Jump to content

Photo

Študentski boni

• Please log in to reply
512 replies to this topic

#401 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 February 2012 - 09:52 PM

Ojoj, tale Mons je bil razočaranje na celi črti. Od zunaj izgleda ful lepo, pol pa pridem notri in je navadna pisana menza. (ja, sej sem vedela, da je samopostrežna, ampak sem vseeno mislila, da bo malenkost bolj na nivoju, ampak ja, kaj sem pa pričakovala, če imajo na bone). :lol: Izbira nikakva - kar se glavnih jedi tiče, na voljo so bile 3 vrste klobas, pa lih ena riba in neki lignji, izbor solat zelo slab, povsod same prazne sklede, edino sklede z zeleno solato in paradižnikom (vzela paradižnik in je bil zamrznjen, LOL) ter testeninsko solato so bile polne, na izbiro so še 3 juhe, ki so bolj tako-tako. Ker nisem ljubiteljica klobas, sem si raje na krožnik naložila priloge - mrzlo neslano polento z zelišči (precej neokusno), kuhano zelenjavo, krompirjeve krokete (užitni), rjavi riž (za katerega sumim, da je v bistvu bel, polit z omako :lol: ). Sladica božanska, po moje edina okusna sladica na bon; bila je neka taka tortica z lešnikovo kremo, res dobra.
Dvomim, da se še vrnem, res sem pričakovala več, no, še v Interšparjevi menzi je izbira večja, no. :unsure:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#402 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 February 2012 - 09:53 PM

3 vrste klobas

:lol:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#403 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 24 February 2012 - 09:55 PM

Kaj? :o
  • 0
Pablo Picasso

#404 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 February 2012 - 09:57 PM

Ful se mi smešno čuje. XD To so bile prav one ta prave klobase, kuhane? Se mi zdi, da imaš redkokje kar tri različne na voljo. -.-
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#405 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 24 February 2012 - 10:00 PM

Nisem jim namenjala prevelike pozornosti, bile so v različnih posodah pa različnega videza, bwo.
  • 0
Pablo Picasso

#406 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 24 February 2012 - 10:09 PM

Meni je tudi ful smešno, klobase v Monsu. :lol:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#407 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 February 2012 - 10:34 PM

Ob kateri uri si pa bila? Se mi zdi, da je ful odvisno, kdaj ješ v teh samopostrežnih. Jaz sem tam 1x jedla piščanca v gobovi omaki in pečen krompir, pa vem da sem si še nekaj naložila, ker mi je blo ful dobro in sem enostavno morala, ne spomnim se kaj. Ostalih jedi se tudi ne spomnim, tam sem jedla kake 4x, ampak kake 2 meseca nazaj nazadnje. Vedno sem bila ful zadovoljna, pa sem kar izbirčna, oz. tisto so bili še moji izbirčni časi. :D
  • 0

#408 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 February 2012 - 11:21 PM

Jaz sem bila v Polni skledi enkrat, pa mi ni bilo všeč, ne grem več.
  • 0

#409 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 25 February 2012 - 12:02 PM

^^Jaz sem pa imela v spominu, da si ful hvalila solatni bar! :o

Freya, mislim da ob 14.30, ampak sploh ni bilo gužve. Očitno jim vse poberejo že ob 12h al neki.
  • 0
Pablo Picasso

#410 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 25 February 2012 - 12:06 PM

Ja, to je že ful pozno, isto je npr. v Glažuti na Dunajski - tam imajo največ strank nekje od 12-14h, ker hodijo jest uslužbenci iz poslovnih stavb okoli, in je potem vse postano ali pa ni več take izbire, ker ne kuhajo več.
  • 0

#411 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 February 2012 - 02:51 PM

^^Jaz sem pa imela v spominu, da si ful hvalila solatni bar! :o

Ne, to so ga druge, zato sme pa šla tja polna pričakovanj. In odšla razočarana.
  • 0

#412 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 March 2012 - 03:18 PM

Meni je bila Polna skleda všeč-za tiste 2x. Ampak imajo skos isto za jest. :D Solatni bar je bil pa meni ful všeč! Meni je itak s poti, tok dobro da bi samo zato tja hodila pa tud ni. Jaz sem pa še štor za te pladnje prenašat, vedno kaj polijem, vse se trese, preveč stresno zame. :lol:
  • 0

#413 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 April 2012 - 01:23 PM

Fajn je tudi tista slaščičarna na Trubarjevi, kjer na bon dobiš ful dobro kavo (majo tud te posebne variante, vanilija, Rafello ipd.), toast/sendvič in polovico tortice (ta polovica je pa taka kot cela v Zvezdi).

Če se ne motim, nimajo več bonov.

Trubadur ima spet bone! :woot: Samo nekam spremenjene možnosti izbire se mi zdi. :hmm:

A kdo ve kaj je to za ena stvar v Da Budi, v globji skledici pražena zelenjava (fuul hrustljava, mmm) in piščanc s sezamom z neko omako (ful je pekoče), zraven pa v drugi skledici riž. Ful bi še kdaj to jedla, čeprav me skrbi, ker je not meso :lol: pa nikoli ne prepoznam iz menija kaj je to. No, sej, naslednjič bom vprašala. :D
  • 0

#414 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 April 2012 - 01:27 PM

Jaz sem zdaj odkrila Olivo http://www.pizzeria-oliva.com v Štepanjcu, pice so zelo dobre in raznolike! Bom večkrat šla, ker mi je všeč ponudba, dost izbire, imajo tudi nekaj vegi in veganskih stvari. In pohvalen costumer service. So naredili napako, pa se je šef strežbe prišel osebno opravičit, dobila sva potem sveže pice in še pijačo medtem ko sva čakala. Nobenega podcenjujočega odnosa do študentov. Super.
  • 0

#415 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 April 2012 - 07:36 PM

Jaz ne morem prehvalit Olive. Danes sva bila tam s fantom na kosilu in je bilo fuul dobro. Jaz sem jedla široke rezance s hobotnico, olivnim pestom in češnjevim paradižnikom, fant pa domače njoke z gamberi, bučkami in kozjim (al ovčjim) sirom-oboje je bilo odlično. Poleg sva dobila še juho (kremna zelenjavna, dobra), solato (zelena, radič, kumare, paradižnik) in sladico (nek kompot s smetano). Je pa mal dražji bon (mal čez 4€), ampak je res vredno. Sploh ne morem verjet, da obstaja taka ponudba na študenstki bon. Bi pa tudi brez tega šla tja. Pa res so prijazni.
  • 0

#416 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 April 2012 - 08:19 PM

Škoda da je kr nekje ta restavracija.
  • 0
Viens, reste ici!

#417 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 20 April 2012 - 08:52 PM

Jaz delam 50m stran, ni kar nekje. -_- Meni je Oliva super že od nekdaj, je taka "naša" restavracija, ko sem bila majhna smo ogromno tja hodili in VEDNO sem sedela za šankom in gledala, kako je pek pice delal, in potem jih je zame pod strop metal in jaz sem bila čisto očarana, haha. :D

Hrana je super, pice mi imajo izjemno dobre velikokrat v službo kaj naročim iz tam, ker potem dostava rabi ravno 15 min in mi je res ekstra. :lol:
  • 0

After all this time?

Always.

#418 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 April 2012 - 09:07 PM

No pač, meni se iz centra ko sem ful lačna ne da tja vozit še. :D
  • 0
Viens, reste ici!

#419 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 20 April 2012 - 09:19 PM

Kakšen je pa ambient? A študentska ponudba je stalna ali se menja glede na dnevna kosila?
  • 0

#420 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 April 2012 - 09:20 PM

Lepo je, zelo. Moderno. Spodnji del je popolnoma nov, zgoraj pa še nisem bila. Oz. sem bila pred leti, ko je bilo še vse bolj češko.
Ponudba je stalna se mi zdi. Ko sva vprašala, česa ne smeva, je rekla, da samo tistega, kar po ceni izstopa od povprečja (tartufi, biftki pa tak).
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users