Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4141 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11957 posts

Posted 17 March 2008 - 09:24 AM

Ful sm žalostna.
  • 0

#4142 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5195 posts

Posted 17 March 2008 - 09:44 AM

QUOTE(Frida @ 17. 3. 2008 - 9:24) View Post

Ful sm žalostna.

Zakaj?

Ful predolg si že nism kupla nobene knjige. Sej v bistvu je nimam časa prebrat, tud če si jo kupm, sam pogrešam un občutek, ko jo svežo prineseš domov. oops.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#4143 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 March 2008 - 10:14 AM

Ful sm žalostna.

kiss1.gif

Jaz sem tudi brez volje za življenje danes. huh.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4144 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29811 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 March 2008 - 10:18 AM

QUOTE(Buggy @ 17. 3. 2008 - 9:44) View Post

Ful predolg si že nism kupla nobene knjige. Sej v bistvu je nimam časa prebrat, tud če si jo kupm, sam pogrešam un občutek, ko jo svežo prineseš domov. oops.gif

word.

končno sem se otresla PMS-a, sem full vesela, čeprav me, kot se za prvi dan spodobi, svinjsko boli. ampak sem mela res že polno kapo nihanja razpoloženj pa tega dreka.

vesela sem, da se z B. dobro razumeva. to se mi redno dogaja - tisto pravo pride na dan šele po končanem razmerju. kljub temu je fajn.

Frida, console.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4145 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 17 March 2008 - 11:24 AM

Slaba vest mi trka na vrata. huh.gif
  • 0

#4146 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 17 March 2008 - 12:32 PM

UBILA BOM SOSEDA, ŽE OD POL DESETIH IGRA HARMONIKO!!!!! PA NIČ MU NE MOREM!!!!!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4147 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27500 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 March 2008 - 02:07 PM

Ful sm žalostna.

Enako. ermm.gif

Sicer mi je Frčicina zgornja izjava raztegnila usta v nekaj podobnemu nasmešku, ampak ni to to. smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4148 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 17 March 2008 - 02:49 PM

jeeeeeeeeeeebemti dieto in VSE!
učeri nism zdržala, zvečer sm pojedla kokice pa korn flekse in sm se odločila d grem dons jovo na novo.
pa že lepo pojem 2 rezini sira kliče mt pa reče da gremo vseen naprej in da me čaka juha.
ja nice piece of shit. rolleyes.gif
sicer pa hvala bogu, da nisem segla po čokoladi alpa po čem ..
pa nič, gremo dalje ....

zapravlala sm. oops.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#4149 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 17 March 2008 - 03:09 PM

PREKLET KURAC SPET IGRA HARMONIKO!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pa lepo da moje trpljenje vsaj enega zabava cry.gif

Hendrixa sem dala do konca, pizda, če te ne bo pomagal evil.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4150 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 17 March 2008 - 03:24 PM

Edit: Zmaga je moja! Saj, ne da je bil kaj dvoma..... twisted.gif
  • 0

#4151 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18495 posts

Posted 17 March 2008 - 03:43 PM

Frčica, skori sm se uscau od smeha. Itak, da zmagaš. thumbup.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#4152 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 17 March 2008 - 04:02 PM

Hvala, hvala oops.gif
  • 0

#4153 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 17 March 2008 - 04:45 PM

Frčica laugh.gif

Tako blesav teden mam. Vsak dan sem nekaj vprašana al kaj pa pišem. Jutri sem vprašana zgodovino pa še esej pri angleščini pišemo. cry.gif Men se bo strgal blink.gif .
  • 0

#4154 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 17 March 2008 - 05:51 PM

Ful ful mutim v šoli, a se mi zaenkrat še vse v dobro serje. Me skrbi, da se bo kaj kmalu pokazalo moje pravo znanje hmm.gif. Sploh ne delam nič za šolo. Naloge nikoli, med vikendom mi za šolo dobesedno dol visi, med tednom pred testom na hitro pregledam snov ... kar je čisto premalo in ne vem, kdaj se bom tega resno zavedat začela ermm.gif . In tako sem pred dvema tednoma doma ostala, ko naj bi biologijo pisali, ki pa jo sedaj jutri ponavljamo in se spet nisem skoraj nič učila, ker sem mislila, da bom imela ravno dermatologa med tem časom, so nam pa prejšjni teden čisto urnik spremenili in hja, pa smo tukaj. Pišem jutri, učila sem se pa približno enako nič verymad.gif . Ampak saj, vsaj ta predmet mi leži, tako da kar hitro napredujem smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4155 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 17 March 2008 - 06:45 PM

Moj izlet na Dunaj bo odpadu, pa tk lepo bi se imela.
Pogrešam ga, hočem ga videt, pa ful sem neučakana.
Kr neki sem živčna, upam, da me ne bo predčasno kap.
  • 0

#4156 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 17 March 2008 - 06:53 PM

nova cimra je zakon!!
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#4157 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29811 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 March 2008 - 07:03 PM

Čisto sem pozabila, da je ta petek že podaljšan vikend in me je povsem pozitivno presenetil J.-jev mejl, naj le prijadram v petek v MB. Čeprav bo skrajšano zarad njegove proklete babnice, se vseeno full veselim. hooray.gif Alkoholni petek ostaja v igri, samo lokacija in eden izmed udeležencev se menja. Bova z B. še tudi nadoknadila.
Saška, me veseli! hooray.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4158 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 17 March 2008 - 07:51 PM

Tok ga hocem videt, da se mi bo zmesal, + da sta mi dva tipa malo prevec seksualno vsec. Moram se mal umirit. oops.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#4159 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17038 posts

Posted 17 March 2008 - 09:47 PM

En dečko se mi hoče malo dopadit. Se vidi da bo pomlad počasi, me že trga. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4160 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 March 2008 - 07:56 AM

SNEG

cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users