Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5698 replies to this topic

#4101 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 04 December 2014 - 09:28 PM

Neytiri, jaz sem svojega letos kupila v Benettonu za 90 €, je čisto navaden, z enojnim zapenjanjem na gumbe, vsa ponudba je na njihovi spletni strani, si lahko pogledaš. En lep mi je bil tudi v Sisleyu, tudi čisto klasičen, 120 €, če se prav spomnim. Oba imata 60-63 % volne. Na Mango strani tudi poglej. Jaz imam tam enega nagledanega in razmišljam, da bi ga ob razprodajah naročila, če bo za pol znižan.

Kdaj Mango začne z razprodajo zimskih stvari in ali je vedno 50 % popust?

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4102 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 04 December 2014 - 09:55 PM

Tega Benettonovega sem že dolgo nazaj poskusila, pa mi je bil sicer ok, ni bi bilo pa npr. všeč, da je brez pasu... morda mi je bil malenkost preklasičen :D. Bi ga bilo pa vredno ponovno obleči, ker sem imela takrat nekaj čudnega spodaj oblečeno in itak ni skupaj pasalo :).

Po internetu si pa ne upam naročati :/

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4103 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 December 2014 - 10:09 PM

Jaz imam 2 plasca iz Top Shop, pa sta oba po par letih se zmeraj super, eden je ful topel in totalno lepo ohranjen, drugi ima malo manj volne v delezu in se nekoliko mucka, ampak je star ze vsaj 8 let, tako da mu niti ne ocitam tega. Pa tak everlasting design je, saj pravim, po 8h letih je se vedno hud plasc.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4104 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 04 December 2014 - 10:29 PM

Aja, nisem vedela, da hočeš takega s pasom. :) 

• 0

#4105 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 08 December 2014 - 12:12 PM

Kje se mi splaca pogledat za zlato oz. srebrno verizico? Sem gledala pri Zlatarna Celje pa mi nic ne potegne. Se kaksen predlog? 

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#4106 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17626 posts

Posted 24 December 2014 - 10:46 AM

Punce, kaj ste nosile za podelitev diplome? Cez 1 mesec ima fant podelitev, jaz bi pa rada nosila obleko, ce le ne bo premraz.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4107 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 24 December 2014 - 11:09 AM

LBD. :) Ce pa si spremljevalka, se itak nihce ne bo obregnil, ljudje so pri nas blazno casual hodili, tudi diplomanti.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4108 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 December 2014 - 12:15 PM

Hahah, jz sm si v navalu navdušenja na ta dolgi poti, nekje v indiji, kupla obleke za zagovor ( diploma še naslova ni mela, entuziazem na višku!) zdj se pa sam smejm tistmu reklcu pa hlačam,... vse very indian modern style :D

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4109 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 24 December 2014 - 05:13 PM

Jaz sem za fantov zagovor imela pencil skirt, malo bolj neuradno srajcko in blazer, drugace pa z oblekico in enim lepim plasckom zih ne mors falit
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#4110 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 December 2014 - 05:22 PM

Hahah, jz sm si v navalu navdušenja na ta dolgi poti, nekje v indiji, kupla obleke za zagovor ( diploma še naslova ni mela, entuziazem na višku!) zdj se pa sam smejm tistmu reklcu pa hlačam,... vse very indian modern style :D

:hooray:

• 0
Viens, reste ici!

#4111 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25921 posts

Posted 24 December 2014 - 05:36 PM

Punce, kaj ste nosile za podelitev diplome? Cez 1 mesec ima fant podelitev, jaz bi pa rada nosila obleko, ce le ne bo premraz.

Jaz sem na sestrini podelitvi imela crno obleko s tankim pasom in crno jakno na preklop pa sal. So bili kar zrihtani vsi v dvorani, "taboljse" hlace/krilo, srajce, jakne. Svoje podelitve se nisem mogla udelezit, ker sem bila v tujini, tako da je sla sestra namesto mene, pa sem priloznost izkoristila se za par zapoznelih slik in klepet s profesorji : ). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4112 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25921 posts

Posted 24 December 2014 - 05:49 PM

Se slikovno gradivo:

10305601_10205720778042958_1824686491208

Sestra, jaz in fant.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4113 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 25 December 2014 - 01:11 PM

Jaz sem na fantovi podelitvi imela črno krilo do kolen, črno bluzo in rdeče salonarje, je bilo poleti. Na svoji podelitvi poleti sem imela črno obleko, spodaj na A obliko, do sredine stegen in črne salonarje. Nisem našla nobene lepe, ki bi bila do kolen in sem bila malo v dvomih, če ni prekratka, ampak je kar nekaj punc imelo še krajše, prav oprijeta mini krila.

Za zagovor pozimi pa sem imela zimsko temno modro obleko s črnim vzorcem, tople črne žabe, salonarje. Ker je bila obleka brez rokavov, sem imela spodaj oblečeno kar basic črno majico in suknjič čez.

• 0

#4114 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 28 December 2014 - 06:58 PM

Jaz sem imela za svoji podelitvi obleki - poletno in zimsko cocktail obleko, za fantovi podelitvi pa za prvo rjavo zametno krilo do kolen, srajco in tanek stylish pulover, za drugo podelitev pa fancy crne hlace na crto, crn puli in cez crno jopico.
  • 0

#4115 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 January 2015 - 11:25 PM

Kakšne izkušnje imate z Mango številkami? Večje, manjše, običajne?

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#4116 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2015 - 11:51 PM

Meni se zdijo običajne, morda pri kakšnih kosih večje, ampak minimalno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4117 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 05 January 2015 - 12:29 AM

Obicajne.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4118 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 January 2015 - 06:10 AM

Hvala.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#4119 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2015 - 03:49 PM

Lahko naletiš na precej različno, ampak večina jih je običajnih do rahlo manjših.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4120 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 06 January 2015 - 08:27 AM

A so se v Hervisu že začele razprodaje? Na spletni strani nič ne piše.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users