Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#401 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85863 posts

Posted 08 July 2006 - 05:08 PM

Pa melisin gel tudi še naprej uporabljaj, je bolj pohvaljen od mineralnega (za tako kožo). wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#402 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 July 2006 - 10:45 AM

Zjutraj: scheller limona&melisa, garnier toniik zeleni, pa lorealov sprej z zaščito pred soncem.

z sprejom se pol večkrat na dan namažem pred tem pa si lahko obraz splahnem z hladno vodo ker z gelom pa vse skup baje ni dobro tolkkrat na dan

zvečer: scheller limona&melisa, garnier toniik zeleni in pa clinians jabolko...

bo tako vredu??

p.s. clinians z jabolko sem dala samo primer, kreme še nimam jo bom še nabavla tak da če priporočate kako drugo povejte wink.gif (nečista,mastna koža)
  • 0
Memento mori.

#403 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 09 July 2006 - 10:49 AM

Claudija, tak protokol mam tud jst biggrin.gif , le da l'orealovega spreja ne uporabljam (sem razmišljala da si kupim Garnierjevega Ambre solaire). Tista Clinians jabolko mi je super (mam mešano kožo, nagnjeno k mozoljem), namažem si jo tud pod puder, kadar se pač napudram...
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#404 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 09 July 2006 - 11:24 AM

A če maš v T-predelu mastno kožo je potem obvezno/dobro uporabljat tonik? Ker js ga ne ... mam pa tudi Shellerjev gel le da imam mineralnega.
A je to tud dobr, če si prvo kožo s tem očistiš potem pa namažeš Skinoren (pa počakaš 15-30 minuut) in Dalacin T(to je podobno kot Differin) potem pa šele korektor? Ker če bi js kakšno drugo kremo ne vem kdaj bi si jo namazala.
Aja pa na morju ko pa ne bom korektorja pa si lahko prek teh 2 krem namažem kremo z UV zaščito??
Kaj če si pa namažem korektor ... a je potrebna UV zaščita? Pa kdaj si pa naj kremo z zaščito proti soncu namažem, če si tudi korektor?
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#405 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 July 2006 - 11:30 AM

Naty skinoren pa dalacin tak samo zvečer si namažeš ne? takrat pa ne rabiš kreme z uv-zaščito... pol ko pa se zbudiš pa si obraz umiješ, pa tonik če ga maš (je dobro ja...za tvojo kožo priporoćam garnier essentials zeleni) pol pa kremo z uv- zaščito.. korektor če ga boš uporablala ga na kožo nanesi 20-30 minut po nanosu kreme da se krema lahko dobro vpije.
  • 0
Memento mori.

#406 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 July 2006 - 11:32 AM

no pa ni nujno da je krema z uv zaščito, lahko je tud sprej in če maš mastno kožo bi prej priporočala sprej ker je manj masten.
  • 0
Memento mori.

#407 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 July 2006 - 12:18 PM

Naty, pa ne da si presišala moje napotke, in si Skinoren in Dalacin mazala čez dan?! BOg ne daj. Samo zvečer.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#408 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 July 2006 - 12:21 PM

Ja saj zato se mi je čudno zdelo zakaj te zanima kak bi dalacin+skinoren kombinirala z kremo ki ima uv-zaščito saj je za čez noč ne rabiš. zdravil pa zjutraj ne uporabljaj, takrat kremo/sprej z uv zaščito.

sonchika zanima me če je OK ta protokol za na morje? Neutrogene nisem dala poleg a bi jo? (na prejšnji strani je)
  • 0
Memento mori.

#409 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 July 2006 - 12:37 PM

Izgleda v redu. Neutrogeno boš pa uporabljala naprej, ko prideš z morja.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#410 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 July 2006 - 01:40 PM

Hvala 8)

Ne najdem teme : skinoren , pa se mi je zdelo da sem vidla enkrat temo o skinorenu sam je ne najdem...A mi lahko povete če je al ni da nem brezveze iskala...pa ko že govorim o tem a obstaja kaki iskalnik ki bi po temah iskal?
  • 0
Memento mori.

#411 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 09 July 2006 - 01:54 PM

Claudija, a vids tm gor k mas napisan domov, chat, iskanje, člani, profil, pošta, registracija, prijava, odjava... no tm klikn na ISKANJE, sej pol se bos pa ze sama znasla naprej biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#412 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 July 2006 - 03:01 PM

ooo ya pikica hvala to sm iskala biggrin.gif laugh.gif
  • 0
Memento mori.

#413 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 09 July 2006 - 04:16 PM

QUOTE(sonchika)
Naty, pa ne da si presišala moje napotke, in si Skinoren in Dalacin mazala čez dan?! BOg ne daj. Samo zvečer.

Vem, da si mi rekla, da ni priporočljivo pa to ... in da je bilo nekaj govora o tem ... samo nisem pa vedela, da tako ful ne bi smela oops.gif
Hvala ti hvala, da si me opozorila!!!!!!!!
  • 0

#414 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 09 July 2006 - 04:21 PM

QUOTE(Claudija)
Naty skinoren pa dalacin tak samo zvečer si namažeš ne? takrat pa ne rabiš kreme z uv-zaščito... pol ko pa se zbudiš pa si obraz umiješ, pa tonik če ga maš (je dobro ja...za tvojo kožo priporoćam garnier essentials zeleni) pol pa kremo z uv- zaščito.. korektor če ga boš uporablala ga na kožo nanesi 20-30 minut po nanosu kreme da se krema lahko dobro vpije.

A če mam Schellerjev gel za umivanje pa masko Neutrogena a je dobro, da kupim potem Garnierjev tonik?? Ni to preveč različnih znamk - oziroma sestavin? Ker zdi se mi da ima tudi Scheller tonike, prav tako Neutrogena. Pa prosila bi vas da mi poveste katerega mi priporočate ... oops.gif
  • 0

#415 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 July 2006 - 04:25 PM

Garnier tonik. tudi če bi kupila Neutrogeninega, bi na obraz namazala toliko in toliko sestavin. Tako da je popolnoma vseeno. Garnierjev je pa dober.
  • 0

#416 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 09 July 2006 - 09:06 PM

Aha, najlepša hvala.
  • 0

#417 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 10 July 2006 - 11:24 AM

Ja se strinjam s sonchiko jaz tudi uporablam scheller za umivanje garnier tonik pa neutrogeno kremo pa ni nič narobe.

Problemi s5...na čelu mi je fuL ven vdarlo taki neki mali mozoljčki al sej nevem al so ogrci...grozno zgleda...DiLeMa pa sonchika, na zs vama bom poslala pa mi povejta če naj vzamem differin al pa skinoren pa vsaki dobri nasveti mi bi prav prišli, hvala. danes zvečer pa tud jaz začnem s kvasom. rolleyes.gif sad.gif
  • 0
Memento mori.

#418 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 July 2006 - 03:32 PM

Jaz sem ti predlagala Differin. smile.gif
  • 0

#419 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 10 July 2006 - 03:35 PM

Ja, DiLeMa tud tako da je Differin zmagal...obema hvala!
  • 0
Memento mori.

#420 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 July 2006 - 03:35 PM

Vprašanje:

- Differin sem zdaj uporabljala 3 mesece. Koža se mi je fajn sčistla ampak ne pa čisto. Bi ga mogla zdaj uporabljat še kaki mesec ali kar preklopim na avene ?
  • 0
Viens, reste ici!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users