Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#401 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 17 April 2008 - 11:08 PM

Opazam, da mi deodorant s casom naredi rumene fleke na obleki (pod pazduho), ki jih noben prasek za perilo ne odstrani. sad.gif Ze nekaj casa uporabljam Dove Invisible dry, ki mi, kar se tice ucinkovitosti, cisto ustreza, me pa vedno bolj moti, da mi takole zaznamuje obleke.. :| Potim se nic kaj posebno dosti, je pa res, da je Dove eden redkih deodorantov, ki mi zdrzi prakticno ves dan (preprecuje neprijeten vonj), bi ga pa z veseljem zamenjala za kaj bolj naravnega, ce bi bilo enako ucinkovito (da pac ne zacnem smrdeti takoj, ko malo bolj hitro stopim po ulici smile.gif in seveda ne bi puscalo rumenih madezev na obleki. Vcasih sem uporabljala Nivea Fresh, ki mi je super disal, ampak ni zdrzal kaj dolgo...mogoce polovico dneva.

Ima katera podobne izkusnje oz. tiste, ki uporabljate recimo Laverinega ali pa Alverde kako je z ucinkovitostjo in kako je z madezi na obleki?

edit: kako je pa z deodoranti Neutro Roberts kar se tice madezev na obleki? Berem, da vas je kar se tice ucinkovitosti veliko zadovoljnih z njimi. Za Alverde sem si pa ze v oceni prebrala, da ni kaj prevec ucinkovit, kar se tice preprecevanja neprijetnega vonja.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#402 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 18 April 2008 - 06:28 AM

Alverde deodorant ne pušča madežev. Je nekje srednje učinkovit, meni je podoben, kot kak od Nivee. Samo njegov vonj je pa obupen in me sili na bruhanje. Meni se ne zdi nič posebnega.
  • 0

#403 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 18 April 2008 - 08:50 AM

sedaj, ko si omenila - mislim, da sem tale Alverde deo ze vohala pa ga hitro postavila nazaj na polico v trgovini - imam v spominu en neprijeten vonj ja, torej odpade smile.gif
hvala za info!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#404 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 19 April 2008 - 09:48 AM

ker deodorant povzroča najmanj alergij? jz mam skos ene mazolčke (niso taki navadni ampak pečejo pa sploh nočejo zgint) pod pazduho, sploh takrat ko se bolj potim. neki časa je blo ok ko sm mela od dove ta invisibly nevemkaj, zj pa spet. sm jih kar neki že sprobala, tko da nevem kaj nej še.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#405 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 19 April 2008 - 11:15 AM

sm kupla bionsen z aktivnimi minerali roll-on, brez aluminija in alkohola. sm pregledala že celo temo, pa sm vidla ene 2 komentarja, sam me zanima če ma še kera kakšne izkušnje z njim? vonj mi je fajn, bomo vidl kako se bo obnesel.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#406 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 22 April 2008 - 11:44 AM

Odločam se za nakup Laverinega deodoranta, pa ne vem katerega naj izberem - Basis ali kakšnega iz skupne Soft Deo Roll-on (divja vrtnica). hmm.gif
Ta Basis vredu diši?
  • 0

#407 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 22 April 2008 - 12:17 PM

Meni ima ta Basis dokaj močan zeliščni vonj ampak se ga sčasoma navadiš in začne kar prijetno dišati, se pa sam vonj ne obdrži zelo dolgo - saj pri meni ne
  • 0
We must let go to live on.

#408 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 22 April 2008 - 12:44 PM

Mene je tudi skrbelo zaradi vonja, ker sem prej nekaj let uporabljala Vichyjevega, ki je bil brez vonja. Men deo roll-on Basis lepo diši, nič vsiljivo. Mogoče boš mal presenečena nad močnim vonjem, ko boš nos dala zraven, ampak na koži je vonj prav nežen in nevsiljiv.
  • 0

• Guests

Posted 22 April 2008 - 01:21 PM

yes.gif
  • 0

#410 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 25 April 2008 - 08:27 AM

pa sem spet na Bionsenu in mi sploh ne disi sad.gif
  • 0

#411 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 27 April 2008 - 02:36 PM

Opazam, da mi deodorant s casom naredi rumene fleke na obleki (pod pazduho), ki jih noben prasek za perilo ne odstrani. sad.gif[quote][quote]

Jaz imam podobne težave. Prijateljica je rekla, da naj deodoranti višjega cenovnega razreda tega ne bi delali. Sem poskusila Biothermov antiperspirant in je res bilo manj flekov na oblekah. Vendar čez čas so kljub temu nastali na bolj nošenih majicah. Ne vem, kako se tega popolnoma znebiti. hmm.gif
Majice je treba dati tudi čimprej prat, da se tisti deodorant in pot ne zažre v tkanino. se mi zdi, da so hujši ti kremni deodoranti npr. v stiku, ti so meni najbolj delali fleke. Pa kakšen dober pralni prašek uporabi.
  • 0

#412 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 30 April 2008 - 08:25 AM

Meni je pa fajn od Dova novi
  • 0

#413 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 30 April 2008 - 05:20 PM

spljuvat morm bionsenov deodorant (na šprico brez potisnega plina), zelo zelo slabo drži.
lushevi mi tko za pop*** smrdijo, si ne predstavljam dat tist kamorkol
trenutno uporabljam najbl pocenski in po žajfi dišeči caribbean lemon od fa, ki pa presenetljivo dolgo zdrži. ne vsebuje aluminijevih stvari, ma pa alkohol notr, kar me je pa že nekaj časa nazaj nehalo motit
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

• Guests

Posted 30 April 2008 - 06:57 PM

Js sm mela od Bionsena roll on, pa sm takoj drug dan si sla po treh dneh kupit neki novga, ker basolutno ne drzi. Ma neke minerale noter, nima pa aluminijevega klorohidrata, za katerega sm ugotovila, da je enostavno nujen (ZAL), ce hoces cel dan ostat svez pod pazduho. razen ce nosis s sabo osvezilne robcke in deodorant, pa se gres vsake tolk cajta poslihtat, kar se men pod prvo ne da, pod drugo pa bi mi nepotrebno guzvo v torbici delale te stvari. ne vem no..
  • 0

#415 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 01 May 2008 - 02:02 PM

Ma ja, jaz sem isto probala dva mineralna deota in sta totalno zanič. Nazadnje sem imela Sante kristalnega roll-on in mi je prav smrdel. Sedaj imam za silo Balea compact, ki vsaj diši.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#416 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 02 May 2008 - 08:24 AM

Jaz pa uporabljam Dus Das deodorante in mi ne naredijo nobenih flekov na majcah.Niti na beli.Jaz sem zelo zadovoljna z njimi in jih ne menjam.
  • 0

#417 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 04 May 2008 - 02:50 PM

Meni je najbolj fajn do sedaj bil kristalni deodorant v spreju. V kamnu je sicer tudi fajn, ampak ga moraš močit pod vodo, potem pa se čez nekaj časa začne krušit in je na otip grob, sem si kar malo spraskala pazduhe z njim. Oni kristalni v spreju sem pa kupila v Leclercu in ne vem več imena, ga bom pa še kupila.
Trenutno imam od Bionsena kristalnega na roll-on (meni drugače najljubša oblika deodoranta), vendar mi ni všeč, ker ima vonj. Raje imam deote brez vonja, čisto naravne. Se mi zdi, da začne dišava kmalu smrdet, ko zašvicaš.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#418 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 04 May 2008 - 02:56 PM

Naslednji deodorant si bom od fa kupla, skoraj vsi majo take nežne vonje, malo sadne in so za poleti čist dobri, pa tudi vonj nevtralizirajo. V principu pa ne maram deotov z vonjem.
  • 0

#419 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 May 2008 - 02:59 PM

Je že katera probala BAC ? Sem slišala ful pohvale !

• 0
Viens, reste ici!

#420 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 04 May 2008 - 03:06 PM

Jaz še kar nisem našla the one deodoranta. Ali mi puščajo fleke, ali pa ne držijo. ermm.gif Trenutno uporabljam Rexoninega z Aloe vero. Drži kar solidno, vendar pa imam občutek, da mi pušča fleke.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users