Hvala za info. Ponavadi sem za Lancome vedno prosila koga, da je vzel na letališču, tam je pa še ceneje.
Ampak Jina, teh Khol je kar nekaj, katerega si mislila?
Posted 25 April 2014 - 07:01 PM
Hvala za info. Ponavadi sem za Lancome vedno prosila koga, da je vzel na letališču, tam je pa še ceneje.
Ampak Jina, teh Khol je kar nekaj, katerega si mislila?
Posted 25 April 2014 - 07:17 PM
Hvala!
Posted 03 May 2014 - 05:13 PM
Jaz sem si kupila tega od Lancome po tvojem priporočilu Jina. Ga še nisem sprobala, razen na roki, mi pa že iz roke v primerjavi z mojim starim deluje nadpovprečen.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 03 May 2014 - 06:36 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 October 2016 - 06:01 PM
Mate kakšen nov najljubši eyeliner?
Posted 30 October 2016 - 06:06 PM
TA mi je fenomenalen, niti ene pripombe nimam. Sem že pred leti nehala uporabljati svinčnike, ki se jih ošili, ker sem imela same probleme. Meni je drugače tudi odtenek ful pomemben, ker zlepa ne dobim ravno pravšnje rjave. Pa obvezno mora biti WP.
― V. Van Gogh
Posted 30 October 2016 - 06:17 PM
A pa s tem svinčnikom se lepo in ostro naredi črto? Predvidevam da ja Nikoli ga še nisem imela, vedno sem imela eyelinerje z mehkim čopičem in potem kasneje takega z bolj trdo špico, ker traja sto let, da mi uspe joj
https://sl-si.facebo...27524680718326/
Posted 30 October 2016 - 06:20 PM
Jaz sem prej tudi skos tuš uporabljala, s tem pa tako ostro črto naredim, da ni potrebe. Pa še bolj naraven MU mi paše zadnje čase, če sem sploh namazana, zato mi je super. Ti iščeš črnega?
― V. Van Gogh
Posted 30 October 2016 - 06:27 PM
Ja, črnega bi. Ful mi je všeč ta črta.
Posted 31 October 2016 - 08:13 AM
Pri meni je tale stalnica že leta, super je:
Posted 31 October 2016 - 01:12 PM
Hvala za info obema Zdej nazadnje sem imela enega od Essence, ki je bil najbolj beden, veke so se mi kar lepile skupaj ko sem mežikala.
Posted 31 October 2016 - 01:24 PM
Jaz imam tuš ob Bourjois in sem tudi zelo zadovoljna z njim
Posted 31 October 2016 - 01:35 PM
Posted 31 October 2016 - 01:43 PM
A je mehka? Jaz rabim trdo špico za risat, ful mi je boljš.
Posted 31 October 2016 - 01:49 PM
Pri meni je tale stalnica že leta, super je:
Jaz imam tudi tega v temno rjavi in je super, s trdo konico. Potem imam pa še enega max factor, če se ne motim. Tudi super.
Posted 31 October 2016 - 01:52 PM
― V. Van Gogh
Posted 31 October 2016 - 02:34 PM
Aaaa kaj naj pa zdej naredim?
Hvala
Posted 31 October 2016 - 02:39 PM
― V. Van Gogh
Posted 31 October 2016 - 07:18 PM
Jaz sem pa trenutno na flomastrih, ker dobrega tekočega se zaenkrat še nisem lotila iskat - mi je pa pomembno, da ima trdo konico, da je enostavno z njim risat in da je obstojen. Flomastri so mi super za risanje, če najdeš dobro konico, ampak je pa minus, ker se hitro izrabijo...tekoče imaš za veliko dlje.
Meni je malo smotano naročit preko interneta, če prej ne probam na roki, ker sem se že dostikrat zafrknila.
Jaz sem imela tega, čista perfekcija za risat in tudi v redu obstojnost. Ga pa ni za dobit več pri nas, konica je sicer mehkejša, ampak zame popolna. Cena 10 EUR.
Loreal Superliner
Zdaj nazadnje sem pa tega kupila, mi je pa bil ta zgornji od loreala bolj všeč, je pa tudi ta ok. Konico ima trdo, je za probat. Cena okrog 11 EUR.
Artdeco senisitve fine liner
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users