Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#4101 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 May 2008 - 05:03 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 24. 5. 2008 - 17:56) View Post

To tudi, hehe, in to BOM. closedeyes.gif

Midva se zajebavava s tem Parizom menda odkar se poznava (kot da je teh par tednov kaka jaka referenčna točka, hehe) - sva se prav zakačila vanj .... Ampak, jasno, potem hitro ugotovila, da je prekičast. smile.gif Glede na to, da ne kaže kaj dobro z mojim dopustom pred septembrom, bova verjetno takrat odrukzakala po Portugalski. Vmes pa kak podaljšan vikend kje v bližini. Ali pa razne variante raziskovanja Balkana .... Želja preveč, časa in denarja pa .... Khm, eni mamo premalo. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4102 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 May 2008 - 05:08 PM

Kičast je toliko, koliko si ga sam narediš. Je pa dobra tolažba, če ti nikako ne rata iti tja, da. ;-) Vem, da je strašno stereotipno, ampak od nekdaj imam željo it tja (on je že bil enkrat sicer) ... stereotipno dopoldan popit kofe, zmlet kifeljček in gledat proti stolpu. Pa it na kakšno dobro razstavo. Pa se kar tak šetat po mestu. Pa it v kakšne dobre trgovine, kjer si ne bom mogla kupiti nič, ker bo vse šokantno predrago, itd.
Drugače pa NUJNO za par dni v Bovec, mojo ljubezen. Fant nekaj na veliko sili s Santorinijem, ampak meni full ni za it tja. RES, ja. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4103 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts

Posted 24 May 2008 - 05:16 PM

Ma, pri naju je tako, da sva oba že bla, pa nisva bla neki blazno navdušena. smile.gif Tko, da, ja - Portugal vabi. wink.gif Ker sem se zaklela po lanski Grčiji, da ne grem nikol več na plažo ležat. tongue.gif Rada pa bi šla na Capri, čist tko, sem se pač zapičila v to.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#4104 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 May 2008 - 05:19 PM

Držimo pesti, da se nam vsem uresničijo bogate želje!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#4105 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 26 May 2008 - 08:15 AM

Čakam na dva čudeža - eden je ta, da sm v četrtek nardila en izpit (kar zvem dons), drugi pa ... no, sej je očitno kaj. oops.gif rolleyes.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#4106 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 26 May 2008 - 08:17 AM

da bi se spraula učit
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#4107 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 26 May 2008 - 08:19 AM

Prosim, prosim, prosim...da mi en asistent odpiše na mail, ker ne znam nardit seminarske, in zakaj ne?Ker v knjigi ni navodil za tisto matriko. evil.gif In jaz naj potem voham kako se nardi....bebci
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#4108 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 26 May 2008 - 08:56 AM

Da današnji dan čim hitreje mine...
  • 0
We must let go to live on.

#4109 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 May 2008 - 12:24 PM

Da bom dons lahko spala.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#4110 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 May 2008 - 12:34 PM

QUOTE(Špela @ 24. 5. 2008 - 18:16) View Post

Rada pa bi šla na Capri, čist tko, sem se pač zapičila v to.

Je strašno lep. Samo totalno turistično prenasičen. Mogoče izven sezone, januarja, februarja?..

Želim si, da bi danes dokončala obe seminarski. ˇˇ
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4111 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 26 May 2008 - 07:53 PM

da se naučim vse do naslednjega petka pa da ne bi mela tok polne glave vsega
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#4112 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27610 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 May 2008 - 08:16 PM

QUOTE(Špela @ 24. 5. 2008 - 18:03) View Post

Glede na to, da ne kaže kaj dobro z mojim dopustom pred septembrom, bova verjetno takrat odrukzakala po Portugalski.

Dej poročaj potem, mi se menimo da bi šli na maturanca na Portugalsko. smile.gif

Moja želja je, da bi pisala 4 to pof* geografijo, ijaoooooo, pa to je nemogoče, kakšne teste dela ta ženska, kje pobira vprašanja?1!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4113 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 26 May 2008 - 08:20 PM

Jaz si želim jutri slovenščino 3 pisat. Sicer ne vem kako, ker še nič ne znam, ampak mi zdele še 10 dni DOL visi, če ful malo spim, se bom pa ponoč mal učila smile.gif . Mogoče bi se rada z nekom dobila biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4114 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 May 2008 - 08:23 PM

Jaz si najbolj od vsega želim dobro nardit maturo in imet potem noro brezskrbno in razposajeno poletje, s septembrskim zaključkom nekje v Grčiji ali Španiji s fantičem - relaksacijska uživancija v dvoje, stran od vsega poznanega. Nadalje želim okrobra obrnit nov list, zaživet po svoje, se naučit novih stvari in doživet kaj nepozabnega ... sem polna želja za prihodnost.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#4115 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 26 May 2008 - 10:27 PM

Da bi res naredila izpit. Tenutno je to moja edina želja. worthy1.gif
  • 0

#4116 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts

Posted 27 May 2008 - 06:03 PM

Hvala za namig, Cvetkova. Se pravi maznemo Capri v zimski sezoni 2009. smile.gif
Coco, o turistični Portugalski verjetno nam vedla nič, ker bova šla po feelingu, nekaj malega po povedal brat in frendica, ki je tam študirala, pa enga fejst lokalca poznam z juga, tko, da .... yeah, baby. smile.gif Ampak, ja, bom poročala, definitivno. wink.gif

Jaz si želim, da bi me občutki, ki me prevevajo v tem obdobju, čimdlje gor držali.

• 0

#4117 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 May 2008 - 06:08 PM

QUOTE(Coco* @ 26. 5. 2008 - 21:16) View Post

Dej poročaj potem, mi se menimo da bi šli na maturanca na Portugalsko. smile.gif

Coco* moj brat je biu že 2x na Portugalskem. Lansko poletje so šli z družbo skoraj čez celo Portugalsko podolgem. In on je čisto navdušen. Pravi, da se mu je od vseh držav, krajev, kjer je bil še najbolj dopodla. Tako da...on priporoča! wink.gif
Pa ful poceni je voda dol. Je reku, da so jo kupoval v kanticah po 5l in so jo potem točil v manjše plastenke. blink.gif Fajn, a? Pa voda vam bo na maturancu fajn pršla. tongue.gif laugh.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#4118 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 May 2008 - 09:34 PM

Da mi jutr ne bodo vrtal okrog hiše. Ker bom dobila živčni zlom sad.gif
  • 0

#4119 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 28 May 2008 - 05:05 AM

da bi bla mami pr zdrauniku ql donas
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#4120 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 May 2008 - 07:11 AM

QUOTE(Princeska @ 27. 5. 2008 - 22:34) View Post

Da mi jutr ne bodo vrtal okrog hiše. Ker bom dobila živčni zlom sad.gif

Pobožne želje. Še desetkrat huje je.
  • 0