Jump to content

Photo

Bar

• Please log in to reply
809 replies to this topic

#401 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 17 November 2005 - 05:35 PM

sara naj sebe da na stol bo takoj letela rolleyes.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#402 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 17 November 2005 - 07:04 PM

QUOTE(pupa)
QUOTE(TAO)
joj kako smo maščevalni! biggrin.gif
Kam je potrebno poslat in koliko stane wink.gif

v soboto ko bota oba na stolčku bo ene 10 x povedal kam treba poslat pa še na ekranu bo pisalo wink.gif

ITAQ BOM JAZ TUSTIH 150 ČUKOV DOBLA HEHEH
twisted.gif twisted.gif twisted.gif twisted.gif

ko tkoooo zavzeto glasujem hehe- še niso dobla niti enga sms-a od mene pa jih najbrž tut naujo ( povdarek na najbrž,nikoli ne reči nikoli)
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#403 Ajša

Ajša

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 177 posts

Posted 17 November 2005 - 08:34 PM

Jaz pa vem, da Mišo ne igra in da je to kar pač je in zato še vedno držim pesti za njega. wink.gif In se tudi lahko poistovetim z Saro (čeprav mi gre na trenutke ful na živce in bi jo najraje prilepla na zid kdaj pa kdaj oops.gif ), ker sama vem, kak je, ko si tak da vedno poveš, kaj si misliš in vedno stegneš gobec, pol te pa folk vlači po zobih. Pol pa so eni taki mile jere in se kr neke boge delajo in se vsem smilijo in so najbolj bogi. Čist tipično v življenju. In zato mi gre tudi ta Andrej zdaj že pošteno na živce, ker nasplošno ne maram takih "žrtev". In tudi zato je za moje pojme to "knjižnica" z Andrejem, ker wtf se bo pa v baru dogajalo, če se bo zadržan Andrej vsake tolko zavlekel v svoj kot in drkal tisto kitaro. Pa nočem bit nesramna, ampak ker mi gre na bruhanje, ko ga majo vsi za neko nedolžno ovčko in kao da ostali kujejo neko zaroto. Meni se namreč ne zdi tak.
  • 0
1, 2, 3 come party with me!

#404 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 17 November 2005 - 08:46 PM

men ima Sara tak odnos... nisi dost kul, da bi se družla s tabo, ker jst sem zabavna ti pa beden IPB Image
  • 0
Posted Image

#405 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 17 November 2005 - 08:51 PM

Zdele je blo na reklami kako Sara upije na Andreja da nej ji pove njene slabe lastnosti...jst ne vem zakwa folk to hoce zvedt svoje napake...vsak rece zato da bo vedu kaj narobe dela pa da se bo pobolsu ampak resnica je pa delec od tega, nakonc so vsi uzaljeni in prizadeti in ti izpades prasc, ker si uzalu njihov ego.
Bi rada vidla Saro v faco ko ji bo en reku da je samovsecna,neresna za svoja leta da sploh ni smesna in da je njen smeh naravnost prisiljen.
Me zanima res kako bi to na njen ego prtisnl!
  • 0

#406 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 November 2005 - 09:02 PM

[quote=Tanjci]men ima Sara tak odnos... nisi dost kul, da bi se družla s tabo, ker jst sem zabavna ti pa beden IPB Image

Bolj se nebi mogla strinjat s tabo!
  • 0
Viens, reste ici!

#407 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 17 November 2005 - 09:05 PM

mnah eno je da so to tooooooook različni karakterji da bol nebi mogl bit
drugo je da ne vemo in nebomo vedl vsega k vidmo sm določene inserta iz celega dneva
in tretjič,scenaristi nam prkažejo barovce glih take ko se odločjo!

aja drgač pša vete kdaj sm umirala od smeha
v pondelk mnda, ko je blo prkazan kak je bil boris pijan
hehe
ko je z unga kolesa padu
jaoooo

drgač pa men sara cool ( ok sej ma svoje muhe, sm mi kr dost sliči na mene, pove kar misli , zna se razpizdit, pa včasih reče kej predn premisli)
pa boris mi je tut ok

sicer pa kdorkoli bo zmagu pa notr ostal
nikol nebo vsem prav
je že tko da nikol ni možno vsem ustrečt ne v baru ne nikjer v lajfu
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#408 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 17 November 2005 - 09:10 PM

o jst tud nimam gofle zaprte, pa vse povem... sam nisem ta tolk high kt ona... ona ima filing da je dostopna, pa ni... ne da vsakmu možnost (ima predsodke v glavi - in ta je da je Andrej bednik... če se Jasna z njim šteka, pol le ni čist mim a ne)
  • 0
Posted Image

#409 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 November 2005 - 09:18 PM

men gre pa sara tok na zivce da bom prou sla enkrat u tist bar in tok zalepla rolleyes.gif kaj pa misl da je no?? obnasa se k da je najpametnejsa najboljsa najlepsa in oh in sploh, drugi (beri andrej in jasna) so pa ene smeti k niso vredne da bi se ona z njimi ukvarjala rolleyes.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#410 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 17 November 2005 - 10:14 PM

Tkole bom rekla: Sara je poosebljen EGO.
Prow seka ji vn tist njen napuh.
Rada je pa ovca, k ji leze v rit.
  • 0

#411 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 17 November 2005 - 10:41 PM

Ja men gresta tud Sara in Rada najbolj na živce. twisted.gif Sara zato, kot ste že napisal, se obnaša kot da je oh in sploh rolleyes.gif ... In pa, zelo težko gledam ljudi, ki lezejo drugim v rit - Rada je že globoko v Sarini riti. Prav tako pa je miljon % prepričana, da bo še dolg ostala v baru in da jo majo sotekmovalci vsi najrajš, ...bla bla bla. Kaj bi dala, da bi letela vn... evil.gif
  • 0
IPB Image

#412 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 17 November 2005 - 11:15 PM

pri podeljevanju +/- sta Sara in Rada dali ena drugi +. In obe sta v razlago vključili stavk "ker sta edini punci... aja no poleg Jasne" mislim WTF, res obema je to ušlo iz ust evil.gif

če znam jst štet, so notr trenutno 3 punce in 3 fantje. Glede na to, da se Andrej drži bolj zase, bi si lahk Mišo in Boris iz istga razloga dala + "ker sta edina fanta... aja poleg Andreja"

• 0
Posted Image

#413 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 November 2005 - 01:25 AM

moja teta je danes prbila,da bi radi rekla-''rada,ne paktiziraj ampak pakiraj''
biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#414 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 18 November 2005 - 09:39 AM

No, očitno je Andrej včeraj na Stand up comedy showu premagal vse! Rado so celo izžvižgal biggrin.gif biggrin.gif Klik
Kaj mu privoščim še zmago na vročem stolu v soboto (če ne bo zravn Boris). ohmy.gif
  • 0
IPB Image

#415 Ribica***

Ribica***

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 18 November 2005 - 10:11 AM

Jaz sploh ne razumem folka. Ste se vprašali kaj bomo gledali če ostaneta do konca recimo Andrej in Jasna? Totaln dolgčas in bedo.
  • 0

#416 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 November 2005 - 10:19 AM

QUOTE(Ribica***)
Jaz sploh ne razumem folka. Ste se vprašali kaj bomo gledali če ostaneta do konca recimo Andrej in Jasna? Totaln dolgčas in bedo.

važna je bitka za keš (in avto?), ne pa koga in kaj bomo mi gledal ... samo moje skromno mnenje. rada se mi zdi tak kameleon: zdej, ko ni cupi, se drži sare ko klop, ampak dejansko ne da nič od sebe. ok, sara ma itak nadpovprečno vrtljiv jezik in napumpan ego (men je čist premal kul, da bi se tko obnašala) in se s tem šlepa. men je ta moment dejansko najbolj kul jasna, še zmeri navijam za borisa. sam, da ne zna prebrat 'žak širak', jao! rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#417 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 November 2005 - 10:32 AM

QUOTE(Ribica***)

V tem primeru bo pa še zeeelooo zanimivo. smile.gif Bog ve kaj se utegne zgoditi med njima. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#418 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 18 November 2005 - 10:37 AM

No včeraj sem pa jaz ven padla!

Pa naj se že Andrej enkrat malo zase postavi, pa komu kaj reče. Mislim Sara navalila ko pijan na plot naj ji pove kaj si misli in kaj so njene slabe lastnosti - pa saj jih mora sama poznat in se jih zavedat. Verjetno (kakor je odprta oseba) da ji jih je že kdo povedal.
Glede na to, da skoz pravijo, da se tip ne zna odpret - bi lahko bolj taktično našla temo za "prvi" klepet. verjetno ne boš najprej nekomu razložil kaj so njegove napake, potem pa "Živjo jaz sem pa Andrej iz ..., zanima me ..., v življenju delam..."
Sicer pa zakaj (če nekomu poveš kaj ti na njem ni všeč) pomeni da se opreš ... za to mislim da je res veliko bolj primernih tem.

Rada ji pa samo zraven aplavdira ... "mislim Andrej, s kaksnim razlogim si dal ti meni minus ... kar nekaj".
Ko je dala pa ona Jasni, je bil pa full utemeljen razlog: "dam ti ga zato, da bomo mi skupaj ostali" -HALO! A smrkle ne more nihče utišat!

No jaz sem se spraznila in bom malo lažje dihala .. wink.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#419 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 November 2005 - 11:40 AM

Ful upam, da bo tale Andrej še daleč prilezel. Meni je vedno bolj simpatičen, v bistv zadnje čase najbolj od vseh. Žal mi je, da sem zamudila njegovo točko na nastopu, upam, da jo bodo na TV še kaj predvajali.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#420 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 November 2005 - 11:47 AM

Sej to bo danes v oddaji.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users