Jump to content

Photo

Depilacija

• Please log in to reply
623 replies to this topic

#401 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 19 July 2012 - 09:24 PM

Jao, Jina, ze vidim, da bom sla kupit. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#402 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 19 July 2012 - 09:34 PM

:D
Jaz sej jih probala že precej (tudi tiste z milom na 'glavi'), pa mi je ta najboljša, saj sem jo že hvalila. To zraven in 4 rezervne britvice sem imela od oktobra do zdaj.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#403 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 July 2012 - 09:36 PM

^^ Se kupi tudi samo rezervne lahko? Koliko pa stane sama britvica?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#404 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 19 July 2012 - 09:39 PM

Joj, ne vem več, ampak ni drag, pač Balein rang. Dobi se v škatli po 4 rezervne.
  • 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 19 July 2012 - 10:55 PM

Jina, koliko pa stanejo rezervne (po 4)?
Bi sprobala, če so dosti cenejše, kot tiste za venus, pa da so še boljše (trenutno sem z venus kar zadovoljna, samo mi cena ni preveč všeč).
  • 0

#406 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 20 July 2012 - 12:06 AM

Ne spomnim se cene ne za brivnik, ne za britvice, ampak sem sigurna, da so cenejše kot Venus, Gillette so vse kar drage. Do nedelje jih moram kupit, pa lahko napišem.
  • 0

― V. Van Gogh

#407 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 20 July 2012 - 06:14 AM

Joj, Jina, meni pa je ta klinca totalno brezvezna. Sem si jo zadnjič kupila in sem totalno razočarana :(

Imam tole in sem res zadovoljna z njo:
Posted Image
  • 0

#408 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 20 July 2012 - 09:05 AM

^^
Tudi jaz imam trenutno to. Anch, zakaj si razocarana? Jina, kaksne dlake imas ti v primerjavi z AP, najbrz manj mocne?
  • 0

#409 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 20 July 2012 - 09:07 AM

ful groba se mi zdi...taka "šlampasta", toga. Pa tudi z Venus si intimne dele ful lažje uredim. Tam sem imela nonstop feeling, da se bom okrampala.
  • 0

#410 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 20 July 2012 - 11:29 AM

Bi mi znala ustrezati, vcasih sem se brila z ono klasicno "dedkovo" britvico. Potegnes in ne ostane nic (je treba paziti, ja, ker lahko ne ostane tudi koža). Ekaterina pozna. : )
  • 0

#411 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 20 July 2012 - 01:46 PM

Ančka, a misliš to, da ne obrača lepo, ali da je ful ostra? Ostra je res noro, jaz sem se parkrat vrezala z njo, ampak sem se navadila potem, mi je res všeč, da hitro pobrije, enkrat potegneš in je.
Upogne se pa tudi fajn, smz.
  • 0

― V. Van Gogh

#412 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 20 July 2012 - 01:54 PM

to, da se ne obrača lepo, ja. Je pa res, da je ful ostra. Mogoče se je malo bojim ravno zaradi tega :)
  • 0

• Guests

Posted 20 July 2012 - 02:03 PM

No, zdaj sem pa v dilemi. :-)
  • 0

#414 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 20 July 2012 - 02:05 PM

Jaz sem bila prej navajena nepremičinih, za to se mi pa res zdi, da se dobro upogne gor in dol.
  • 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 20 July 2012 - 02:07 PM

Jaz sem se vedno poklala s tistimi nepremičnimi. :-/ Venus mi je ok, ampak mi cena ni všeč. Zdaj me je pa Ančka zmedla, ker pravi, da ni zadovoljna s to, ki jo imaš ti, Jina. Hmm ...
  • 0

#416 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 July 2012 - 03:20 PM

Jaz sem do zdaj vedno imela tiste navadne oldstyle, za enkratno uporabo varijanta, in se nisem nikoli urezala, so mi v redu. Bom pa zdaj vseeno vzela to od Balee, za probat. Venus mi je draga.

Je pa res da jaz britvico uporabljam izključno za spodaj in za pazduhe, za ostalo imam strojček / trakove.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#417 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 20 July 2012 - 03:21 PM

Jina, tudi jaz sem bila navajena na ostre in nepremicne, sem res vedno zelo pazila, ceprav pod kolenom in na kosteh sem se vcasih porezala.
Tako da, ce ste navajene premicnih, ne zelo ostrih britvic in, ce ne znate biti zelo previdne na kriticnih predelih odsvetujem Baleino.
Nila, torej zate ne pride v postev. : )

Moja mami npr. se ze vse zivljenje brije z ostrimi in nepremicnimi in je ne prepricas, da bi uporabila kaj drugega, vedno jamra, da "novodobne" britvice ne pobrijejo dovolj dobro in, da mora veckrat povlect namesto samo enkrat.
  • 0

#418 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 20 July 2012 - 03:26 PM

Ja, ampak ta je res daleč od nepremične. Še zatakne se jo lahko nazaj, če hočeš, da se ne premakne, ampak ne vem, kdo bi to hotel. -) Mi grejo pa neostre britvice na živce,
ker je treba večkrat potegnit in ni ravno fajn za kožo, pa zdi se mi, da je take kar naprej treba menjat. To imam res dolgo, pa se sčasoma rahlo skrha, ravno toliko, da ni več kot skalpel.
  • 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 20 July 2012 - 03:55 PM

Bi mi znala ustrezati, vcasih sem se brila z ono klasicno "dedkovo" britvico. Potegnes in ne ostane nic (je treba paziti, ja, ker lahko ne ostane tudi koža). Ekaterina pozna. : )

Heheheh....ja, moje noge imajo lepe spomine na te britvice. Sploh, ko sem včasih kar na suho pobrila. Itak sem tudi pol kože snela dol. LOL

Mogoče tudi jaz kupim te, ki jih je Jina nalepila. Pri britvicah za ženske mene najbolj moti tista varnostna mrežica. Ker zaradi nje ne morem dobro očistit rezil po britju.

Se spomnim tiste z žajfo naštelano gor. Je bila kar fajna. Sam potem naenkrat ni bilo nikjer nastavkov za kupit več.
  • 0

#420 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 20 July 2012 - 05:42 PM

Evo, 4 dodatne britvice so 5,95, brivnik z eno pa mislim da je ok. 5.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users