Jump to content

Photo

Nega nog

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#401 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 23 July 2014 - 01:16 PM

_Planet_, trenutno imam Balea s 25% ureo. Moram povedat, da kakšnih hudih problemo s trdo kožo nima in nisem preveč izbirčna pri kremah za noge. Tale mi je ok, vsake dva dni si namažem noge (mogoče pretiravam s količino), dam gor nogavice in je. Mi je pa ta krema všeč, ker zjutraj nimam mastnih nog in mi potem v japonkah ne drsi. Stopala so samo mehka. (sem bila včeraj spet pohvaljena od pedikerke, ko sem si šla gelish nohte na nogah popravit. Ji ni bilo treba nič strgat pet.)

• 0

#402 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 23 July 2014 - 01:57 PM

Po opisu sodeč imava podobno kožo na nogah, urea mi sicer ustreza na koži rok, morda poskusim. Edino skrbi me, da ni preveč "vodena", nekaj nege vseeno potrebujem. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#403 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 23 July 2014 - 02:30 PM

Ni vodena. Je ful gosta, ampak se vpije. Roke si je kar hudic umit zaradi gostote in mastnosti.
  • 0

#404 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 23 July 2014 - 04:35 PM

Marmelada, kako si zadovoljna z Baleino ureo?

Moja Balea ima 10 % uree. Ni vodena, je srednje mastna in gosta, kar hitro se vpije. Meni se sicer ne zdi nič revolucionarnega, ampak nisem uporabljala veliko različnih krem, tako da ne morem primerjati s kakšno dražjo. Nekih hudih problemov s stopali pa tudi nimam.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#405 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 23 July 2014 - 08:46 PM

Hvala obema! : )
  • 0

#406 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 24 July 2014 - 03:15 PM

Alverde ima tudi eno sestavinsko obetavno kremo za stopala, samo ne vem, če se dobi pri nas:
http://www.dm.de/de_...chutzcreme.html

Edit: berem, da se ne obnese najbolje pri suhi koži stopal, kakršno imam tudi sama.
  • 0

#407 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 02 August 2014 - 06:45 PM

Sem vzela Baleino s 25 % uree, zaenkrat zadovoljna, bomo videli, kako se bo obnesla na dolgi rok.
  • 0

#408 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 16 August 2014 - 09:32 PM

In, kako kaj?

Jaz imam zdaj Pedi mouse in je ravno tako fajn kot ped egg. Tista Eubos krema mi je pa super. Ful mam lepa stopala, končno to traja po cel teden ali še več, brez drgnjenja.

• 0

#409 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 29 August 2014 - 07:01 PM

Frida, še vedno sem zadovoljna z Baleo. : )
  • 0

#410 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 31 August 2014 - 06:39 PM

:)

Jaz sem pa ugotovila, da je Pedi maus slabši od Ped egga. Manj učinkovito pobere staro kožo.

• 0

#411 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 05 January 2015 - 02:18 PM

Zdaj ze en mesec vsak ali vsak drugi dan uporabim L'occitanovo karitejevo kremo za noge in mi v tem casu sploh ni bilo treba odstranjevati trde koze, ker je nimam. :) Tudi za masazo je odlicna in glede na ucinek upravici visoko ceno.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#412 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 08 May 2015 - 08:16 PM

Jaz sem razmišljala, da bi si mogoče privoščila to L`occitanovo kremo za stopala, pa sem potem videla, da stane 22 eur, kar mi je malo močna. 

Tako da bom mogoče probala Gehwol Lipido kremo. 

• 0

#413 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32281 posts

Posted 09 May 2015 - 06:37 PM

Men proti trdi koži najbolj pomaga redno mazanje z mastnimi kremami, odstranjevanje z raznimi pilami in gobami sploh ne... Res si zdej spet vsak večer po tuširanju na debelo namažem in vtrem, obujem nogavice in so zjutraj ful fajn mehke in spočite noge.

• 0

#414 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 09 May 2015 - 07:04 PM

L`occitanova je draga, ampak se jo res splača kupit. Poleg tega, da je meni od vseh najbolj učinkovita (še Gehwol se lahko skrijejo, pa so neprimerljivo bolj mastne - ni fora samo v tem), tudi trajajo celo večnost. Jaz jo imam ob vsakodnevnem mazanju skoraj 4 mesece, medtem ko drugih ful več porabim.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#415 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32281 posts

Posted 09 May 2015 - 07:11 PM

jst mam eno maslo od Avona, pa je po mojem mnenju super učinek

• 0

#416 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16784 posts

Posted 09 May 2015 - 08:09 PM

jaz moram prvo, preden začnem spet skrbet za stopala na pedikuro. V zadnje pol leta sem nanje pozabila in stanje je temu primerno. Po pedikuri pa naprej s Schollovo kremo in štumfi, pa bo. Ponavadi, če sem dosledna potem ni trde kože. Zdaj imam pa taka stopala da je za zjokat.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#417 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32281 posts

Posted 09 May 2015 - 08:12 PM

Jaz se moram tud naročit, da mi zrihta tisto virusno bradavico, ki mi jo je lani že kao odstranjevala, pa je še vedno nekaj ostalo. Takrat mi baje zaradi nosečnosti ni smela delt z laserjem, tko da zdej pričakujem, da bo dokončno odpravljena.

• 0

#418 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 09 May 2015 - 08:30 PM

Jaz sem isto ugotovila kot M. Sem se nekaj trudila z mehanskim odstranjevanjem suhe kože in ni imelo nekega efekta. Zdaj sem pa po naključju odkrila ognjičevo kremo od Favna in letos sploh ne bom potrebovala pedikure.

• 1

#419 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 May 2015 - 07:53 AM

Jaz uporabljam kar 100% Pure kremo za telo sivka, stopala mažem približno trikrat na teden; ko se spomnim, si naredim kopel s toplo vodo, soljo in olivnim oljem. Trde kože nimam.  

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#420 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 10 May 2015 - 02:42 PM

Jaz sem premalo dosledna. Po moje bi ob redni negi tudi s kakšno cenejšo kremo lahko uspešno preprečevala nastanek trde kože. Ne spomnim se redno mazat, kopel si pa sploh bolj poredko naredim. Sploh pozimi sem bolj lena. Poleti se pa bolj potrudim in si jih spilim 1x tedensko, ampak se mi čez nekaj dni spet naredi grda koža na petah. Bi bilo verjetno bolje, če bi se res vsak dan namazala. Ni pa neko katastrofalno stanje, kljub temu. Mi je pa Baleina pila sicer ful dobra.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users