Opazam, da mi deodorant s casom naredi rumene fleke na obleki (pod pazduho), ki jih noben prasek za perilo ne odstrani.

Ze nekaj casa uporabljam Dove Invisible dry, ki mi, kar se tice ucinkovitosti, cisto ustreza, me pa vedno bolj moti, da mi takole zaznamuje obleke.. :| Potim se nic kaj posebno dosti, je pa res, da je Dove eden redkih deodorantov, ki mi zdrzi prakticno ves dan (preprecuje neprijeten vonj), bi ga pa z veseljem zamenjala za kaj bolj naravnega, ce bi bilo enako ucinkovito (da pac ne zacnem smrdeti takoj, ko malo bolj hitro stopim po ulici

in seveda ne bi puscalo rumenih madezev na obleki. Vcasih sem uporabljala Nivea Fresh, ki mi je super disal, ampak ni zdrzal kaj dolgo...mogoce polovico dneva.
Ima katera podobne izkusnje oz. tiste, ki uporabljate recimo Laverinega ali pa Alverde kako je z ucinkovitostjo in kako je z madezi na obleki?
edit: kako je pa z deodoranti Neutro Roberts kar se tice madezev na obleki? Berem, da vas je kar se tice ucinkovitosti veliko zadovoljnih z njimi. Za Alverde sem si pa ze v oceni prebrala, da ni kaj prevec ucinkovit, kar se tice preprecevanja neprijetnega vonja.
Rape of the mind is a social disorder...