Bosonoga obutev
Posted 19 June 2024 - 08:39 PM
Posted 04 October 2024 - 10:44 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 October 2024 - 11:22 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 January 2025 - 08:41 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 March 2025 - 09:37 PM

Pablo Picasso
Posted 26 March 2025 - 09:38 PM
Posted 27 March 2025 - 01:11 PM
Moji so prisli z vlozkom + z dodatnim parom vlozkov.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 March 2025 - 09:14 AM
Posted 28 March 2025 - 09:16 AM
Posted 07 April 2025 - 07:27 AM
A bi bila katera zainteresirana za tole? - skupinsko naročilo prek kickstarter - mesh, zračne barefootke za poletje:
https://www.kickstar...foot-revolution
Posted 07 April 2025 - 08:55 AM
Posted 07 April 2025 - 10:06 AM
Aha, ja, tu pa nimajo možnosti izbire širine, en model je. A si šla gledat po tabeli velikosti, koliko ti pa hodi na knap?
Nisem še nikjer našla podobnega modela - pa ga že kar nekaj časa iščem.
Posted 07 April 2025 - 10:16 AM
Jaz imam tele, če ti kaj prav pride:
https://eu.4bare.com/4joy
Olivija, za Loksse sem pa spregledala, pardon. Meni so fajn čevlji, udobni in mehki. Imajo tudi nizek model.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 April 2025 - 10:28 AM
Posted 07 April 2025 - 10:52 AM
I see! Jaz imam cca 24 cm dolzine cca in 9,1 cm sirine. Groundies so mi super za mojo dolzino, Froddo so mo pa mal siroki, res so plavutkasti, ampak me ne moti.
A je mozno, da vec kot nosimo bf, bolj se stopalo ‘polozi’? Pri meni je za ene 0,5cm razlika od prvih merjenj, po 2h letih pretezno bf obutve sem na 1 vecji stevilki.
Hvala, Matilda. Niso napacni. Sam mi niso tako vsec
Loksse mi je pa kvalitera zgledala vprasljiva na slikah, ti nimas pripomb?
Posted 07 April 2025 - 03:57 PM
Olivija, jaz ne nosim BF obutve, pa se mi je tudi stopalo podaljšalo po dolžini. Baje da na to vplivajo tudi porodi, tako da mi očitno pripada.
Posted 07 April 2025 - 04:35 PM
Jaz razmisljam o Barebarics Zing, samo se za velikost se odlocim. Najbrz 39 vseeno.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 April 2025 - 04:39 PM
Pablo Picasso
Posted 07 April 2025 - 07:10 PM
Loksse mi je pa kvalitera zgledala vprasljiva na slikah, ti nimas pripomb?
Nimam pripomb nad kvaliteto, ampak jih še ne nosim dolgo. Kako pa vidiš to s slike?
Loksse so drugače po delovni obutvi znani, ni to škart roba.
Bill Bullard
Posted 13 April 2025 - 12:17 PM

Danes sem naletela na oglas za Gekko otroske bosonoge cevlje, izdelane v Slo. Delujejo super, cena je tudi sprejemljiva, ampak me odbija barva - bela/bez. Za mestne sprehode so ze ok, za v travo/sodr/gozd - jih pa lahko vsak teden verjetno peremo.
Sem pa srednje zadovoljna s kvaliteto DD step za malega - usnje, iz katerega so izdelani, je kar obcutjivo. Ima skoraj nove cevlje, pa so ze zaceli bledeti. Hitro se jim pozna obraba. Poganjalca zaenkrat se shendlajo s tem gumjstim zakljuckom spredaj. Fajn se za obucanje, vse ostalo stima.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users