SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 09 July 2022 - 12:25 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 July 2022 - 08:00 PM
― V. Van Gogh
Posted 13 July 2022 - 08:07 PM
Posted 13 July 2022 - 09:49 PM
20 let pa prej neodvisna financna revizija ni bila nikoli tam? Druzini prijazno podjetje? Seveda....
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 July 2022 - 05:05 AM
Posted 14 July 2022 - 10:09 AM
Me res konkretno zanima kaj je bilo narobe izračunano, ker postavk ne moreš kar prikrit in tako zaplest, da ne bi noben mogel preveriti oz.ugotoviti kot piše.
Posted 21 July 2022 - 12:12 PM
Amen. Zmagajo pa na novo narisane “kolesarske” kot so zdaj na Cesti na Brdo npr. Ce je kdo ze tam vozil, so besede odvec.
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2022 - 01:13 PM
se zelo strinjam!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 02 August 2022 - 09:21 AM
[Napoleon]
Posted 02 August 2022 - 09:39 AM
nič novega ni povedat in bomo videli, kaj pametnega bo res naredil. To vsi ponavljajo že vsaj 20 let, pa gredo razmere samo na slabše!
Sploh pa ... ravno teh par mesecev bo usodnih, da bo on rešil svet. Meni je on tak nakladač in samo govori, kar ljudje radi slišijo ... pozabijo pa, kaj res spelje do konca.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 August 2022 - 05:32 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 August 2022 - 05:56 PM
Kordis mi je pa od nekdaj izgledal kot zadrogiran psihopat.
― V. Van Gogh
Posted 21 August 2022 - 06:12 PM
Jaz sem takoj pomislila na samomor glede na to v kakšni sceni je bil in ker sem ga še prejšnji teden videla v centru. Ni se mi pa sanjalo o vsej tej nagnusni sceni.
Posted 21 August 2022 - 07:48 PM
Posted 21 August 2022 - 08:25 PM
google...
Posted 22 August 2022 - 06:30 AM
Čudno je tudi, da so se obtožbe proti Smodeju začele? zbirati na nekem IG profilu z namenom razkrinkanja...wtf? Da se žrtve lažje povežejo za prijavo na policijo? Skratka, premalo se ve, da bi delali zaključke
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 August 2022 - 06:52 AM
Požar kot kredibilen vir informacij. PA če nekomu nekdo zgleda kot psihopat, pol bo že držalo ali kako? Case solved
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 August 2022 - 07:23 AM
― V. Van Gogh
Posted 22 August 2022 - 07:37 AM
Jaz nisem privrženka L., res pa je, da MK poznam še iz časov pred politično kariero. Pravim, da nimamo dovolj podatkov, da bi delali zaključke, še bolj pa je nesmiselno obsoditi nekoga na podlagi videza.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 August 2022 - 07:47 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users