najbolj nenavadne navade
Posted 07 January 2007 - 08:45 PM
Daj nehaj, ker mi gre na bruhanje, če si to probam predstavljat... dejansko me začne naduvati!!!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 January 2007 - 09:04 PM

WINK (fake one)

Posted 07 January 2007 - 09:09 PM
- ko gremo poleti kampirat nakupim prej hrano in potem sestavim jedilnik za vsak dan - in potem niti slučajno nobeden ne sme jest tisti dan nekaj, kar ni na jedilniku, npr. če sem določila, da bo v torek riž z zelenjavo, nekdo drug pa bi jedel špagete, se mi zdi to nedopustno!!!! Sej DiLeMa dober ve, kak sem tečna

Ah, ja.

________________________________________________________________________________
Midve s TiTo bi kot sostanovalke zdržale približno 15 minut, potem pa bi se verjetno poklale.

Kar se pa avtomobila tiče - najbolj sovražim, če je kdo tle preveč aklih. Ko smo hodili naša in še ena familija na smučanje leta in leta skupaj, pa smo hodili recimo v ITA in je full dolga vožnja, je ona sesednja družina bla pol dneva brez jest, ker niso smel jest v avtu, mi smo pa lepo med vožnjo malicali v avtu, sicer smo vse podrobili in posvinjali, ampak who the fuck cares ... sej smo pol ob prihodu domov pač spucali avto in je rešeno.
Drugače pa tudi jaz niti slučajno ne toleriram kajenja v avtu, ker gre pa tle dejansko za to, da je vonj neznosen in se zažre v avto, dobesedno zažre se ... mene to strašno moti, pa še v tako malem prostoru vdihavat ta škodljivi dim se mi zdi skrajno nespametno.
Posted 07 January 2007 - 10:21 PM
Krasto poje?mislim to kar ona požre al kaj?

in to od drugega-kaj bolj ogabnega pa še ne.
Jap.
Sem pa za to zvedla v nadvse nezavidljivi situaciji - namreč med grickanjem in pijuckanjem v sklopu silvestrovega, ko sem kolega vprašala od kod ima tako veliko brazgotino na roki (ene 15cm), pa je kar sam začel razlagat da mu jo je ta kolegica vtrgala dol in pojedla in še, da je rekla da je bla krasta ful okusna.
Gross na kvadrat. Lah si predstavljaš da je skoro kaj ven z mene letelo.

Verjetno je pa to zanjo samo še en okusen vir železa.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 January 2007 - 10:23 PM

Posted 07 January 2007 - 10:27 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 January 2007 - 12:32 AM

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 08 January 2007 - 10:50 AM

Zelo težko bom pojedla kosilo,prav zares.nehajmo.
WINK (fake one)

Posted 08 January 2007 - 11:02 AM
Saj lahko imaš čisto stanovanje in 'umetniški nered' hkrati. Čisto zame ne pomeni isto kot pospravljeno. Čisto je pač da je posesano in pobrisano, da pač ni prahu in las in druge umazanije vsepovsod.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 08 January 2007 - 11:16 AM
Posted 08 January 2007 - 11:26 AM

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 08 January 2007 - 06:10 PM
-hišo posesam čist vsak dan
-avto posesam čist vsako soboto
-živčnega fašem če morem koga kam peljat v avtu,ker se potem umaže,zato sem vedno tiho ko kdo rabi prevoz

-če pa že peljem koga(kar je 1krat na 6 mesecev,)pa takoj spet vse posesam ko pridem domov
-isto je z obiski,takoj ko odidejo,vse posesam
-v hladilniku mora bit vse tipi-topi
-pred spanjem mora bit cela hiša tipi topi če ne ,ne morem zaspati
-budilko imam vedno narihtano na sodo število
-nujno sproti brišem vse sms-e, če ne se mi zdi da nimam reda in nimam urejeno
-vsak dan si operem lase,se pobrijem pod pazduho in lulo,če ne se bi mi verjetno vtrgalo
-ne maram da je kdo v moji sobi niti za minuto,niti fanta ne kličem k sebi,niti ne pustim da spi tu
ojej Tita, kako misliš ti kdaj živet v dvoje in imet otroke? Družinskim članom se bo zmešalo, ne morš živet kot v kaki reklami za čistila no

Saj jaz imam tudi rada čisto in pospravljeno, ampak niti približno nisem tak psihič(to je bilo ljubkovalno!

Posted 08 January 2007 - 09:32 PM

aja pa pop...zdim če brisača v kopalnici ni ravno zložena(da kak cm gleda od spodaj ven,ali pa na eno stran)pač tako dolgo zlagam da je čist ravna
pa če pridem od kod domov vse zložim itz torbe na svoje mesto(denarnico,ključe,kozmetično torbico) četudi vem da bom čez eno uro spet kam šla pa imela isto torbo pa iste stvari

Posted 08 January 2007 - 09:41 PM

Posted 08 January 2007 - 10:12 PM
ma jaz nisem normalna
to maš ziher prav! velika verjetnost obstaja, da si v sorodu z materjo mojega fanta. al mata pa vsaj isto karmo.

jaz sovražim, če niso mokre brisače in 'krpare' (no, pač ono, ki je postavljeno pred tuš, da po tuširanju stopiš gor) dane na radiator (pozimi) ali na balkon (poleti), da se posušijo in če ni zluftana kopalnica po tuširanju. vsako nedeljo, ko prideva s fantom k meni, so moje prve besede v zgornjem nadstropju: 'ma, u pi**u mater, a ne znate odpirat okna?!'

pa na mojega dečka tut zvok fena ugodno vpliva - sem se že čist navadla, da se zdej po novem tut pri meni tuširava ob blagodejnem brnenju fena.

pa meni je nenavadna navada jest v pojstli - js recimo ne morem zbrano gledat filma, če jem zraven (ampak se tut na tem področju popravljam, odkar sem z zdajšnjim dečkom).
p.s.: TiTa, kar začni dresirat, rabiš za tvoje zahteve kar oreng dolgo dresuro - tako, da: the sooner, the better!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 January 2007 - 10:19 PM
to je še normalno, ni pa normalno to, da imaš cajt vse to delat ...men se zmeram kam mudi

Ja, kako ti sploh rata vse to obavit v 24h??!!??

Posted 08 January 2007 - 10:42 PM
Hej, TiTa, malo sem razmišljala, kje sem kaj takega že videla... Mr. Monk jasno!!

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 January 2007 - 11:40 PM

Sem se spomnila ene moje rahlo nenavadne navade-zelo rada pišem s svinčnikom,lepo ošiljenim na špico ko bucika in grozno mi je ko poči

Skratka odkrivam da mam eno par čudnih pod svojim okriljem.
WINK (fake one)

Posted 09 January 2007 - 12:31 AM

Posted 09 January 2007 - 08:23 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users