Haha, tega ziher ne bi dojela, bumbarja. Pa alkohol mi je tut bedno kupovat, ker ga bo jutri tam itak preveč, drugač bi en šampanjc nesla.

Obdarovanje
Posted 02 July 2011 - 12:06 AM
After all this time?
Always.
Posted 02 July 2011 - 12:08 AM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 July 2011 - 12:10 AM
ZMAGALA
TOP!!
After all this time?
Always.
Posted 02 July 2011 - 12:15 AM

After all this time?
Always.
Posted 02 July 2011 - 12:19 AM

Aja, pa z

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 July 2011 - 12:26 AM

After all this time?
Always.
Posted 14 July 2011 - 11:11 PM
Strateška družabna igra (še ne vem, katera), kakšen adrenalinski park, zdele sem gledala zanimiv rafting, ampak to bi bilo zame +zanj precej drago

Posted 22 September 2011 - 05:36 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 September 2011 - 06:24 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 October 2011 - 12:12 PM
Jaz bi tudi taksno kravato!

Sarah, tri strani nazaj imas nekaj idej na temo diploma.
Prijateljica je dobila od raznih ljudi: uro, uhane, pero, bon za masazo, Swarovski spomin(cek : )).
Ful mi je škoda, da ni taka afna kot jaz

Jaz nisem za diplomo nič dobila, nič nisem niti hotela.
Meni se to ni zdel noben dogodek, jaz niti na podelitev nisem šla (so mi poslali
domov), še manj pa se slikala z diplomo v roki (in po možnosti objavila na FBju, heh).
+1
Tudi mene so te slike z diplomo v roki mimo, sicer bila na podelitvi, nimam fotk. : )
Ja no, nek ultra dogodek ne, pač saj sem bila vesela, pa vse, samo nisem tega razglašala, marsikdo
sploh vedel ni. Absolutno nisem hotela nobenega proslavljanja. Morda sem res čudna. XD
+1
Pol pa SPLOH ni dileme. Set Maestro začimb in one bele rokavičke, ki jih Čudovite rabimo za masko rok.

LOL?

Poleg pa še en improvizoričen okvir, kamor boste dali fotko njunih fac, ko odvijeta darilo.

Kako sta bila zadovoljna, Nincha? : )
Posted 19 October 2011 - 12:22 PM
Posted 19 October 2011 - 12:30 PM
Posted 19 October 2011 - 12:35 PM
Nekak nočem hodit v prevelike izdatke. Raje več ljudi obdarim, kot le 3.
Nekje moram staknit recept za marmelado iz breskev/marelic in rožmarinom.

Darila poskušam nekako povezat s hobiji, ki jih imajo ali kakšnimi "rituali", ki nas vežejo. V glavnem so to uporabne malenkosti.
^^
Jaz bi tudi taksno kravato!

+1
Tudi mene so te slike z diplomo v roki mimo, sicer bila na podelitvi, nimam fotk. : )

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 19 October 2011 - 12:41 PM
Glede daril se najdem v Adrianinem razmisljanju.
Srajco pa tudi ni blo enostavno dobit. Odtenek in čisto simpl. Ne vem, kam je izginila preprostot v modi. Vse je nekaj okinčano.

JA!! Res sta mi vsec tako barva kot model, foter se pri Muri oblaci v podobne reci s tem, da jih zadnje case seveda tezko oz. jih sploh ne dobi. : (
Se mi zdi drugače lep spomin. Na to velikokrat pomislim, ko se nočem slikat. Za nazaj je pa zmeraj fajn gledat in včasih obžalujem, da nismo kakega dogodka obeležili.
Aha, se strinjam, same here. V smislu ... vcasih se ti nekaj ne zdi "veliko", potem pa pogledas nazaj in vidis, da je bilo. In cenis tudi fotografije.
Člana skupine Maestro sta.

Ajaaa! Hvala za razlago!
Posted 19 October 2011 - 12:54 PM

Za rojstni dan bo dobil foto platno sebe. Eno iz surfanja/potovanja po kaliforniji letos in si ful zeli imet to fotko na platnu.
Za bozicna darila bi pa tudi jaz rada kaj sama naredila/spekla/izdelala. Oz bom, ne da bi rada. Lani sem podarjala med z orescki in suhim sadjem. Jaka znanost naredit.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 October 2011 - 01:00 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users