Stroški
Posted 20 October 2019 - 09:18 PM
Jaz imam tudi Hot Maxi paket in mi več kot zadostuje. Samo mi imamo potem še vseeno posebej internet (Telekomov).
Posted 21 October 2019 - 07:02 AM
Midva plačujeva 43€ za trojček pri Telemachu. Se mi zdi kar veliko, po drugi strani pa od kar sva tukaj še nisva imela težav z internetom. Pri starših pa so bile z Telemachom vedno neke težave.
[Napoleon]
Posted 21 October 2019 - 08:36 AM
Midva plačujeva 45 za trojček in oba mobitela pri t2.
Upoštevajte da imava osnovno tv shemo, nitine vem kakšno hitrost interneta, mobitela pa ne uporabljam veliko. Veliko več službeni telefon.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 October 2019 - 08:09 AM
ora, a vi nimate televizorja?
Posted 23 October 2019 - 10:31 AM
Posted 18 November 2019 - 08:02 AM
Mi je všeč ta Orina ideja, da sploh nimaš zakupljene TV sheme. V LJ smo že leta brez in prav nič ne pogrešamo. A se na TV sploh še kaj pametnega predvaja razen poročil in sem ter tja kak dokumentarec? Zdaj se itak večino da že prek spleta pogledat.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 November 2019 - 08:53 AM
Aja pa alpinisticne dokumentarce. Teh je na mojo sreco veliko

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 November 2019 - 02:29 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 November 2019 - 08:13 PM
Posted 18 November 2019 - 08:25 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 November 2019 - 08:40 PM
Posted 18 November 2019 - 09:33 PM
Tega pa nisem vedela, je pa dejstvo, da tudi jaz najraje pogledam kakšen dokumentarec, film, serijo na nacionalki. Všeč so mi tudi nekatere oddaje njihove lastne produkcije npr. TV klub.Nove filme zakupi samo se nacionalka, tako da sta to edina programa, ki se ju splaca pogledati.
Na splošno pa gledam malo TV in sem tudi že razmišljala o “spremembi” programske sheme.
Nazadnje sem gledala včeraj Pulp fiction in del ene epizode The morning showa.
Posted 19 November 2019 - 04:36 PM
Midva sva pred kratkim izračunala, da porabiva ok. 450 € na mesec za hrano + plenice ipd., WTF.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 November 2019 - 04:48 PM
Smotano se mi zdi predvsem zato, ker z manjsim budgetom ne jemo nic manj in nic manj zdravo.
Posted 19 November 2019 - 04:52 PM
Kako? Midva nimava kje prišparat oz. niti nočeva pri hrani, pa odkar mali toliko poje, se dejansko precej pozna. S tem da je vsa solata domača in mesa sploh ne kupujeva. V toplejših mesecih je na račun domače zelenjave manj.
― V. Van Gogh
Posted 19 November 2019 - 05:26 PM
Posted 19 November 2019 - 05:39 PM

Fizolovka ftw

Posted 19 November 2019 - 06:02 PM
Če Oli je fižol, serje 8x na dan.
Saj tudi midva ne kupujeva eksotike, poleg naštetega kdaj še mango. To sva seštela za pretekli mesec, zdaj bo šlo manj za plenice zaradi kahle in za hrano zaradi vrtca, ampak bo treba vrtec plačat.
― V. Van Gogh
Posted 19 November 2019 - 06:03 PM
Koliko zapraviva za hrano ne vem, nisem nikoli posebej po kategorijah seštevala.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 November 2019 - 06:08 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users