Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#401 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 29 December 2005 - 06:48 PM

QUOTE(sonchika)
Objavijo ga prvi dan, ko se začne nova kampanja. To je ponavadi ob sredah.

4.1. ali 5.1. bo 2 na netu.
  • 0

#402 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 December 2005 - 06:56 PM

Estera, ni ti bilo jasno, ker sem napisala toliko cen. V vsaki k. imaš možnost naročanja za nazaj. To pomeni, da lahko v k.1 naročaš tudi iz k.13. In če naročiš jutri, ko je še aktualna k.1, lahko izdelke naročiš tudi iz k.13.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#403 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 29 December 2005 - 07:06 PM

Ja, samo pri naročanju moraš v okencu popravit na 13 kampanjo, pa jo dobiš po znižani ceni.
  • 0

#404 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 29 December 2005 - 08:38 PM

QUOTE(sonchika)
Estera, ni ti bilo jasno, ker sem napisala toliko cen. V vsaki k. imaš možnost naročanja za nazaj. To pomeni, da lahko v k.1 naročaš tudi iz k.13. In če naročiš jutri, ko je še aktualna k.1, lahko izdelke naročiš tudi iz k.13.

Tega pa nisem vedela, ni predstavnica nič povedala. Hvala ti za ponovno razlago, sedaj razumem. Dobava bo drugače hkrati iz obeh kampanj, a ne, sam ona pač označi po kateri ceni bo. Jo bom mogla malo za ušesa wink.gif
  • 0

#405 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 29 December 2005 - 08:44 PM

Joj, samo moram vseeno še nekaj vprašat oops.gif glede na to, do je veliko izdelkov v prejšnji kampanji cenejših od tele 2--itk da boste vse takšne naročale od prejšnje, a ne. Lahko to narediš za vse izdelke, ki bi jih rad imel, pa so od prej cenejši, ali je kakšen limit?
  • 0

#406 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 December 2005 - 08:53 PM

Lahko naročiš vse izdelke iz 1. k če želiš. Moraš pa biti pozorna. Jaz sem enkrat za nazaj naročila en sam izdelek. In sem mislila, saj v tej k. sem že naročala, torej ne bo poštnine. Je bila pa fora ta, da v prejšnji k. nisem naročala in so mi zaračunali poštnino.
Ni pa vrednostno prav nič omejeno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#407 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 29 December 2005 - 08:58 PM

QUOTE(sonchika)
Lahko naročiš vse izdelke iz 1. k če želiš. Moraš pa biti pozorna. Jaz sem enkrat za nazaj naročila en sam izdelek. In sem mislila, saj v tej k. sem že naročala, torej ne bo poštnine. Je bila pa fora ta, da v prejšnji k. nisem naročala in so mi zaračunali poštnino.
Ni pa vrednostno prav nič omejeno.

No, fajn. Glede poštnine se ne sekiram....ker ta punca ma ful naročil na mesec (preko 100.000 SIT) in baje nima poštnine sploh. jaz pa itk nisem včlanjena, ker se mi ne splača.
  • 0

#408 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 December 2005 - 09:53 PM

.
Jaz pa sem se odločla met malo premora od Avona. Imam kup izdelkov, ki jih moram porabit. Ampak zdaj ne vem - jaz sem sama včlanjena, noben preko mene ne kupuje. Ali to pomeni, če parkrat ne bom naročila, da mi ne bodo katalogov pošiljali in tako naprej? Nekako mi ni vsak mesec za dat 10k (da se mi sploh splača), sploh, ker imam vse izdelke, ki se mi zdijo zame uporabni.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#409 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 29 December 2005 - 09:55 PM

Če ne naročaš tudi ne pošiljajo katalogov, čeprav pravijo, da jih. Po ene 3-4 mesecih pa se ti članstvo prekine. Obnoviš ga lahko kadarkoli.
  • 0

#410 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 December 2005 - 09:57 PM

.
Mislim, kako pametno. Se pravi, naj naslednji mesec, če bom hotela kaj naročit, potegnem katalog iz riti?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#411 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 29 December 2005 - 09:58 PM

Saj ti ga lahko tudi katera druga da. Lahko tudi jaz. Ni panike.
  • 0

#412 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 December 2005 - 10:00 PM

.
Ja no že. Samo to ni noben posel.
Ah, biti sam član, če nimaš za vratom vsaj 10 podivjanih bab, ki naročajo, je brezveze.

.
  • 0

#413 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 29 December 2005 - 10:02 PM

Jaz jih imam pa iz dneva v dan več. Enim je čisto zamedlo v decembru. wink.gif
  • 0

#414 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 December 2005 - 08:05 AM

Hja, veliko ljudi moraš poznati, če hočeš imeti naročila. Jaz jih imam samo ene 3, pa se mi ne izplača.
  • 0

#415 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 30 December 2005 - 11:12 AM

Jaz jih imam nekaj iz prejšnje službe, pa njihove kolegice, mamine sodelavke...pa se nabere. Ampak toliko se mi jih je nabralo v 3 letih, to ni takoj.
  • 0

#416 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 December 2005 - 04:45 PM

.
Ma ja saj. Bejbe, ki me obkrožajo, jih nekako Avon ne zanima. Tako da sem do zdaj skos naročevala zase. In ugotovila, da se mi ne izplača. Izdelki ipak niso tako dobri, da bi se mi zdelo vredno jih preplačat s poštnino.

.
  • 0

#417 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 December 2005 - 06:00 PM

Čisto mimogrede... kaj bi vi naredile, če vam nekdo ne bi plačal izdelkov, ste mu jih pa že dostavili?
Namreč, ena deklina mi noče plačati izdelkov (sicer pride vse skupaj 800 SIT), ampak glede na to, da sem imela z njo precej stroškov pošiljanja, ji nikakor ne mislim zadev šenkati. Predlogi?
  • 0

#418 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 30 December 2005 - 06:05 PM

QUOTE(sonchika)
Čisto mimogrede... kaj bi vi naredile, če vam nekdo ne bi plačal izdelkov, ste mu jih pa že dostavili?
Namreč, ena deklina mi noče plačati izdelkov (sicer pride vse skupaj 800 SIT), ampak glede na to, da sem imela z njo precej stroškov pošiljanja, ji nikakor ne mislim zadev šenkati. Predlogi?

A se ti vsaj javi na tel?
  • 0

#419 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 December 2005 - 06:31 PM

To ja. Kontaktiram z njo preko mailov.
  • 0

#420 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 30 December 2005 - 06:45 PM

Ful beda, pa kako je lahko folk takšen?! Ful jim greš na roko, založiš svoj denar, pol ti pa še nočejo plačat. Sonchika toliko časa ji tež, da ti bo plačal.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users