Spovednica
Posted 17 March 2008 - 09:24 AM
Posted 17 March 2008 - 09:44 AM
Ful sm žalostna.
Zakaj?
Ful predolg si že nism kupla nobene knjige. Sej v bistvu je nimam časa prebrat, tud če si jo kupm, sam pogrešam un občutek, ko jo svežo prineseš domov.

Posted 17 March 2008 - 10:14 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 March 2008 - 10:18 AM
Ful predolg si že nism kupla nobene knjige. Sej v bistvu je nimam časa prebrat, tud če si jo kupm, sam pogrešam un občutek, ko jo svežo prineseš domov.

word.
končno sem se otresla PMS-a, sem full vesela, čeprav me, kot se za prvi dan spodobi, svinjsko boli. ampak sem mela res že polno kapo nihanja razpoloženj pa tega dreka.
vesela sem, da se z B. dobro razumeva. to se mi redno dogaja - tisto pravo pride na dan šele po končanem razmerju. kljub temu je fajn.
Frida,

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 March 2008 - 11:24 AM

Posted 17 March 2008 - 12:32 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 March 2008 - 02:49 PM
učeri nism zdržala, zvečer sm pojedla kokice pa korn flekse in sm se odločila d grem dons jovo na novo.
pa že lepo pojem 2 rezini sira kliče mt pa reče da gremo vseen naprej in da me čaka juha.
ja nice piece of shit.

sicer pa hvala bogu, da nisem segla po čokoladi alpa po čem ..
pa nič, gremo dalje ....
zapravlala sm.

Posted 17 March 2008 - 03:09 PM
Pa lepo da moje trpljenje vsaj enega zabava

Hendrixa sem dala do konca, pizda, če te ne bo pomagal

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 March 2008 - 03:24 PM

Posted 17 March 2008 - 03:43 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 17 March 2008 - 04:02 PM

Posted 17 March 2008 - 04:45 PM

Tako blesav teden mam. Vsak dan sem nekaj vprašana al kaj pa pišem. Jutri sem vprašana zgodovino pa še esej pri angleščini pišemo.

Posted 17 March 2008 - 05:51 PM

Posted 17 March 2008 - 06:45 PM
Pogrešam ga, hočem ga videt, pa ful sem neučakana.
Kr neki sem živčna, upam, da me ne bo predčasno kap.
Posted 17 March 2008 - 06:53 PM
Voltaire
Posted 17 March 2008 - 07:03 PM

Saška, me veseli!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 March 2008 - 07:51 PM

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 17 March 2008 - 09:47 PM

[Napoleon]
Posted 18 March 2008 - 07:56 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users