Bar
Posted 17 November 2005 - 05:35 PM

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 17 November 2005 - 07:04 PM

Kam je potrebno poslat in koliko stane

v soboto ko bota oba na stolčku bo ene 10 x povedal kam treba poslat pa še na ekranu bo pisalo

ITAQ BOM JAZ TUSTIH 150 ČUKOV DOBLA HEHEH

ko tkoooo zavzeto glasujem hehe- še niso dobla niti enga sms-a od mene pa jih najbrž tut naujo ( povdarek na najbrž,nikoli ne reči nikoli)
Posted 17 November 2005 - 08:34 PM

Posted 17 November 2005 - 08:46 PM

Posted 17 November 2005 - 08:51 PM
Bi rada vidla Saro v faco ko ji bo en reku da je samovsecna,neresna za svoja leta da sploh ni smesna in da je njen smeh naravnost prisiljen.
Me zanima res kako bi to na njen ego prtisnl!
Posted 17 November 2005 - 09:02 PM

Bolj se nebi mogla strinjat s tabo!
Posted 17 November 2005 - 09:05 PM
drugo je da ne vemo in nebomo vedl vsega k vidmo sm določene inserta iz celega dneva
in tretjič,scenaristi nam prkažejo barovce glih take ko se odločjo!
aja drgač pša vete kdaj sm umirala od smeha
v pondelk mnda, ko je blo prkazan kak je bil boris pijan
hehe
ko je z unga kolesa padu
jaoooo
drgač pa men sara cool ( ok sej ma svoje muhe, sm mi kr dost sliči na mene, pove kar misli , zna se razpizdit, pa včasih reče kej predn premisli)
pa boris mi je tut ok
sicer pa kdorkoli bo zmagu pa notr ostal
nikol nebo vsem prav
je že tko da nikol ni možno vsem ustrečt ne v baru ne nikjer v lajfu
Posted 17 November 2005 - 09:10 PM

Posted 17 November 2005 - 09:18 PM

Posted 17 November 2005 - 10:14 PM
Prow seka ji vn tist njen napuh.
Rada je pa ovca, k ji leze v rit.
Posted 17 November 2005 - 10:41 PM

Posted 17 November 2005 - 11:15 PM

če znam jst štet, so notr trenutno 3 punce in 3 fantje. Glede na to, da se Andrej drži bolj zase, bi si lahk Mišo in Boris iz istga razloga dala + "ker sta edina fanta... aja poleg Andreja"

Posted 18 November 2005 - 01:25 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 November 2005 - 10:11 AM
Posted 18 November 2005 - 10:19 AM
važna je bitka za keš (in avto?), ne pa koga in kaj bomo mi gledal ... samo moje skromno mnenje. rada se mi zdi tak kameleon: zdej, ko ni cupi, se drži sare ko klop, ampak dejansko ne da nič od sebe. ok, sara ma itak nadpovprečno vrtljiv jezik in napumpan ego (men je čist premal kul, da bi se tko obnašala) in se s tem šlepa. men je ta moment dejansko najbolj kul jasna, še zmeri navijam za borisa. sam, da ne zna prebrat 'žak širak', jao!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 November 2005 - 10:32 AM
V tem primeru bo pa še zeeelooo zanimivo.

Posted 18 November 2005 - 10:37 AM
Pa naj se že Andrej enkrat malo zase postavi, pa komu kaj reče. Mislim Sara navalila ko pijan na plot naj ji pove kaj si misli in kaj so njene slabe lastnosti - pa saj jih mora sama poznat in se jih zavedat. Verjetno (kakor je odprta oseba) da ji jih je že kdo povedal.
Glede na to, da skoz pravijo, da se tip ne zna odpret - bi lahko bolj taktično našla temo za "prvi" klepet. verjetno ne boš najprej nekomu razložil kaj so njegove napake, potem pa "Živjo jaz sem pa Andrej iz ..., zanima me ..., v življenju delam..."
Sicer pa zakaj (če nekomu poveš kaj ti na njem ni všeč) pomeni da se opreš ... za to mislim da je res veliko bolj primernih tem.
Rada ji pa samo zraven aplavdira ... "mislim Andrej, s kaksnim razlogim si dal ti meni minus ... kar nekaj".
Ko je dala pa ona Jasni, je bil pa full utemeljen razlog: "dam ti ga zato, da bomo mi skupaj ostali" -HALO! A smrkle ne more nihče utišat!
No jaz sem se spraznila in bom malo lažje dihala ..

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 November 2005 - 11:40 AM
Posted 18 November 2005 - 11:47 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users