Jump to content

Photo

Nakup avtomobila

• Please log in to reply
914 replies to this topic

#401 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 12 April 2018 - 01:59 PM

Midva imava letos zimske sava, ki so tretjino cenejse od najboljsih (za najin avto) Michelinovih. Pa so se cisto obnesle, ceprav so bile prejsnje res zakon.
  • 0

#402 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19157 posts

Posted 12 April 2018 - 02:15 PM

Kami, glede na to, da ne bom plačal tvojih gum in da se ne bom vozil z njimi, ti svetujem, da kupiš dobre gume v za to običajnih trgovinah. S temi gumami boš vozila sebe in svoje otroke, tko da odjebi Hofer, Spar in podobne šaljivce. Kupi gume, ki ustrezajo tvojemu avtu in tvojim potrebam, tko da lahko prideš skozi tudi s kranjsko Savo, ki dela čisto spodobne gume, cenejši od drugih pa so prav gotovo. Pamtujem, vem, zato za nameček še o vremenu: dežuje. :P

LOL. V Hoferju, Šparu ipd. prodajajo Continental gube ali Sava gume, ne kr enih...

• 0

#403 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 13 April 2018 - 08:00 AM

Jaz imam zimske Savine s katerimi sem zelo zadovoljna, letne sem pa lani kupila Semperit in so tudi ok, nek srednji razred. Ti pa enako kot Errol svetujem, da ne šparaš preveč in kupuješ najcenejših, to je naredil moj brat in letos konkretno popravil avto v betonski ograji, ko ga je odneslo z zasnežene ceste (malo je bila tudi hitrost ampak dam skoraj roko v ogenj da bi lahko speljal z normalnimi gumami)

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#404 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32318 posts

Posted 13 April 2018 - 08:07 AM

Sej Sava so med cenejšimi, sem bila pa jaz tudi zadovoljna z njimi (zimske). Naceloma vec kot 60€ za gumo nisem nikol dala...
  • 0

#405 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 13 April 2018 - 08:10 AM

Imaš en cel kup teh kitajskih gum zdaj na trgu, tako da proti tem so savine zagotovo srednji razred, cena je pa itak odvisna od avtomobila, moj predragi oče si je zdaj kupil Kadjarja kjer ena guma stane 200€, mene je skoraj kap

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#406 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32318 posts

Posted 13 April 2018 - 09:39 AM

Cene so odvisne od dimenzij gum, ne toliko od avta...?

Aja, kitajske, no tega jaz sploh ne bi gledala...

• 0

#407 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 18 September 2018 - 12:02 PM

Po tem, ko sva imela 18 let star avto in zdaj 12 let v katerem klima ne dela, si bova privoscila novega, in sicer Golf Variant. Tu so nama dali se najboljse pogoje za karavana pa se precej so ceno znizali cez par dni, tako da ga bova v treh letih odplacala.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#408 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24550 posts

Posted 18 September 2018 - 12:06 PM

Nisem sploh vedela, da ima Golf karavan različico :ph34r:

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#409 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 18 September 2018 - 12:19 PM

Jap. Sva gledala se Octavio, ki je zdaj ful znizana pa meni je vsec Tipo, ki je se ugodnejsi (ampak je pac obicen kmet in ne bo Fiata vozil :lol:).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#410 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19157 posts

Posted 18 September 2018 - 06:41 PM

Mi2 sva se tud med Golfom in Octavio odlocala. Kaksen motor?
  • 0

#411 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 18 September 2018 - 06:48 PM

Joj, ne vem. Definitivno bencinar in 115 konjev. V sluzbi vozi Octavio s 150 in pravi, da ni nobene potrebe po taki moci za nikogar.
Pomojem 1.0. Ampak ni primerjave s prejsnjim 1.5 dizlom.
  • 0

Tumblr

#412 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 18 September 2018 - 07:52 PM

Podgana, a zaupas koliko pride? Mi moramo tudi nujno menjat...
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#413 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 18 September 2018 - 08:08 PM

16.800. Na koncu valda malo več. 1000 takoj, 7000, ko dobiš in potem tri leta po 250. Nekaj takega.

• 0

Tumblr

#414 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 18 September 2018 - 08:12 PM

O hudo, to je ful dobra cena. Midva se ne veva, ce bi novega, ali kakega 2 leti starega, ampak tole se slisi ful dobro!
  • 0

#415 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 18 September 2018 - 08:16 PM

Octavia ima zdaj neko Family varianto ugodno za nekaj čez 17, ampak ima ta Golf mnogo več opreme. Ko je prodajalec klical in znižal ceno, je rekel, da jo še zniža, če vzamemo dva (je bil še brat zraven) :lol:

Drugače je to pri Slaku v Trebnjem. Drugje bi prišel dražje.

• 0

Tumblr

#416 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 18 September 2018 - 08:20 PM

Daj poklici nazaj in vprasaj za koliko, pa ga bomo se mi vzeli 😁
  • 0

#417 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 21 September 2018 - 07:33 PM

Se en Golf karavan je, Rabbit. Je pa med manjsimi.
Moj moz se je pa koncno spametoval in namesto o testnem modelu Skode Octavie Combi zacel razmisljati o rabljenem Passatu, ki je meni dalec najlepsi karavan. Ne da gledam samo izgled, ampak vecina karavanov mi je obupno grdih. Vsec sta mi se Seat Leon in Fiat Tipo, ampak sta spet manjsa.

Starsa imata zdaj Renault Kadjarja za nadomestnega, bolj neprakticnega avta od SUV-ov skorajda ni, ce imas psa.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#418 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 21 September 2018 - 08:28 PM

Passat je meni osebno en bolje izgledajocih avtomobilov. Tudi limuzina. Tam so jih imeli ful, ampak vsi od 130 do 160 tisoc km ne glede na letnik. A daj nehaj, no. Nov je pa itak nedosegljiv trenutno.
  • 0

Tumblr

#419 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 22 September 2018 - 06:56 AM

Kaj pa Toyotin Auris SV, po moznosti hibrid, ta je v rangu golfa karavana. Midva sva ga ze hotla kupit pa sva se odlicila za Prius plus
  • 0

#420 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19157 posts

Posted 22 September 2018 - 08:19 AM

Auris je men eden grsih karavanov.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users