Midva bi šla itak konec junija ali v začetku julija. Mislim, da takrat še ne bi smela bit takšna gneča. Ali pač?

Hrvaška
Posted 27 May 2016 - 01:40 PM
Posted 27 May 2016 - 03:16 PM
After all this time?
Always.
Posted 27 May 2016 - 03:19 PM
Jaz bi tudi rekla, že od konca junija je ponavadi, a ni.
Pablo Picasso
Posted 27 May 2016 - 03:33 PM
Ja, takrat je že glavna sezona ne? Je kar gužva na plažah v Breli, ampak midva sva našla tudi kak malo bolj prazen kotiček. Če greš iz centra ob morju na levo, čisto do konca. Pod nekim zidom, senca, pa sama sva bila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 May 2016 - 04:00 PM
Men je najlepsi kraj na Hrvaskem za dopust Bol na Bracu, samo za 1 teden se ne bi vozila tja, tako da nama odpade.
Rezervirala sem enak apartma kot lani, v Baski na Krku, super apartma pa ful poceni, okoli 350 eur za oba za 1 teden konec avgusta.
Cene mobilnih hisic so pa nore, kar mi je cisto nerazumljivo.
Posted 27 May 2016 - 05:10 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 May 2016 - 05:32 PM
Posted 27 May 2016 - 05:39 PM
― V. Van Gogh
Posted 27 May 2016 - 07:04 PM
Mi ga moramo 12 dni v kosu. Nek zakon tako pravi, ne vem, kateri.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 27 May 2016 - 07:11 PM
Posted 27 May 2016 - 08:23 PM
Men je najlepsi kraj na Hrvaskem za dopust Bol na Bracu, samo za 1 teden se ne bi vozila tja, tako da nama odpade.
Ravno o tem smo se pogovarjali ta teden v službi men res ni pomembno (oz. ko sva bila še brez otrok mi je bilo še manj), če se peljem še 2 ai 3 ure več kot na eno bližjo destinacijo. Sej tud do Baške imaš kar nekaj vožnje, tako se pa pelješ še malo dlje...
Posted 27 May 2016 - 10:45 PM
Posted 28 May 2016 - 09:02 PM
Aja, sem mislila da je pri vseh redno zaposlenih tako, da enkrat morate koristiti vsaj 2 tedna dopusta v kosu.
Ne, tudi pri nas ni tako.
Posted 29 May 2016 - 01:17 AM
Posted 03 June 2016 - 10:00 AM
Mene pa letos mika Makarska riviera. Se še odločava, kam točno bi šla. Sodeč po slikah so si plaže precej podobne. Meni je precej pomembno, da je na plaži naravna senca pa gladki majhni kamni (ne maram ostrih kamnov). Nekako se nagibava k Breli ali Baški vodi. Sem tudi že prebrala komentarje glede Brele in če bi šla s fantom sama, bi se definitivno odločila za Brelo. Ampak, ker greva z otrokom me malo "skrbi" dostop do plaže. Gledala sem, da so apartmaji kar precej v klanec in da je veliko stopnic. Imam prav? Tako da, če je temu res tako, potem Brela po vsej verjetnosti odpade, ker bi raje videla, da je dostop možen tudi z vozičkom oz. da gre tamala lahko tudi sama peš, kar po stopnicah še ne bo možno. Je bila katera v Baški vodi ali kakšnem drugem mestu v tamkajšnji okolici? Izkušnje? Hvala.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 03 June 2016 - 10:35 AM
Mi nismo bili v Baški vodi, smo pa bili pred leti (in letos gremo spet) v Baško polje (kamp zraven Baške vode).
Meni je tam super, na plaži so borovci in mislim, da so po večini kamni.
Žal do Baške vode nismo nikoli prišli. Čez dan mi je bilo prevroče, da bi hodila do tja; zvečer smo do skoraj 21h na plaži, potem pa samo v posteljo
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 June 2016 - 01:17 PM
Ja, Brela je sam breg. In gužva ful. Jaz bi pogledala kje drugje na Makarski rivieri (recimo kak Gradac), plaža je povsod prodnata.
Posted 03 June 2016 - 01:18 PM
― V. Van Gogh
Posted 05 June 2016 - 09:36 PM
Midva sva se odločila za Tučepi. Hotel je rezerviran, imava pa možnost brezplačne odpovedi. Če bova našla še kakšno bolj zanimivo lokacijo in ponudbo bova to rezervacijo pač skenslala, ampak mislim, da bo kar ostalo pri tem. Odločala sva se še med Brelo in Bolom na Braču, vendar pri prvi destinaciji bi bila ziher večja gužva, pri drugi destinaciji pa nama je minus ravno to s trajekti.
Razmišljava pa, da bi šla dol en dan prej in sicer čez Sarajevo, kjer bi tudi prespala. Nazaj grede pa bi šla na slapove Krke.
Posted 06 June 2016 - 11:27 AM
Midva sva se pa odločila za Živogošće. Sva tudi že rezervirala. Precej miren kraj, apartma čisto ob morju, plaža lepa. Upam, da bo fajn.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users