Jump to content

Photo

Mačke

• Please log in to reply
712 replies to this topic

#401 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 01 February 2015 - 11:07 PM

Tvoja? :woot: Torej sta se odločila, da ostane pri vama? :woot: 

• 0

• Guests

Posted 02 February 2015 - 09:18 AM

Glede na to, da tista frendica ni potem nič klicala in da sva se midva nehala pogovarjati o tem, komu jo bova dala, ampak o tem, da jo bova dala sterilizirati, bi lahko rekla, da ja :) Tudi ime sva izbrala zanjo, u bistvu ga ima že od prvega dne. Ko sem jo prišla iskat, sem samo vrata od avta odprla in je muca takoj notri skočila in se zvila k meni v naročje. Takoj sva rekla, da bi ji moralo biti ime "Sisi", ker se tako sisa. :) Zdaj naju samo malo skrbi, če je slučajno breja. Precej ji je vampek zrastel, pa ne vem ali jo tako dobro hraniva in je pač bajs, ali se je kje gonila preden sva jo našla. Itak jo nameravava ta teden peljati na sterilizacijo, pa bodo preverili.

• 0

#403 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 02 February 2015 - 09:20 AM

Sisi je krasno ime, moji dihurki je tudi tako ime.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#404 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 02 February 2015 - 10:51 AM

Moji mucki tudi! Haha :D Ampak po cesarici (fant pa je neuradno Jožef :D).

Ravno včeraj je on direkt, ko je šel mož v službo, letel na wc, vrgel v školjko celo rolo papirja in se vsedel na rob in gledal kako se vpija voda. Pa še s taco ga je malo notri porival. Uf :spank:

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#405 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 February 2015 - 01:00 PM

Super Felicia! :woot:

Lepo ime! 

• 0

#406 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 02 February 2015 - 01:08 PM

Moja druga je pa Zofija, ime Sissijine tašče baje :D

Moji mucki tudi! Haha :D Ampak po cesarici (fant pa je neuradno Jožef :D).

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#407 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 10 March 2015 - 12:25 PM

Zdaj sem naročila Tigerino Canada Premium pesek in je identičen Grey Masterju. Imam vonj cimeta, ampak je čisto subtilen (GM je premočan) pa malo manj se praši kot GM. 30 kg stane 24€ (jaz naročam na češkem zoohitu, kjer stane 18 :w00t2: ).

ZELO priporočam Cosma Original hrano. Je ista kot Schesir (torej samo želatina in trakci piščanca), ampak še enkrat cenejša. Pa dobra je tudi Miamor Feine Filetes. Tuna in škampi (celi repki) je tako lepa, da bi jo še sam lahko pojedel.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 12 March 2015 - 07:25 PM

Uh hvala ti za te koristne informacije, defenitivno testiram vse našteto. Oziroma bo Sisi testirala, jaz bom samo ocenjevalec njenih reakcij :) 

• 0

#409 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 24 March 2015 - 02:15 PM

Ta Tigerino pesek se je sčasoma izkazal za slabšega. Ne zadržuje vlage tako dobro kot Grey Master. Očitno tisti kristali res zelo pripomorejo k temu. Je pa še vedno boljši od Hoferjevega in podobnih.

• 0

Tumblr

• Guests

Posted 14 June 2015 - 09:06 PM

Packon mali se je naučil vrata odpirat. Meni ni bilo nič jasno, ko je zadnjič zvečer v spalnico prišla, pa sem si misla ok, očitno nisem dovolj vrat zaprla. Jo nesem ven, zaprem vrata in ni minilo 5 minut, ko jo zaslišim kako se po kljuki obeša :D Zdaj že prav obvlada, tako da moram vrata zaklepat, da ne gre v spalnico. Zvečer odprem okno na stežaj, da mal zluftam spalnico pred spanjem in se bojim, da mi ne bi šla na zunanjo okensko polico in kam dol padla. Zadnjič sem jo namreč ujela, ko je bila že na pol čez žaluzije. Iz firbca ven rine in je preveč štorasta, da bi ji to pustila. Rada bi jo nekako navadila, da ne bi v spalnico rinila, ker je čist drugo spat z odprtim oknom.

• 0

#411 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 15 June 2015 - 08:43 AM

Veliko sreče... Sicer pride noter, ko ga okaram ampak je pa vse njegovo, odpira vrata, hodi po okenski polici, spleza na strešno okno... ni da ni. Ponoči imava okna odprta na škarje, ker mu je tudi že zdrsnilo.

Tale Golden Gray pesek ima trenutno, prvo 14kg vrečko ima že od konca aprila, pa je še čisto lep.

• 0

• Guests

Posted 16 February 2016 - 11:29 AM

Midva Sisi po novem kličeva Ficko. Zadnji čas ful k nama na hrbet skače. Če sva sklonjena je takoj gor in to se prav vsede. :) Drugače pa je tisto novo mačje drevo iz Hoferja vrhunsko, ful časa na njem preživi: spi, se igra, brusi kremplje... Vsake toliko časa ji ga pa še z baldrijanom pošpricava in ji čist dogaja :)  

• 0

#413 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 February 2016 - 12:22 PM

Je to drevo stabilno?

Mi smo kupili manjše drevo, ki je sicer aktualno, ampak je precej nestabilno, ves čas se trese ko mačke skačejo po njem.

• 0
Viens, reste ici!

#414 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 16 February 2016 - 12:59 PM

Najino staro mačje drevo industrijske izdelave je bilo kar nestabilno, ampak je bilo dobro podprto, tako da se ni prekucnilo, ko sta mački noreli po njem. No, vsaj dokler ni spodnja površina, ki je držala steber, počila. :lol:

Novejše drevo, ki je hand-made pa je kompaktno in stabilno in se ne premakne niti ob najbolj divji igri na drevesu. 

• 0

• Guests

Posted 16 February 2016 - 03:30 PM

Ana ja, zelo je stabilno. Vsaj zaenkrat. Pa ful nori po njem, prilaufa gor z vso hitrostjo, se obeša s kremplji gor in vse to. Ima tri stebre in že to precej pripomore k stabilnosti. Tudi košara, ki je samo na enem koncu priključena na drevo čist lepo zdrži 4 kg, kolikor je Sisi težka. Bomo pa videli, kako bo čez čas, zdaj je še dokaj novo.

• 0

#416 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 07 June 2016 - 01:57 PM

A katera uporablja in ima izkusnje z oprsnico? Se je sploh dalo navadit macke? Razmisljam, da bi jima kupila za okoli hise.
  • 0

Tumblr

#417 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 07 June 2016 - 03:50 PM

Jaz bi tudi mela :)
  • 0

#418 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 June 2016 - 04:07 PM

Mi imamo tri :D in jih ne mara sploh, ko jo peljem na sprehod, pa sili samo domov. :(

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#419 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 07 June 2016 - 04:13 PM

Hevea a smo se mi vidli zadnjič v Bauhausu in so me ful zmedle tvoje najlonke z mačkami?

• 0

#420 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 June 2016 - 04:31 PM

Ja očitno smo se, ampak jaz te sploh nisem opazila, sori :o Sem bila pa v Bauhausu v mačkastih najlonkah ja :D A sem gledala rože? :D

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users