Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5700 replies to this topic

#4081 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86473 posts

Posted 30 October 2014 - 09:56 PM

Poglej še Vagabond, oni imajo ful kvalitetne čevlje.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4082 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23401 posts

Posted 30 October 2014 - 11:37 PM

Nekaj sem jih pogledala v Massu in Humanicu, pa na netu, ampak mi noben model ni preveč všeč in še vsi škornji so čez 120 €, kar mi je pa malo preveč.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4083 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3377 posts

Posted 03 November 2014 - 06:59 PM

Jaz jih imam od Bate in sem super zadovoljna z njimi, eni redkih čevljev v katerih me ne zebe, ne premočijo imam pa klasičen model 

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#4084 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23401 posts

Posted 03 November 2014 - 08:10 PM

V Bati nimajo letos nič meni všečnih, pa nasploh samo par modelov. V njihovi trgovini v Palmanovi sem našla ene lanske, ki so bili ful znižani, ampak so bili tako čudno narejeni, da sem jih komaj obula, pa še nekam trdi so bili, tako da jih raje nisem vzela. Danes sem probala ene Alpinine iz lanske sezone, ki so 25 % znižani in ti so zdaj eni od favoritov.

Nad izbiro v Pittarellu pa sem bila ponovno razočarana, sama cheap roba se mi zdi.

• 0

#4085 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23401 posts

Posted 04 November 2014 - 09:51 PM

Spet imam eno vprašanje. :D Pri čevljih za jesen/pomlad je v redu, če so tudi znotraj celi usnjeni, ali je bolje, če je blago? Gledala sem namreč ene gležnarje in so tudi znotraj usnjeni in me zanima, če je v takih čevljih preveč mrzlo ob bolj hladnem vremenu. Sedanji imajo notri neko blago in sem jih z volnenim vložkom nosila tudi pozimi in me ni zeblo.

• 0

#4086 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 04 November 2014 - 09:53 PM

Po moje te bo zeblo.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4087 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 November 2014 - 10:09 PM

Usnje je stokrat bolj toplo kot blago, zakaj bi te zeblo? To da so čevlji znotraj usnjeni je samo gigantski plus, ker ne samo da je bolj toplo, še noga je na naravnem materialu.

• 0
Viens, reste ici!

#4088 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23401 posts

Posted 04 November 2014 - 10:18 PM

Ja, vem da naj bi usnje pozimi grelo in poleti hladilo in noga v usnjenih čevljih diha, ampak imam vseeno občutek, kot da je pozimi samo v usnju hladno, če ni čez še kakšnega toplega blaga.

• 0

#4089 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23401 posts

Posted 03 December 2014 - 01:50 PM

Frida, Jinadaze in ostale, ki ste že naročale pri Uniqlo, kakšne so njihove številke zgornjih delov. Imela bi tisto Heattech navadno basic majico z dolgimi rokavi. Običajno imam M. Njihova M ustreza naši, ali je treba večjo vzeti?

Imela bi še Heattech prešite rokavice, ki so samo v M in L velikosti. Pri nas so mi M prav, ampak za te pa sem se odločila, da je bolje L. Jinadaze, ti si svoje že kaj nosila? Kako si zadovoljna, so res tople? 

• 0

#4090 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17437 posts

Posted 03 December 2014 - 01:56 PM

Te basic majice so pri S malenkost večje kot tiste L.O.G.G. v H&M. Tako da večje zagotovo ne naročati, se kar drži svoje številke :)

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4091 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86473 posts

Posted 03 December 2014 - 02:04 PM

Jaz Heattech majice nimam, imam tisto pima cotton in je ekstremno majhna. Nobena druga, niti H&M-ova, mi ni cisto oprijeta, ta pa mi je.

Rokavice so primerljive z usnjenimi, podlozenimi s flisom. Nic posebnega, mene itak v cisto vsakih zebe.
  • 0

― V. Van Gogh

#4092 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23401 posts

Posted 03 December 2014 - 02:11 PM

A celo večje so, zanimivo. :) Sem šla preverit, basic majice z dolgimi rokavi H&M L.O.G.G. imam S, od C&A Clockhouse pa M. Zdaj pa ne vem, ali S ali M. Verjetno raje M, bo bolj sigurno, tudi če je malo večja, za spodaj ni panike.

Aha, potem ni nobene ekstra razlike med temi in katerimikoli drugimi usnjenimi rokavicami. V tem primeru pa ne vem, če bi jih sploh naročala. Jaz imam zdaj tudi ene usnjene, ki imajo notri flis, in me zna zazebsti v njih.

• 0

#4093 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 December 2014 - 05:58 PM

Jaz imam usnjene z volno, pa me ne zazebe. Flis mi ni ok ker mi prevec roke izsusi, pa se topel ni.
  • 0
Viens, reste ici!

#4094 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86473 posts

Posted 03 December 2014 - 06:00 PM

Meni je pa flis toplejši od volnene podloge, pa dlje je lep.

• 0

― V. Van Gogh

#4095 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 December 2014 - 11:01 PM

Se ne strinjam. Imela sem že obe verziji, pa je naravni material vedno zmagal nad sitetiko.

• 0
Viens, reste ici!

#4096 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86473 posts

Posted 03 December 2014 - 11:02 PM

Saj jaz tudi. Pa jopica iz flisa me bolj greje, kot volnena.

• 0

― V. Van Gogh

#4097 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 December 2014 - 11:29 PM

Ampak ne v kombinacijo z usnjem.
Je pa res da vsako usnje in vsaka volna ni enako kvalitetna.
  • 0
Viens, reste ici!

#4098 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86473 posts

Posted 03 December 2014 - 11:49 PM

Jaz sem vedno kupovala kvalitetne rokavice, večinoa Roeckl, pa se mi je volna ful hitro shladila. Pa sploh ne sme priti pot/voda noter, drugače so ledene.

• 0

― V. Van Gogh

#4099 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 December 2014 - 09:39 AM

Zanimivo. Jaz imam pa ravno obratne izkusnje, tudi Roeckl rokavice.
  • 0
Viens, reste ici!

#4100 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 04 December 2014 - 04:49 PM

Kaj veste, kje bi dobila kakšen lep klasičen črn klašč za okoli 130€ recimo? V Zari sem že bila, pa mi ni noben kaj posebnega

Kakšen trak za ušesa v črni barvi, morda usnjen od zunaj, znotraj pa flis ali pa kaj takega? Da je topel in lep.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users