Vprašanja
Posted 06 January 2015 - 10:45 AM

Posted 10 January 2015 - 08:39 PM
Kje bi dobila kakšno lepo jopico? Pa da ni ravno adidas na eni strani in flis oz. pliš na drugi. Samo te videvam. Jaz pa bi kakšno, ki je dovolj lepa tudi za v javnost.
Posted 10 January 2015 - 10:23 PM
Uniqlo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 January 2015 - 11:19 PM
Sem vse pregledala, pa še kar nisem nič našla :/. Tiste na gumbke mi niso všeč, ker se mi zdi, da na meni mamasto izpadejo, ostalo, kar mi je ok, pa je popolnoma klasična enobarvna bombažna jopica s kapuco.. Ampak ne bi tega.
Mika me kakšna navadna majica s kratkimi rokavi in v izrezom, samo me je tako strah z neta naročat, ker moram vedno prej probat majico, ker imam tako kratek trup, da hitro čudno izpade.
Vedno mi javlja You are not allowed to use that image extension on this community, grrrr. Kako ti slike lepiš na forum? Prej shraniš vse?
Posted 11 January 2015 - 02:38 AM
Slike je treba shranit in nalozit na streznik samo v primeru, da niso v jpg ali png formatu. Iz Pinteresta pa lahko direktno vse kopiras.
― V. Van Gogh
Posted 09 March 2015 - 02:23 PM
A v H&M-u prodajajo high waist hlače/kavbojke?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 March 2015 - 06:39 PM
Kakšen nasvet, kje pogledati za kvalitetno usnjeno torbo, do 100 € recimo bi dala?
Gledam tudi Leather satchel torbe, na njihovi uradni strani bi na razprodaji, s poštnino in dodanim ročajem prišla približno 115 eur.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 March 2015 - 07:14 PM
Kvalitetno usnjeno težko dobiš za ta denar. Predlagam, da počakaš na znižanja, saj medsezoska so že zdaj ponekod. Asosove niso preveč kvalitetne.
― V. Van Gogh
Posted 25 March 2015 - 08:51 PM
Za 100 do 150 eur sem videla že več takih, ki so se mi zdele dobre. Več kot toliko pa res ne bi dala. Upam, da imajo na Leather satchel strani večkrat znižanje. Sem se malo zagledala v take torbe.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 April 2015 - 10:27 AM
Katere najlonke priporočate? Da se ne svetijo, so mehke in razmeroma kvalitetne in obenem niso drage?
Calzedonia ne, ker so ekstremno nekvalitetne.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 April 2015 - 10:30 AM
kakšne izkušnje imaš s Fler od Polzele?
Posted 20 April 2015 - 10:33 AM
Jih nimam. Kakšna pa je cena?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 April 2015 - 10:46 AM
Joj ne vem, ker jih že dolgo nisem kupovala... cca 5€?
Sodelavka pravi, da jih imajo v Mullerju ful različnih - mogoče greš lahko tja pogledat?
Posted 20 April 2015 - 11:11 AM
Sem danes ugotovila, da nimam nobenih kožnih in jasno jih rabim asap (danes). Se bo treba zadovoljiti s ponudbo v mojem mestecu.
Posted 20 April 2015 - 11:12 AM
Mislim, da Polzelo prodajajo tudi v Mercatorjih
Posted 20 April 2015 - 11:16 AM
Posted 20 April 2015 - 11:22 AM
Tam pa še nikoli nisem kupovala hlačnih nogavic....moram ravno danes tja. Hvala za nasvet, Ana!
Posted 20 April 2015 - 11:27 AM
Ana, hvala. Mi jih je tudi mami hvalila, samo ona ni posebej zahtevna uporabnica, ti pa vem, da si Mišljeno kot kompliment, seveda.
Posted 23 May 2015 - 11:09 AM
Kako hitro pridejo stvari iz COSa?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 May 2015 - 01:10 PM
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users