla se za skarje, da sm tiste lase dol odrezala, da sm si lahko normalno lase spela... no pol sm se pa zbudila. krneki uglavnem rolleyes.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#416 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 15 August 2006 - 10:43 AM

grozne sanje, en kup groznih dogodkov je bilo zmixanih v mojo danasjno noc... in zbudila? v solzah cry.gif
  • 0

#417 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 August 2006 - 11:16 AM

QUOTE(smetanca)
grozne sanje, en kup groznih dogodkov je bilo zmixanih v mojo danasjno noc... in zbudila? v solzah cry.gif

IPB Image IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#418 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 August 2006 - 07:31 AM

Da so neki mali možiclji, vesoljčki, izdelovali najboljšo čokolado na svetu! In meni so zaupali ključ od laboratorija, kjer so hranili patentirano formulo biggrin.gif IPB Image
  • 0

#419 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 August 2006 - 07:40 AM

Bivšo profesorico matematike iz srednje šole. Bom sploj kdaj imela mir pred to žensko!
  • 0

#420 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 24 August 2006 - 07:42 AM

A si jo vsaj fentala v sanjah ermm.gif: idea.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users