Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10360 replies to this topic

#4161 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 20 March 2011 - 05:57 PM

QUOTE(PurePoison @ 20. 3. 2011 - 16:39) View Post

Novi komad od Siddharte. Ko slišim prvi dve vrstici teksta, MORAM prestavit radijsko postajo. Prav obrne se mi.

men je pa taaak lepa pesem ♥ Siddharto obožujem že od petega razreda, s tem da mi prejšna plana ni preveč všeč. stari komadi so pa zakon. ravnokar poslušam: ... (tri pike)
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#4162 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27597 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 March 2011 - 06:06 PM

Ah, Siddharta, jaz sem bila zaljubljena v Majeriča, ko sem bila majhna, haha. Ko je brat privlekel domov neko kaseto s komadi s prve plate, sem se zaljubila v njih, pa sem jih staaalno poslušala, poleg mene pa jih je v celem razredu poznal samo še en sošolec, pol pa je prišel Nord, malo večja prepoznavnost, ko pa so posneli Rh-, je šlo vse v k. wacko.gif Niti enega novega komada ne poznam, poznam samo tisti z DanD, neke roke in voda, tu pa se tudi konča. Pa tudi če bi jih, ugh, po moje ne zamujam nič, ker so šli samo navzdol. Sem pa ravno prejšnji teden v četrtek zjutraj ob zajtrku poslušala Nord, ohja.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4163 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 20 March 2011 - 06:51 PM

Na živce mi gre folk, ki ne uporablja sklonov.
  • 0

#4164 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 March 2011 - 08:00 PM

QUOTE(Sinnaia @ 20. 3. 2011 - 17:57) View Post

Sploh nisem vedela, da oni še obratujejo.

Bi bilo bolje da ne bi. Men so že od nekdaj neprebavljivi, sploh ta Meglič k je tok poln sam sebe omg.
No en komad mi je pa všeč, Na soncu. biggrin.gif Ostalo pa bruuuuuuhhhhhh! Pa un bolan spot, Edini, faak.

• 0

#4165 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 20 March 2011 - 08:08 PM

Meni so bili Siddharta všeč do albuma RH-. Po tistih koncertih in vsem medijskem pompu pa se mi zdi, da jim je slava preveč stopila v glavo. down.gif
  • 0

#4166 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 20 March 2011 - 09:06 PM

^^

Same here, na zacetku so mi bili res vsec, potem vedno manj. Sicer se pri meni to zgodi s cisto vsem, kar se prevec/pretirano vlaci vsepovsod.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4167 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6782 posts

Posted 20 March 2011 - 10:44 PM

QUOTE(Kalypso @ 20. 3. 2011 - 20:08) View Post

Meni so bili Siddharta všeč do albuma RH-. Po tistih koncertih in vsem medijskem pompu pa se mi zdi, da jim je slava preveč stopila v glavo. down.gif

Jp, podpis.
  • 0

#4168 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 21 March 2011 - 04:55 PM

Pozabljivi ljudje! Eni kar naprej nekaj pozabljajo ali "pozabljajo" what do u I know, nadlezno je sodelovati s taksnimi osebki! Daj si malo tobaka v karkoli ze kadis. >:|
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4169 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 22 March 2011 - 08:39 AM

Dejan Vedlin
IPB Image
slišat ga ne morm. totalno blesave finte ima. Žaljiv je, niti malo smešen. Bjah.
  • 0

#4170 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 March 2011 - 10:30 AM

^Se strinjam zelo! Prava primitiva ..
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 22 March 2011 - 10:53 AM

QUOTE(Simone @ 20. 3. 2011 - 18:51) View Post

Na živce mi gre folk, ki ne uporablja sklonov.

Podpis.

Najhujsi primer - delala sem testni prevod romana za eno zalozbo in potem mi poslje zenska nazaj popravljen tekst in napise, da je ok in ce se strinjam s popravki, se lahko dogovorima za naprej. Popravki so pa bli ala: "Tainta ni praznovala rojstnega dne (rojstni dan)." Mislim, kako se lahko strinjam s takimi popravki, ce ocitno nima pojma o slovnici??? Fak of.

QUOTE(_Planet_ @ 21. 3. 2011 - 16:55) View Post

Pozabljivi ljudje! Eni kar naprej nekaj pozabljajo ali "pozabljajo" what do u I know, nadlezno je sodelovati s taksnimi osebki! Daj si malo tobaka v karkoli ze kadis. >:|

thumbup.gif

• 0

#4172 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 22 March 2011 - 11:02 AM

QUOTE(izabela @ 22. 3. 2011 - 10:53) View Post

"Tainta ni praznovala rojstnega dne (rojstni dan)." Mislim, kako se lahko strinjam s takimi popravki, ce ocitno nima pojma o slovnici??? Fak of.

O moj bog, to je pa tako grozno, da je že kar smešno lol1.gif

• 0

• Guests

Posted 22 March 2011 - 11:05 AM

Ja, je smesno. Samo, ko pa dobis v roke knjigo, ki je tako prevedena, bi jo pa od zivcnosti zabrisal nekam v kot in skakal po njej. smile.gif
  • 0

#4174 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 March 2011 - 11:48 AM

Jaz pa, če si sposodim knjigo pa najdem kakšno tako napako jo popravim s svinčnikom. lol1.gif
  • 0

#4175 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18659 posts

Posted 22 March 2011 - 11:50 AM

Sej vem da sem to že enkrat napisala, ampak nikoli ne bom pozabla, ko so v eni knjigi "orange juice" prevedli v "oranžni sok". laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 22 March 2011 - 11:54 AM

Ali pa "cool as a cucumber" v "mrzel kot kumarica". evil.gif
  • 0

#4177 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14305 posts

Posted 22 March 2011 - 11:58 AM

Meni grejo pa tud zodovinske netočnosti na živce. Enkrat sem brala en ljubavni roman, ki se je dogajal kao v srednjem veku in je glavna junakinja govorila o jeklenih izdelkih in kopici omar. Omg no, skrinje so imeli in jeklo ni bilo ravno običajno! biggrin.gif se mi je tok za malo zdelo da sem nehala knjigo brat.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4178 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 22 March 2011 - 12:31 PM

^^ Ja. To gre meni tud na živce. Pa razna pametovanja o zgodovini (predvsem polpretekli) s strani ljudi, ki v življenju niso prebrali ene knjige o pereči tematiki in namesto tega samo pobirajo politične "cvetke" in potem pametujejo, da kar glava boli.
  • 0

#4179 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27509 posts

Posted 22 March 2011 - 12:35 PM

Jaz tudi pomislila ne bi na kaj takega laugh.gif kva sta dobre!
  • 0

#4180 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14305 posts

Posted 22 March 2011 - 12:37 PM

verjamem biggrin.gif primerljivo s tem če bi v romanu pisalo da imamo, kaj pa vem, 3 pljučna krila biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users