Game of Thrones (2011)
Posted 02 June 2014 - 10:44 PM
After all this time?
Always.
Posted 02 June 2014 - 10:44 PM
Skoraj tako, ja.
Posted 02 June 2014 - 10:51 PM
Hahah, Nincha, jaz sem isto ful živčna postala, kar malo sem se tresla. WTF Kak mu je glava eksplodirala, ko buča, ewww.
Spet odličen del. Sem tudi jaz opazila, da je Sansa malce bolj samozavestna. Želim si, da bi še kaj bilo iz nje, ker do zdaj je samo 'safr furala'.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 June 2014 - 10:52 PM
Jaz nisem zdržala in sem šla pogledat, kaj se zgodi v naslednjih delih.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 02 June 2014 - 10:56 PM
Meni je blo ful grozno, kako so prikazali zmagovalni manever v dvoboju, res so zelo eksplicitni. Fujči.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 June 2014 - 11:03 PM
Jaz vem, kaj se zgodi v naslednjih delih, ker je en idiot s fbja po drugem delu, ko je Joffry umrl in so vsi objavljali to na fb, blazno vesel napisal en post s spoilerji, za katere sploh nisem dojela kaj so, dokler nisem ta glavnega že prebrala. Najprej sem mislila, da je bil spoiler samo za 3. del, ampak ker se do zdaj to še ni zgodilo grem stavit, da bo to finale sezone, torej mi je kreten uničil skoraj 8 delov.
Ful mi gre na živce to, da se je spoilerjem skoraj nemogoče izognit, res POVSOD so. Ko sem začela gledat lani poleti nisem nič vedela in nič se ni o tem govorilo (ali pa nisem bila pozorna, ker nisem spremljala), ampak zdaj mi je prav bedno. Meni to ful pokvari užitek, če skos samo pričakujem nekaj.
Ja Hevea, res je bilo noro nazorno, jaz sem polovico te scene mižala, pa sem vseeno skoraj bruhala. Res mi je bilo napolno slabo, bolel trebuh in vrtelo se mi je. Nikoli ne gledam nič podobnega, ful sem občutljivček.
Ful mi je bila všeč scena z Grey Wormom, pa smilil se mi je Jorah, pa Sansa je bila res huda na stopnicah.
After all this time?
Always.
Posted 03 June 2014 - 08:25 AM
Sam Jorah je pa tud smešen, kaj je pa pričakoval. Izdaja je izdaja.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 June 2014 - 08:56 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 June 2014 - 10:11 AM
Ja Hevea, res je bilo noro nazorno, jaz sem polovico te scene mižala, pa sem vseeno skoraj bruhala. Res mi je bilo napolno slabo, bolel trebuh in vrtelo se mi je. Nikoli ne gledam nič podobnega, ful sem občutljivček.
Tudi meni je všeč kako se razvija Sansin lik. Konec je bil pa , nisem pričakovala, spoilerjev ne berem in na srečo tudi na fbju nimam ljudi, ki bi spojlali....me je precej šokiralo. Se je pa precej stvari nabralo, ne sanja se mi kako se bo končalo, pa samo še dva dela.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 03 June 2014 - 04:08 PM
Samo še dva dela sta? Ma joj... to gre čisto preveč počasi in spet bo treba celo leto čakat... Pa še vedno ni konec napisan.... mah
Posted 04 June 2014 - 07:48 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 04 June 2014 - 09:24 PM
Posted 04 June 2014 - 10:05 PM
Posted 05 June 2014 - 12:41 AM
Bill Bullard
Posted 05 June 2014 - 06:18 AM
"I am the brother of Elia Martell. And do you know why I've come all the way to this stinking sh*t pile of a city? For you. I am going to hear you confess before you die: You raped my sister. You murdered her. You killed her children. Say it now, and we can make this quick. Say it. You raped her! You murdered her! You killed her children. You raped her! You murdered her! You killed her children! YOU RAPED HER! YOU MURDERED HER! YOU KILLED HER CHILDREN! You're dying? No, no, no, you can't die yet. You haven't confessed! Say it. Say her name: Elia Martell. You raped her. You killed her children. Elia Martell! Who gave you the order? WHO GAVE YOU THE ORDER?! Say her name! You raped her! You murdered her! You killed her children! Say it! Say her name! SAY IT!" - Oberyn
Posted 05 June 2014 - 01:14 PM
(nisem se pogledala zadnjih dveh delov, tako da si zatiskam oci in usesa pred spoilerji.)
Me je pa nasmejal uvodnik v Mladinin clanek:
Med prvomajskimi prazniki je na pikniku znanec mojih let omenil, da ob ponedeljkih zvečer po pol osmi uri ne sme obiskati staršev. No, ne ravno ne sme, ampak obiski z vnučki v tistih urah niso zaželeni, saj babica in dedek čakata na tedenski odmerek televizijske transportacije v Sedem kraljestev Zahodnjega, kjer mišičasti bradateži empirično preizkušajo bridkost jekla, rdeče svečenice rojevajo dimaste pošasti, vabilo na poroko pa pomeni, da je modro preveriti veljavnost police življenjskega zavarovanja.
Ce ima katera narocnino, si ga lahko prebere v celoti ;-)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 June 2014 - 01:25 PM
Posted 05 June 2014 - 02:00 PM
Haha, cool babica in dedek.
Bill Bullard
Posted 05 June 2014 - 07:07 PM
Posted 05 June 2014 - 08:00 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users