Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#401 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 November 2006 - 09:04 PM

oi..eno vprašanje..jas sem si zdaj ene 14 dni z differinom mazala kožo..pa je bolše..zai pa..me okol oči koža fullll peče ermm.gif pol pa me je full peklo..pa sem si probala namaza garnier TF...pa je blo še hujše ermm.gif pol pa sem si z mrzlo vodo vato zmočla pa gor dala...pol pa je blo bolše..kaj se kteri sanja kaj naj naredim? al naj i nabavim kero kremo al kai? hvala smile.gif
  • 0

#402 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 November 2006 - 09:33 PM

pomoje si ga preveč okol oči namažeš, ta predel u celoti čist izpust, ker je koža tm zlo tanka in občutljiva, pa mogoče probi uporabt kremo alverde jojobo, ker je dost mastna in kvalitetna, pa še zlo pocen wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#403 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 November 2006 - 01:45 PM

ja sei zdaj pa sem predel okoli oči spustla pa je blo bolše...tak da bom zdaj tak delala smile.gif
  • 0

#404 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 November 2006 - 01:47 PM

mene kr mal skrbi za tvojo kožo okol oči, da si sploh dala diferin gor, kar ni lih najbl nežno hmm.gif
  • 0

#405 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 November 2006 - 02:02 PM

ermm.gif če nism vedla...ok..kje se dobi alverde jojoba?..bom z tem mazala biggrin.gif
  • 0

#406 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 November 2006 - 02:14 PM

sj jz te nč ne obtožujem, pač nisi vedla, sam če pomislm na mojo bogo kožo okrog oči, me kr zaboli, da bi si neki časa to gor mazala smile.gif

alverde jojobo se dobi v dm-u, mislm da je tm okol 600 tolarjev če se ne motm, maš jo pa za kr neki časa, ker je tko mastna wink.gif
  • 0

#407 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 November 2006 - 03:20 PM

a se lahko v kombinaciji z differinom uporablja cosmerba? (differin zvečer, cosmerba zjutraj)
  • 0

#408 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 November 2006 - 03:25 PM

Lahko.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#409 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 November 2006 - 02:41 PM

Meni so se pa zdaj po tednu uporabe Cosmerbe naredili trije boleči podkožni mozolji.
Naj povem, da s tem nikoli nisem imela težav. Kakšnega sem včasih dobila, ko sem imela menstruacijo.
Zdaj pa to? cry.gif
Drugače imam na splošno boljšo kožo, ampak mozolji vse pokvarijo. sad.gif

A se je še kateri to zgodilo? In čez koliko časa bo moja koža normalno reagirala na Cosmerbo? cry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#410 ring

ring

sramežljivec

• Člani
  • 13 posts

Posted 10 November 2006 - 07:47 PM

QUOTE(sonchika @ 7. 11. 2006 - 19:28) View Post

Matt refine puder zdaj ne bi bil za tebe, ker vpija maščobo. Raje kaj bolj vlažilnega, če imaš tako suho kožo.

Kateri vlažilen puder pa mi priporočaš in ki mi ne bi mašil por?
  • 0

#411 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 November 2006 - 07:41 PM

MFjeve sigurno ne, ker so polni titanijevega dioksida.
Morda Collistar Illuminating Foundation. Za morda Avon anti stress.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#412 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 12 November 2006 - 10:09 AM

no, jz pa zdej skinoren uporabljam gotov že več k dva mesca in rezultati so supr, že kšne tri tedne nimam na obrazu niti enega samega mozoljčka, samo mogoče čistt mjčkn ogrcev po nosu thumbup.gif
  • 0

#413 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 12 November 2006 - 06:04 PM

uu lepo biggrin.gif jas pa zdaj kaki tedn nism Differina mazala..pa sm full mozoljev na čelu dobla ermm.gif bo treba spet začet uporabljat smile.gif
  • 0

#414 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 01 December 2006 - 09:22 PM

QUOTE(sonchika @ 18. 9. 2006 - 19:52) View Post

Bi pomagal. Samo bi bilo bolj smotrno rešiti hormonsko vprašanje, kot pa napadati mozolje.

...ob tem sem dobila še eno vprašanje. Torej že nekaj časa jemljem KT Diane in se mi je koža 100% izboljšala, en al pa dva mozolja vsake tolko pa mi ni panike. Na tablete sem šla zato, ker nisem dobila nobene pametne kreme (je pa res da takrat nisem še odkrila ta forum). Pa me zanima - punce, ki ste prenehale jemati KT, so se vam mozolji pojavili nazaj...in če vam je potem differin pomagal.
Ker razmišljam, da bi prenehala nekaj časa, da bi videla, kako bi se mi koža obnašala...če bi se pojavli kaki nezaželjeni izbruhi, bi si nabavila differin v upanju, da bi mi pomagal...in če mi pač ne bi rolleyes.gif bi drugače pa najraje kar spet jemala te Diane, ker nimam nobenih stranskih učinkov KT biggrin.gif blink.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#415 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 December 2006 - 07:40 PM

Ja, ponavadi se mozolji spet pojavijo.
KT niso bonbončki in sama sumim, da imajo na dolgi rok slabe učinke (ampak to je samo moje osebno mnenje).
Odločitev je popolnoma tvoja.
  • 0

#416 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 02 December 2006 - 10:28 PM

Kolkor sem tuki prebrala, differin kar učinkuje...pač po določenem času. Je vseeno katera razočarana nad njim?
  • 0

#417 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 02 December 2006 - 11:34 PM

jaz sem.Ampak glede na to da sem jemala roaccutane in je vzrok ziher hormonski mi ni čudno da ne pomaga.Ni tako čudežni in bi opozorila da če imate resne težave z mozolji bo differin deloval do te stopnje da se bo koža začela pridno čisti-torej boste dobile izbruh mozoljev ampak ker seveda je vzrok notranji težave ne bo povsem odpravil mozoljev oz do izboljšanja ne bo prišlo. mi je ena punca tudi govorila (že ven iz pubertete) da se ji je isto zgodilo-mela je nekaj mozoljčkov po kuri pa ogromno -izboljšanja pa od nikoder tudi ob vztrajanu do pet šest mesecev.enim bolj paše salicilna,drugim skinoren,tretjim diferin torej retinoid(se mi zdi da je) -ampak spet pretirano menjavanje ni dobro-sploh zaradi tega ker kožo draži in lahko še bolj sprovocira lojnice-tukaj ciljam na punce ki nimajo pretirano mozoljave kože(pri zelo probematičnih je itak vseeno ker nekaj moraš uporabljati da vsaj preprečuješ oz blažiš).
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#418 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 03 December 2006 - 12:00 PM

Emmm...bluberry, kaj je pa roaccutane?
  • 0

#419 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 December 2006 - 02:48 PM

Jaz se kr strinjam z Blue. Meni je differin zelo pomagal, medtem, ko je salicilna strup za mojo kožo. Po salicilni dobim grozne mozolje, izboljšanja pa od nikoder. Vsakemu svoje.
  • 0
Viens, reste ici!

#420 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 03 December 2006 - 04:24 PM

QUOTE(inchika @ 3. 12. 2006 - 12:00) View Post

Emmm...bluberry, kaj je pa roaccutane?

Bom kar jst odgovorila. To so tablete proti aknavosti, ki ti jih lahko predpiše dermatolog ali osebni zdravnik.
Vendar pa jih je za jemati samo v primeru hude aknavosti in če ti ni čisto nič drugega pomagalo. So izredno močne namreč in imajo hude stranske učinke.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users