Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#401 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 January 2007 - 08:45 PM

Daj nehaj, ker mi gre na bruhanje, če si to probam predstavljat... dejansko me začne naduvati!!!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#402 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 07 January 2007 - 09:04 PM

če si pa ne predstaljam... biggrin.gif biggrin.gif ,verjetno punca rabi kak doaten pogovor ali pa mogoče samo dobro spodbudo naj raje tega ne dela več ker s tem drugim škodi ko pomislijo na to laugh.gif laugh.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#403 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 January 2007 - 09:09 PM

QUOTE(Dragica @ 7. 1. 2007 - 10:31) View Post

- ko gremo poleti kampirat nakupim prej hrano in potem sestavim jedilnik za vsak dan - in potem niti slučajno nobeden ne sme jest tisti dan nekaj, kar ni na jedilniku, npr. če sem določila, da bo v torek riž z zelenjavo, nekdo drug pa bi jedel špagete, se mi zdi to nedopustno!!!! Sej DiLeMa dober ve, kak sem tečna rolleyes.gif laugh.gif

Ah, ja. blink.gif laugh.gif Uglavnem tud če bi ugotovila, da mam smrtonosno alergijo na riž in bom oslepela ter se mi bojo zavozlala čreva, bi vsekakor morala vseen jest riž, ker draga sestra pač ne trpi kompliciranja in je njen vnaprej določeni jedilnik najbolj sveti dokument. ermm.gif biggrin.gif
________________________________________________________________________________

Midve s TiTo bi kot sostanovalke zdržale približno 15 minut, potem pa bi se verjetno poklale. laugh.gif Jaz sem namreč ful na izi, ne sicer, da zdej živim v gnojšnci, ampak znorela bi, če bi mi ena ženska po stanovanju vsak dan strašila s sesalcem in kr naprej vse pospravljala nazaj - jaz imam rada tak umetniški nered, hehe. Da se dejansko vidi, da nekdo živi v stanovanju, ne pa da je kot muzej.

Kar se pa avtomobila tiče - najbolj sovražim, če je kdo tle preveč aklih. Ko smo hodili naša in še ena familija na smučanje leta in leta skupaj, pa smo hodili recimo v ITA in je full dolga vožnja, je ona sesednja družina bla pol dneva brez jest, ker niso smel jest v avtu, mi smo pa lepo med vožnjo malicali v avtu, sicer smo vse podrobili in posvinjali, ampak who the fuck cares ... sej smo pol ob prihodu domov pač spucali avto in je rešeno.

Drugače pa tudi jaz niti slučajno ne toleriram kajenja v avtu, ker gre pa tle dejansko za to, da je vonj neznosen in se zažre v avto, dobesedno zažre se ... mene to strašno moti, pa še v tako malem prostoru vdihavat ta škodljivi dim se mi zdi skrajno nespametno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#404 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 January 2007 - 10:21 PM

QUOTE(bluberry @ 7. 1. 2007 - 20:44) View Post

Krasto poje?mislim to kar ona požre al kaj? thumbup.gif
in to od drugega-kaj bolj ogabnega pa še ne.

Jap.
Sem pa za to zvedla v nadvse nezavidljivi situaciji - namreč med grickanjem in pijuckanjem v sklopu silvestrovega, ko sem kolega vprašala od kod ima tako veliko brazgotino na roki (ene 15cm), pa je kar sam začel razlagat da mu jo je ta kolegica vtrgala dol in pojedla in še, da je rekla da je bla krasta ful okusna.
Gross na kvadrat. Lah si predstavljaš da je skoro kaj ven z mene letelo. bruh.gif
Verjetno je pa to zanjo samo še en okusen vir železa.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#405 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 07 January 2007 - 10:23 PM

bruh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#406 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 January 2007 - 10:27 PM

Kaj je Zlobica, kaj te muči? laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#407 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 08 January 2007 - 12:32 AM

omFg ogabno... blink.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#408 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 08 January 2007 - 10:50 AM

ene 15 cm ohmy.gif blink.gif
Zelo težko bom pojedla kosilo,prav zares.nehajmo.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!

#409 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 08 January 2007 - 11:02 AM

Jaz sem namreč ful na izi, ne sicer, da zdej živim v gnojšnci, ampak znorela bi, če bi mi ena ženska po stanovanju vsak dan strašila s sesalcem in kr naprej vse pospravljala nazaj - jaz imam rada tak umetniški nered, hehe. Da se dejansko vidi, da nekdo živi v stanovanju, ne pa da je kot muzej.

Saj lahko imaš čisto stanovanje in 'umetniški nered' hkrati. Čisto zame ne pomeni isto kot pospravljeno. Čisto je pač da je posesano in pobrisano, da pač ni prahu in las in druge umazanije vsepovsod.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#410 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 January 2007 - 11:16 AM

Ja, Hsul, se strinjam ... ampak povej mi, zakaj sesanje vsak dan? Meni se zdi to čist nepotrebno, dvakrat na teden je dovolj. Razen seveda, če hodiš po stanovanju z umazanimi, blatnimi in peskastimi čevlji, tist je potem druga zgodba - mi imamo domače copate.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#411 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 08 January 2007 - 11:26 AM

Saj nisem napisal sesanje vsak dan! Tudi enkrat na teden je zame dovolj, če lepo temeljito posesaš in če seveda ne hodiš s čevlji po stanovanju. Copati so pa itak meni stalnica, samo ne oni platneni, ampak kaki bolj konkretni smile.gif
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#412 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 08 January 2007 - 06:10 PM

QUOTE(TiTa @ 7. 1. 2007 - 15:11) View Post

-hišo posesam čist vsak dan
-avto posesam čist vsako soboto
-živčnega fašem če morem koga kam peljat v avtu,ker se potem umaže,zato sem vedno tiho ko kdo rabi prevoz oops.gif
-če pa že peljem koga(kar je 1krat na 6 mesecev,)pa takoj spet vse posesam ko pridem domov
-isto je z obiski,takoj ko odidejo,vse posesam
-v hladilniku mora bit vse tipi-topi
-pred spanjem mora bit cela hiša tipi topi če ne ,ne morem zaspati
-budilko imam vedno narihtano na sodo število
-nujno sproti brišem vse sms-e, če ne se mi zdi da nimam reda in nimam urejeno
-vsak dan si operem lase,se pobrijem pod pazduho in lulo,če ne se bi mi verjetno vtrgalo
-ne maram da je kdo v moji sobi niti za minuto,niti fanta ne kličem k sebi,niti ne pustim da spi tu

ojej Tita, kako misliš ti kdaj živet v dvoje in imet otroke? Družinskim članom se bo zmešalo, ne morš živet kot v kaki reklami za čistila no biggrin.gif
Saj jaz imam tudi rada čisto in pospravljeno, ampak niti približno nisem tak psihič(to je bilo ljubkovalno! wink.gif ) Živčnega pa fašem, če je tepih v dnevni "umazan", če so kje kake drobtine, mora bit čist, drugače se ne počutim fajn in šele ko je čist lahko jaz v miru sedim in gledam tv rolleyes.gif Pol pa mam enega kolega k je ko mali froc, kar letijo mu drobtine okol in se morm prav kontrolirat, da ga ne okurcam in pošljem za mizo biggrin.gif Saj zdaj sem se znajdla in dam pri njemu vedno kaj takega na mizo, kar se ne drobi laugh.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#413 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 08 January 2007 - 09:32 PM

to kako bom živela z drugimni se tudi jaz sprašujem hmm.gif pač bom tipa fajn zdresirala ali pa živela sama, pa bom najbolj srečna biggrin.gif
aja pa pop...zdim če brisača v kopalnici ni ravno zložena(da kak cm gleda od spodaj ven,ali pa na eno stran)pač tako dolgo zlagam da je čist ravna
pa če pridem od kod domov vse zložim itz torbe na svoje mesto(denarnico,ključe,kozmetično torbico) četudi vem da bom čez eno uro spet kam šla pa imela isto torbo pa iste stvari
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ma jaz nisem normalna

• 0

#414 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 January 2007 - 09:41 PM

to je še normalno, ni pa normalno to, da imaš cajt vse to delat ...men se zmeram kam mudi cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#415 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 January 2007 - 10:12 PM

QUOTE(TiTa @ 8. 1. 2007 - 21:32) View Post

ma jaz nisem normalna

to maš ziher prav! velika verjetnost obstaja, da si v sorodu z materjo mojega fanta. al mata pa vsaj isto karmo. smile.gif

jaz sovražim, če niso mokre brisače in 'krpare' (no, pač ono, ki je postavljeno pred tuš, da po tuširanju stopiš gor) dane na radiator (pozimi) ali na balkon (poleti), da se posušijo in če ni zluftana kopalnica po tuširanju. vsako nedeljo, ko prideva s fantom k meni, so moje prve besede v zgornjem nadstropju: 'ma, u pi**u mater, a ne znate odpirat okna?!' laugh.gif

pa na mojega dečka tut zvok fena ugodno vpliva - sem se že čist navadla, da se zdej po novem tut pri meni tuširava ob blagodejnem brnenju fena. smile.gif in ne prenese kakih lučk - vse pokriva.

pa meni je nenavadna navada jest v pojstli - js recimo ne morem zbrano gledat filma, če jem zraven (ampak se tut na tem področju popravljam, odkar sem z zdajšnjim dečkom).

p.s.: TiTa, kar začni dresirat, rabiš za tvoje zahteve kar oreng dolgo dresuro - tako, da: the sooner, the better! laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#416 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 08 January 2007 - 10:19 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 8. 1. 2007 - 23:41) View Post

to je še normalno, ni pa normalno to, da imaš cajt vse to delat ...men se zmeram kam mudi cry.gif

Ja, kako ti sploh rata vse to obavit v 24h??!!?? blink.gif

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#417 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 08 January 2007 - 10:42 PM

Hej, TiTa, malo sem razmišljala, kje sem kaj takega že videla... Mr. Monk jasno!! biggrin.gif laugh.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#418 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 08 January 2007 - 11:40 PM

Tita kako se lahko prenašaš?? biggrin.gif ne mislim res, a ni to rahlo stresno?Potem v bistvu cel dan samo zlagaš,prelagaš in vsak dan sesati?kaj pa potem še ti v svojem stanovanju lahko posesaš,ker praha pomojem že dolgo ni tvoje stanovanje videlo laugh.gif .
Sem se spomnila ene moje rahlo nenavadne navade-zelo rada pišem s svinčnikom,lepo ošiljenim na špico ko bucika in grozno mi je ko poči laugh.gif ,vzamem drugega spet ošiljenega in ko se špica porabi čist minimalno je na vrsti tretji...itd.No to je bolj ko si dajem čas,čeprav tudi drugače rada pišem z zelo ošiljenimi svinčniki,ali pa takimi majhnimi in zelo ošiljenimi,ko je konica skoraj daljša od samega svinčnika.
Skratka odkrivam da mam eno par čudnih pod svojim okriljem.
  • 0

#419 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 09 January 2007 - 12:31 AM

tle mate vsi ocd, vam recem biggrin.gif
  • 0

#420 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 09 January 2007 - 08:23 AM

Pi* vam ma* pa pisanje o žretju hrast - in to meni med jedenjem müslija pade na ekran verymad.gif bruh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users