Nakup avtomobila
Posted 12 April 2018 - 01:59 PM
Posted 12 April 2018 - 02:15 PM
Kami, glede na to, da ne bom plačal tvojih gum in da se ne bom vozil z njimi, ti svetujem, da kupiš dobre gume v za to običajnih trgovinah. S temi gumami boš vozila sebe in svoje otroke, tko da odjebi Hofer, Spar in podobne šaljivce. Kupi gume, ki ustrezajo tvojemu avtu in tvojim potrebam, tko da lahko prideš skozi tudi s kranjsko Savo, ki dela čisto spodobne gume, cenejši od drugih pa so prav gotovo. Pamtujem, vem, zato za nameček še o vremenu: dežuje.
LOL. V Hoferju, Šparu ipd. prodajajo Continental gube ali Sava gume, ne kr enih...
Posted 13 April 2018 - 08:00 AM
Jaz imam zimske Savine s katerimi sem zelo zadovoljna, letne sem pa lani kupila Semperit in so tudi ok, nek srednji razred. Ti pa enako kot Errol svetujem, da ne šparaš preveč in kupuješ najcenejših, to je naredil moj brat in letos konkretno popravil avto v betonski ograji, ko ga je odneslo z zasnežene ceste (malo je bila tudi hitrost ampak dam skoraj roko v ogenj da bi lahko speljal z normalnimi gumami)
Posted 13 April 2018 - 08:07 AM
Posted 13 April 2018 - 08:10 AM
Imaš en cel kup teh kitajskih gum zdaj na trgu, tako da proti tem so savine zagotovo srednji razred, cena je pa itak odvisna od avtomobila, moj predragi oče si je zdaj kupil Kadjarja kjer ena guma stane 200€, mene je skoraj kap
Posted 13 April 2018 - 09:39 AM
Cene so odvisne od dimenzij gum, ne toliko od avta...?
Aja, kitajske, no tega jaz sploh ne bi gledala...
Posted 18 September 2018 - 12:02 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 September 2018 - 12:06 PM
Nisem sploh vedela, da ima Golf karavan različico
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 September 2018 - 12:19 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 September 2018 - 06:41 PM
Posted 18 September 2018 - 06:48 PM
Pomojem 1.0. Ampak ni primerjave s prejsnjim 1.5 dizlom.
Posted 18 September 2018 - 07:52 PM
Posted 18 September 2018 - 08:08 PM
16.800. Na koncu valda malo več. 1000 takoj, 7000, ko dobiš in potem tri leta po 250. Nekaj takega.
Posted 18 September 2018 - 08:12 PM
Posted 18 September 2018 - 08:16 PM
Octavia ima zdaj neko Family varianto ugodno za nekaj čez 17, ampak ima ta Golf mnogo več opreme. Ko je prodajalec klical in znižal ceno, je rekel, da jo še zniža, če vzamemo dva (je bil še brat zraven)
Drugače je to pri Slaku v Trebnjem. Drugje bi prišel dražje.
Posted 18 September 2018 - 08:20 PM
Posted 21 September 2018 - 07:33 PM
Moj moz se je pa koncno spametoval in namesto o testnem modelu Skode Octavie Combi zacel razmisljati o rabljenem Passatu, ki je meni dalec najlepsi karavan. Ne da gledam samo izgled, ampak vecina karavanov mi je obupno grdih. Vsec sta mi se Seat Leon in Fiat Tipo, ampak sta spet manjsa.
Starsa imata zdaj Renault Kadjarja za nadomestnega, bolj neprakticnega avta od SUV-ov skorajda ni, ce imas psa.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 September 2018 - 08:28 PM
Posted 22 September 2018 - 06:56 AM
Posted 22 September 2018 - 08:19 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users