Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#401 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 March 2006 - 09:48 AM

[quote=Špela][quote=rea]ja labsus,kaj pa drugega[/quote]

LAPSUS! biggrin.gif
ujej,ups,torej nabaka wink.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#402 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 March 2006 - 07:32 PM

Punce, mene nekaj zanima in upam, da mi bo znala katera odgovorit. Tle v Celju imamo tri drogerije višjega cenovnega razreda, to so Beautique, Limoni in Ypsilon, pa me zanima, kakšna je sploh razlika med njimi. Ktera od teh ima največ izbire in predvsem ktera od teh drogerij je najugodnejša?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#403 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 17 March 2006 - 08:40 PM

QUOTE(DiLeMa)
Tanjci ... tale City Center je tako sranje ... preeeveeelik je, tolk je trgovin, da se ti sfecla. Mene začne kr glava bolet in morm ven, če ne bi me infarkt zadel.

Na drugi strani ceste od City Centra bojo nardil en ogromen Emporium in Muller ... ampak so komi začel delat.

najprej hvala za info za Mullerja...

drugač me pa zanima, če si bla v City Parku (LJ)... ker napram njem je ta naš vseen omemebe vredno manjši biggrin.gif

• 0
Posted Image

#404 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 March 2006 - 08:48 PM

Ja sm bla, Tanjci ... ampak mi je blo grozno neprijetno. Ta City Center mi verjetno deluje tok ogromen zato, ker nisem navajena takih 'velikanov' v Celju. Pač na splošno ne maram takih velikih centrov, so mi zoprni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#405 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 17 March 2006 - 09:10 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ja sm bla, Tanjci ... ampak mi je blo grozno neprijetno. Ta City Center mi verjetno deluje tok ogromen zato, ker nisem navajena takih 'velikanov' v Celju. Pač na splošno ne maram takih velikih centrov, so mi zoprni.

to bi se pa res strinjala... če vzameš da je v Celu praktično 10x manj folka v LJ... imamo pa 3 megacentre (City Center, Planet Tuš in Mercator Center) v radiju 500 m.... če jih sešteješ skupaj imamo res 10x več površin teh megacentrov na prebivalca biggrin.gif

Dobr druga stvar pa je, da sem hodi folk iz cele Savinske, Velenja, Laškega...

• 0
Posted Image

#406 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 17 March 2006 - 10:05 PM

meni je pa fajn, da mamo zdaj vse, da ni treba v Lj po določene stvari wink.gif a da bomo dobili Mullerja? zakon biggrin.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#407 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29878 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 March 2006 - 11:14 PM

kolikokrat, povprečno, si na dan umijete roke?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#408 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 March 2006 - 11:18 PM

Vsekakor velikokrat, točnega števila niti slučajno ne vem. Umijem si jih pred vsakim obrokom in po njem, vedno ko pridem domov, po tistem ko končam zadeve na veceju in kadar tekom dneva ustvarjam kaj takega, da si umažem roke. Je pa zdej odvisno od dneva, kaj počnem in tako dalje.
  • 0

#409 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 March 2006 - 02:31 AM

.
Ooo, jaz si pa skooos umivam roke (z Linola Fett, pa kakimi drugimi izredno nežnimi rečmi - sicer bi mi itak stran padle, glede na to, kako mam občutljive - če si jih ene 2x kje zunaj umijem z običnim milom (s samo vodo si jih pač ne morem), mam naslednji dan jih v razsulu)), res, prav obsedena sem s tem. Tako da je št. res ogromna, prav ne bi vedla povedat.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#410 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 March 2006 - 09:21 AM

Jaz sem pa navdušena nad CCC. Super izgleda. Je pa res, da je bila včeraj taka gužva, da je bilo ful zasedenih 5 nadstropij garažne hiše. ermm.gif
No ja, sem pa poslušala Neisho. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#411 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 March 2006 - 12:57 PM

jz si pa roke umijem brez pretiravanj ene 30krat na dan-skoz mam občutk da po men leze kej,prou bedno je že,...recmo ko vzamm sok iz hladilnika pa si ga natočm v kozarc,si bom umila roke...skoz,nonstop
  • 0

#412 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29878 posts

Posted 18 March 2006 - 01:00 PM

no, js si jih tut zelo velikokrat, tut po kake 20krat dnevno. ermm.gif če slučajn nimam kej delat, se pa spomnim, da si nisem že 5 minut rok umila, pa si jih grem umivat. biggrin.gif

še neki me zanima: kako nekomu namignit, da mi je padel v oko?
8)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#413 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 18 March 2006 - 01:07 PM

[quote=Špela]no, js si jih tut zelo velikokrat, tut po kake 20krat dnevno. ermm.gif če slučajn nimam kej delat, se pa spomnim, da si nisem že 5 minut rok umila, pa si jih grem umivat. biggrin.gif

še neki me zanima: kako nekomu namignit, da mi je padel v oko?
mežikat začni! biggrin.gif
  • 0

#414 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 March 2006 - 01:14 PM

Joj punce, sej zdej nočem izpast kot ena strana mama, ampak a mislite da je zdravo, da si 30X na dan umijete roke? To se mi zdi, da že malo meji na obsesijo ... v življenju si nism rok umila samo zato, ker sem si kozarec soka natočla. biggrin.gif Mislim ... boge vaše roke.
  • 0

#415 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29878 posts

Posted 18 March 2006 - 01:17 PM

QUOTE(rea)
mežikat začni! biggrin.gif

good one! bom probala, če bo palilo! biggrin.gif

DiLeMa, men se ne zdi glih zdravo, pa ne sam zarad mojih rok, tut mentalno se mi zdi mal nehigienično. biggrin.gif sej se skušam odvajat. bom raj sadje vzela v roko namesto, da si jih bom šla umivat. biggrin.gif

• 0

#416 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 March 2006 - 01:23 PM

Špela ... boljše, da eno jabolko v rokah mencaš, ja. biggrin.gif Kako pokazat nekomu, da ti je všeč? Uhh, to pa tebi ja ne dela problemov? wink.gif Ma ne vem ... jaz po navadi tistemu človeku vsake toliko časa namenim kakšen daljši, globok pogled, nasmehnem se, če se pogovarjam z njim, se ga poskušam čim bolj dotikat in tko ...
  • 0

#417 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 18 March 2006 - 01:35 PM

aha,sj maš prou,sam jz ne prenesm flinga da bi se dotaknla obraza,če nimam umitih rok-tud če si roke umijm v kuhni pa si jih obrišm v kuhinjsko brisačo(ki jo menjamo 2krat na teden-to ni tista krpa kamor brisše posodo in stuff ampak sam brisača za roke)mam filing da je umazanao vse skp in grem v kopalnco še 1krat umit pa obrisat v mojo brisačo za obraz laugh.gif
  • 0

#418 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 March 2006 - 03:00 PM

QUOTE(rea)
aha,sj maš prou,sam jz ne prenesm flinga da bi se dotaknla obraza,če nimam umitih rok-tud če si roke umijm v kuhni pa si jih obrišm v kuhinjsko brisačo(ki jo menjamo 2krat na teden-to ni tista krpa kamor brisše posodo in stuff ampak sam brisača za roke)mam filing da je umazanao vse skp in grem v kopalnco še 1krat umit pa obrisat v mojo brisačo za obraz laugh.gif

OMG :!: biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#419 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29878 posts

Posted 18 March 2006 - 03:22 PM

QUOTE(DiLeMa)
Špela ... boljše, da eno jabolko v rokah mencaš, ja. biggrin.gif Kako pokazat nekomu, da ti je všeč? Uhh, to pa tebi ja ne dela problemov? wink.gif Ma ne vem ... jaz po navadi tistemu človeku vsake toliko časa namenim kakšen daljši, globok pogled, nasmehnem se, če se pogovarjam z njim, se ga poskušam čim bolj dotikat in tko ...

bom sprobala tvoj recept, ja. hvala! biggrin.gif
  • 0

#420 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 18 March 2006 - 05:34 PM

A kera ve kje je fotokopirnica stop na slovenski 38, tko da bi jo recimo poiskala zraven katerih trgovin...je, da ne bom k ena kura hodila po ulici pa iskala biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users