Svetovalnica
Posted 08 May 2008 - 08:41 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 May 2008 - 08:49 PM
Ker itak nam je vsem ful prazno doma brez naše Bajsike (

vuelvo a vos,
Posted 08 May 2008 - 08:55 PM
Nadomestiti itak, daje ne bo mogla, nti ne bi bilo prav, čisto verjamem, da res mora biti grozljiva praznina, ki ste se jo vi odločli zapolnit na ... (ne najdem usterezne besede :S) način.
Poročaj, kako bo steklo!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 08 May 2008 - 09:01 PM
Upam da smo se okej odločli in da ne prehitevamo reči. Čeprav mislim da neke globje filozofije tu ni, vem da smo sposobni poskrbet še za eno muco čustveno, finančno, prostorsko in časovno, tako da je to to. Iste itak ne bomo poskušali najt, je bla ena in edina.
vuelvo a vos,
Posted 08 May 2008 - 11:29 PM
Mela bi mačko, ampak sm alergična. Sicr pa nej bi ob ta pravm mačku/psu tud alegrija zginjala, ker ti stik manjša alergijo.
Ko smo mel pocestne mačke v stanvanju sm bla na ene ful ful alergična- simpotimi gnojne angine s ful vročine ipd, na ene pa nč alergije.
Ah ja, bedna tema.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 May 2008 - 12:25 AM
Je pa bistveno več dela s psi, tega si pa ne bi mogla privoščit, čeprav ni izključeno da ne bom kdaj v prihodnosti imela psa. Se pač lažje odločim za mačko, pa okoli psov se ne počutim vedno najbolj lagodno.
vuelvo a vos,
Posted 09 May 2008 - 08:34 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 May 2008 - 12:20 PM

vuelvo a vos,
Posted 09 May 2008 - 12:35 PM
to je zdaj tak-tak.
jaz si tudi skos pravim, da po moji zverini ne bom imela več živali, ker ko si nabaviš žival, si hkrati takoj nabaviš tudi izgubo. ampak vse stvari so žal minljive, tako naša kot njihova življenja. in jaz imam skos v mislih to, da sem ji ponudila in ji še nudim (oz. seveda vsi člani družine ji) najlepše življenje, kar si ga lahko zaželi. da pa ne bo večno, je pa treba žal sprejeti, čeprav TEŽKO, a je treba. in zdi se mi dobra ideja tole z zavetiščem. sicer itak ni to nek substitut (vsaka žival je edinstvena in je nobena druga ne more zamenjati), ampak spet ponudba lepega življenja eni ubogi živali, začetek novih zgodb in radosti, pokojna maca bo pa itak imela poseben plac v vas, kamor nobena druga žival nima vstopa.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 May 2008 - 01:02 PM
Posted 16 May 2008 - 05:41 PM
Posted 16 May 2008 - 05:47 PM
Ne vem no, ampak po toliko prebranih knjigah, pasjem forumu, po toliko sprehodih z Orijem, ob taki ljubezni do psov. Jaz ne vem, kaj bi mogla še naredit. Zdele spet jokam zato. Že tako mi je velikokrat bedno doma. Bi mi lahko vsaj s tem omogočila znosnejše življenje. Oh ja.

KAKO ?

Posted 16 May 2008 - 06:54 PM
Moji tudi niso hoteli mačke ni šans. Potem pa sem eno potepuško navadla prvo name in na naš vrt, počasi so jo še moji vzljubli, začela je hodit v stanovanje. Zdej je že eno leto mimo in je velika razvajena mačura

Posted 16 May 2008 - 09:55 PM
Upam, da se zmehčajo...
Posted 16 May 2008 - 10:10 PM
Ta o nekajdnevni poskusni dobi odpade. Ne bi bilo fer do Orija, da se ga potem spet na verigo pošlje. Pa še prej bi ga bilo treba skopati, da bi lahko pri meni spančkal. Ga je težko trogati ven in noter, ker je zunaj na svojem lulanju, v uti pa tudi ni ravno najbolj čisto. Tudi želja za božič je bila imeti psa, predvsem Orija. Še najhujše pri tem je, da mi je mami nek raznežen večer potrdila zadevo, a čez pol leta vse zanikala. Še toliko hujše

redkvica: 1km od mene je Ori. Ampak mi je že ta kratka dolžina velikokrat odveč. Zakaj, ko bi ga pa lahko večkrat peljala na sprehod, če bi bil poleg mene. Pa itak bi bil lahko na vrtu po želji. Glede časa se pol ure gor dol zelo pozna (no, če grem peš). Ampak že to, da moram et ponj drugam in da ga je treba zmeraj nazaj pripeljati, ne k sebi, ampak k drugim, je le zapravljanje časa.

Posted 17 May 2008 - 07:35 PM
Pupe nekaj me zanima. Naš maček se vsake tolk časa nekaj napenja in spušča neke čudne glasove, kot da bi hoto nekaj iz sebe spravit. Zaj pa me zanima al to dela zaradi dlak, ki se mu naberejo od lizanja? Ven sicer nič ne pljune ampak je po tem čisto normalen in spi naprej.
Posted 17 May 2008 - 07:38 PM
Sej ne bo konc sveta, če ti ga ne dovolijo met. Neki mu že pomagaš tud s tem da skrbiš za njega. Če ti je res tolko do psov skoraj ne dvomim da boš nekoč imel enega (no, al pa deset

Kalypso in Bellini, kaj pa če bi poklicale veterinarja, just in case. Naša se je napenjala zgolj ko je bruhala. Al pa se včlaniš na Moj pes forum pa postaš vprašanje.
vuelvo a vos,
Posted 17 May 2008 - 07:59 PM
Pa še. Kdo ima pa sploh na pretek časa ? Tudi tisti ne, ki imajo psa oz. več psov in zanj lepo skrbijo in se imajo skupaj lepo.

Posted 17 May 2008 - 08:09 PM
Mladoletna, glej ti si še kljub temu, da deluješ včasih zelo odraslo v bistvu še odvisna od staršev. Moraš pomislit tudi na to, da Ori bo še verjetno kar lep čas tlačil to zemljico (upam vsaj), ti pa boš šla kaj hitro študirat (verjemem, da boš šla

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users