Jump to content

Photo

Desperate Housewives

• Please log in to reply
1394 replies to this topic

#401 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 May 2010 - 10:31 PM

Jaz grem zdaj gledat.
Toliko, da veste, a ne.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#402 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 May 2010 - 10:38 PM

Hvala za info. laugh.gif
  • 0

#403 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 May 2010 - 11:52 PM

Pogledala. Hja no ja, brez presežkov.
Me pa zanima, kaj bo s tem Paulom spet.
Ni mi glih obetavno za kakšno super presenečenje.
V glavnem, konec je takšen, pri katerem me niti posebej nič ne zanima, kako se bo odvilo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#404 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 18 May 2010 - 09:13 AM

Mene pa ful zanima ena stvar. Kateri so otroka zamenjali.
Za Paula mi je ful bedno, ker so ga dali notri, ker je bil on men od nekdaj beden lik.

Všeč mi je bla od Angie fora. Tega tudi jaz nisem pričakovala.
  • 0
mačka figa.

#405 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 18 May 2010 - 09:32 AM

Mam eno teorijo sam se ne spomnim, če bi zdržala. Kolk je bila stara punčka od Dave-a? A je bila istih let kot MJ od susan in Mike-a? Ker to bi bil zanimiv zaplet, če bi se ugotovilo da je MJ v bistvu Dave-ov sin in tista punčka, ki je umrla v prometni nesreči povzročeni s strani Susan in Mike-a v bistvu njuna. Sam je mala verjetnos glede na to, da sta spola otrok različna...starši bi verjetno to opazili smile.gif
  • 0

#406 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 May 2010 - 09:43 AM

Pa bi verjetno res. laugh.gif
  • 0

#407 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 18 May 2010 - 10:53 AM

QUOTE(bellini @ 18. 5. 2010 - 10:32) View Post

Mam eno teorijo sam se ne spomnim, če bi zdržala. Kolk je bila stara punčka od Dave-a? A je bila istih let kot MJ od susan in Mike-a? Ker to bi bil zanimiv zaplet, če bi se ugotovilo da je MJ v bistvu Dave-ov sin in tista punčka, ki je umrla v prometni nesreči povzročeni s strani Susan in Mike-a v bistvu njuna. Sam je mala verjetnos glede na to, da sta spola otrok različna...starši bi verjetno to opazili smile.gif

Na to sem tudi jaz pomislila. Punčka je bla isto stara, ker sta bili obe materi istočasno v porodnišnici.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#408 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 18 May 2010 - 11:10 AM

QUOTE(Brokoli @ 17. 5. 2010 - 21:04) View Post

Mene pa zanima, kjerga otroka so zdej zamenjal. Pomoje od Susan pa Mikea, sam njima se je že ful velik stvari bed zgodil, tko da ne vem...

mogoče bojo ugotovil, da je sam od bree sin, ne pa andrew (a sta približno istih let onadva?) laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#409 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 May 2010 - 11:22 AM

Mogoče so Juanito zamenjali, meni že ves čas nekam preveč na Kitajko vleče. laugh.gif
  • 0

#410 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 May 2010 - 07:36 PM

^^ lol1.gif lol1.gif
Ja, ful je preveč opcij. Mi še najbolj diši ideja Sam/Andrew, se mi zdi da bi znalo bit še najmanj škode. hmm.gif

Crkavala sem, k se je Gaby pretvarjala v bolnici, da je Angie. laugh.gif

Škoda, k niso nč Eddija na konc pokazal.
  • 0

#411 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 19 May 2010 - 01:15 AM

Vanessa Williams OFFICIALLY Joins The Cast Of Desperate Housewives!!

IPB Image

What a FIERCE development!

After some brief speculation, Desperate Housewives creator Marc Cherry has just CONFIRMED that Vanessa Williams has been cast as a divalicious new resident on Wristeria Lane for next season!

He says:

“I’m a big fan of Vanessa’s work and I’m so excited that she’ll be moving into the neighborhood next season to cause trouble in all the ladies’ lives.”

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#412 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 19 May 2010 - 06:42 AM

Mi je všeč ta ideja, še posebej, če bo igrala karakter približno tak kot je Whilamina iz Ugly Betty.
  • 0

#413 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 19 May 2010 - 06:44 AM

joj, js pa upam, da ne.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#414 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 19 May 2010 - 07:53 AM

Sem hotela isto novico prilepit. tongue.gif

Meni je fajn ona.

Verjetno da bo imela bolj "zlobno" vlogo? hmm.gif Vsaj upam. tongue.gif

JJ
  • 0

#415 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 May 2010 - 08:41 AM

Sej so vse ta nove mal čudne pa kao zlobne, pol pa cele dušice. biggrin.gif
  • 0

#416 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 19 May 2010 - 08:58 AM

QUOTE(bellini @ 18. 5. 2010 - 10:32) View Post

Ja, pa še MJ je blond, tko kt je bil Dave, Susan pa Mike sta pa oba temna. tongue.gif
  • 0

#417 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 May 2010 - 08:55 PM

Ja sam una tamala je bla pa čist bela, tko da bi bila še težje njuna biggrin.gif

Kdo je že ta Paul, jst se ga sploh ne spomnim huh.gif Mislim, vem da je bil, ampak se mi sanja ne, s kom je bil povezan, kaj je delal itd... hmm.gif ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#418 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 May 2010 - 09:15 PM

Mož od te k se je ubila, pa dve ta stari je potolkel. "Njegov" sin, Zack je pa v bistvu bil sin od Mikea a ne? Sej res, kaj je bilo potem z njim?
  • 0

#419 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 May 2010 - 09:22 PM

Oooo, kera sezona pa je to, 1.? biggrin.gif Zdej sem pol ure razmišljala, od te Alice mož ja, zakaj je pa zginil, pa un Zack je bil tut en mali psihič, kva je bilo pa z njim? Od Mika sin, woot? biggrin.gif Damn, k da nism še nikol prej tega gledala, haha biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#420 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 May 2010 - 09:23 PM

1. sezona, ja. Ma jaz ful pozabljam kar se je že prej dogajal. biggrin.gif
  • 0