Hvala.
težave..
Posted 07 January 2009 - 08:53 AM
Hvala.
Posted 12 January 2009 - 11:31 AM
Posted 12 January 2009 - 11:37 AM
Posted 22 January 2009 - 12:41 AM
Ko das loadat na torrentih ti odpre najprej en okencek kjer te vprasa s katerim program naj odpre ali pa ce ti to shrani. Jaz budala sem kliknila da naj shrani in zdaj tega okencka ni vec ko dam loadat ampak bi on kar shranil na comp. Kako dobim ta okencek nazaj da spet obkljukam opcijo da naj odpre s programom za loadanje?
upam, da je vsaj malo razumljivo napisan
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 January 2009 - 01:13 AM
orodja --> možnosti --> programi --> datoteka torrent in nastaviš na "vedno vprašaj"
Posted 22 January 2009 - 08:32 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 January 2009 - 08:48 AM
Posted 22 January 2009 - 09:04 AM
Posted 22 January 2009 - 09:56 AM
sem čist na blef napisala
Posted 22 January 2009 - 12:25 PM
Posted 15 February 2009 - 01:17 PM
[Napoleon]
Posted 15 February 2009 - 01:54 PM
slikarju: image--> stretch/skew--> v oba kvadratka vtipkaš isto cifro da se enakomerno zmanjša
microsoft office picture manager: edit pictures-->resize
Posted 15 February 2009 - 05:22 PM
[Napoleon]
Posted 17 February 2009 - 10:20 AM
Posted 18 February 2009 - 12:03 AM
Posted 18 February 2009 - 07:17 AM
Posted 19 February 2009 - 04:29 PM
Posted 17 March 2009 - 09:16 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 17 March 2009 - 09:23 PM
Posted 18 March 2009 - 03:45 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users