Kontracepcijske tablete
Posted 09 November 2006 - 07:17 PM
Posted 09 November 2006 - 07:20 PM
Zdejle sm šele prebrala, Frcica, te so. Yasminelle majo to not, kao nek hormon za gud počutje. Pa pomoje so ful okej, je rekla ginekologinja da mata njene dve punce tudi te tabletke. Plačajo se neki čez 2 tisoč na mesec.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 November 2006 - 07:41 PM
Posted 09 November 2006 - 07:42 PM

Posted 09 November 2006 - 07:49 PM
Yasminelle je nova KT od Scheringa, vsebuje enaki učinkovini kot Yarina (tudi Yarina je od Scheringa), samo da je etinilestradiola (sinteznega estrogena) manj, in sicer 0,02mg (pri Yarini 0,03mg). Glavna sprememba pri Yasminelle in Yarini je, da vsebujeta drospirenon (druge KT vsebujejo druge vrste preogesterona). Drospirenon ima to prednost, da ima tudi pozitivne učinke na kožo (zmanjša se izločanje sebuma) in zmanjša se zastajanje vode.
Razlika je torej v tem, da lahko pri Yasminelle pričakujemo manj določenih neželenih učinkov od estrogenov, ampak ne za tretjino manj - pač čisto malo manj, razlika ful ni velika. In pisalo je še, da utegnejo biti te tablete zato prešibke (kar se tiče zaščite pred zanositvijo). In po testiranjih so zasledili, da je ta vsebnost 0,02mg zadnja meja, da so tablete še sploh učinkovite, če je manj, potem niso več.
Bom jaz kar pri Yarini ostala.
Posted 09 November 2006 - 07:53 PM

WINK (fake one)

Posted 09 November 2006 - 07:55 PM

Posted 09 November 2006 - 08:14 PM

WINK (fake one)

Posted 09 November 2006 - 09:18 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 November 2006 - 09:33 PM

Sem se že veselila in razmišlala da bi presedlala nazaj na tabletke....
Ja no, pravijo ko nekaj zgleda prelepo da bi blo res, tud dejansko ni res...
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 November 2006 - 09:06 AM

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 10 November 2006 - 12:20 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 10 November 2006 - 11:20 PM

Posted 11 November 2006 - 12:20 AM

Bom jaz tud po hitrem postopku ukinla to sranje!!!!

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 11 November 2006 - 10:14 PM
Miss*69 TOČNO ISTO!!!!

Bom jaz tud po hitrem postopku ukinla to sranje!!!!

Ja najbolš nardiš, zakaj bi se mučla za brez veze. Jst sm se zj že kr na kondome navadla pa sploh ni tko slabo kokr sm misnla, da bo

Jordan Belfort
Posted 04 December 2006 - 08:34 PM

Posted 04 December 2006 - 09:26 PM
Koook mamo blemov s temi tabletkami. Kdaj jih bodo izuml za tipe?

Sej baje so jih že, nekaj mesecev nazaj že sem o tem nekaj brala, potem pa nisem več nič slišala. Pri nas jih pa itak še ni in jih najbrž še nekaj cajta ne bo

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 December 2006 - 11:09 PM
Sej baje so jih že, nekaj mesecev nazaj že sem o tem nekaj brala, potem pa nisem več nič slišala. Pri nas jih pa itak še ni in jih najbrž še nekaj cajta ne bo

tudi če bodo tablete za moške to njim ne bo panike...koneckoncev je ženska še vedno tista, ki je noseča, ne glede kdo bo tabletke jedel. Pa kdo bi moškemu zaupal, da bi jih redno jemal...

Posted 04 December 2006 - 11:11 PM
Gosh z tem je tolko problemov da je že preveč..
WINK (fake one)

Posted 04 December 2006 - 11:21 PM
Jordan Belfort
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users