Sem malo prepozno videla vaše odgovore pa sem potem naročila kar te: https://www.docmorri...-25-mg/07707524 (Doxylamin). Nisem še poskusila, bomo videli, upam da se bodo obnesli.
Matilda na žalost zelišča ne primejo nič.
Posted 13 December 2019 - 07:32 PM
Sem malo prepozno videla vaše odgovore pa sem potem naročila kar te: https://www.docmorri...-25-mg/07707524 (Doxylamin). Nisem še poskusila, bomo videli, upam da se bodo obnesli.
Matilda na žalost zelišča ne primejo nič.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 17 January 2020 - 07:43 AM
Kje ste pustili avto, če ste leteli z letališča v Trstu?
Posted 17 January 2020 - 08:03 AM
Tam na njihovem parkirišču.
Posted 17 January 2020 - 08:05 AM
Hvala! Mogoče se spomniš, koliko je bilo za plačat?
Posted 17 January 2020 - 08:06 AM
Hmm, za 4 ali 5 dni je bilo cca 45€. Je točen cenik na njihovi spletni strani se mi zdi.
Posted 17 January 2020 - 08:11 AM
Jaz priporočam tega: https://www.ronchippark.it/sl/
Bila lani 2x tam, vse je super organizirano, obakrat sem rezervirala online. Mislim, da mi ga je Supergirl priporočila
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 January 2020 - 08:49 AM
O, hvala, najbrž je imel kolega to v mislih potem. Informativna cena za 5 dni pride cca 25 €, + zastonj prevoz na letališče nudijo.
Posted 17 January 2020 - 09:17 AM
Posted 17 January 2020 - 09:27 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 January 2020 - 09:29 AM
Mislim, da piše, da se plača na licu mesta.
Posted 17 January 2020 - 09:31 AM
Posted 17 January 2020 - 09:34 AM
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2020 - 03:27 PM
Jina, sta bila starša zadovoljna s to storitvijo?
Posted 12 February 2020 - 07:40 PM
― V. Van Gogh
Posted 20 February 2020 - 11:09 AM
Kakšen "sistem" imate za hranjenje dokumentov in denarja z vidika varnosti na potovanjih?
Posted 20 February 2020 - 11:19 AM
Posted 20 February 2020 - 11:21 AM
Za v Jordanijo sva večje vsote gotovine razdelila v več kuvert in na različnih mestih ruzakov hranila, postopoma izmenjala v lokalno valuto.
Dokumente in vsaj večji del gotovine sva pa sicer imela vedno s sabo, kamorkoli sva šla - v notranjem žepu vetrovke. Na mailu pa shranjeni kopiji.
Drugače znotraj EU prav veliko gotovine ne rabiš s sabo vzet, ker skoraj povsod lahko plačuješ s kartico.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 February 2020 - 11:54 AM
Posted 20 February 2020 - 12:04 PM
Posted 20 February 2020 - 12:10 PM
jaz sem imela dokumente in MC shranjene v tisti torbici za pod hlače.
Denarnico z gotovino in Maestro (gor sem imela cca 150 eur) pa v ledvički za pasom, saj imam tako najhitrejši dostop. Iz ruzaka mi je denarnico nerodno vlečt, saj imam ponavadi notri vse živo, ravno v prvem predalu je pa ne bi imela, ker je dostopna vsem.
Jaz sem obema mulcema dala v njune ledvičke listek z mojim telefonom. Sicer znata v ANG kaj povedat, ampak če bi se npr izgubila, da ne bi bilo komplikacij z +386 varianto. In navodila, da gresta do kakšne gospe in prosita, če lahko pokliče na to telefonsko. In zabičano, če nima telefona pri sebi, z nikomur nikamor. Ostane tam kjer je in čaka. Ampak moja sta že večja in sama šibata okoli in raziskujeta.
In kot rečeno, vse dokumente (osebne + zdravstvene) in MC slikane in na mailu.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users