Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4081 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29810 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 March 2008 - 07:00 PM

luci, meni dajo protiutež knjige - povsem neškodljiva metoda eskapizma. smile.gif če se rabiš pogovorit, pa tut veš, kje me najdeš. wink.gif pa daj ne seri s temi prasicami, lepo te prosim.
paradajzz, ti se pa tut ne tok sekirat - sej veš, da je to, da se gre z bivšim nazaj skupi, najbolj komot. škoda se za take papke sekirat. mislim, koje ti je to prijateljstvo, da, ko ma tipa, je skos z njim, ko ga pa nima, si pa dobra. js bi prtisnla kensl batn. wink.gif ali pa vsaj kul of. smile.gif

spovem se, da sem danes po full, ampak res full dolgem času pisala v dnevnik. takoj mi je odleglo. in mam že malo bolj BMK feeling spet. pa komi čakam naslednji teden, bo pestro. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4082 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4218 posts

Posted 13 March 2008 - 07:03 PM

Totalno sem nesposobna....Ne znam izloščit pomembnih dejstev iz členov. Tud ne vem al sem butasta al kaj, ampak v sodnem spisu jaz tožbe nisem vidla rolleyes.gif Zdaj bom mogla še enkrat it na sodišče in ga bluzit tam. Itak pa ne vem, kak sploh poročilo napisat, tak da vikend bo izredno zanimiv.
  • 0

#4083 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 March 2008 - 10:26 PM

Jutri si bom dala duška pri zapravljanju oops.gif komi čakam
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#4084 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18493 posts

Posted 14 March 2008 - 10:44 AM

QUOTE(URŠKA @ 11. 3. 2008 - 8:37) View Post

Hoyer IPB Image

A to ti o Sonji Hoyer, a? lol1.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#4085 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 14 March 2008 - 11:28 AM

Jap. Podoba zraven imena še ni čisti zadetek, a bom že našla enkrat... Do takrat bo tale morala zadostovati. Resno, ko odpre usta in začne blebetati je kot nočna mora. She is still in my head IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#4086 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 14 March 2008 - 01:45 PM

Urška, dobro šopingiranje ti jo bo nedvomno izbilo iz glave. V bistvu zapravljaš da si prido biš nazaj svoj dušni mir. sleep.gif

Mislim, da sem videla Adriane danes oops.gif pa nič nisem zinla
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4087 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11954 posts

Posted 14 March 2008 - 02:03 PM

QUOTE(Frčica @ 14. 3. 2008 - 13:45) View Post

Mislim, da sem videla Adriane danes oops.gif pa nič nisem zinla

To je blo pa zdej že drugič ane? laugh.gif tretjič pa le rec živjo, Adriane je kul.

• 0

#4088 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 14 March 2008 - 02:19 PM

Ma sej vem, pa najprej nism bla zihr da je ona, pa nisem bla sama pa mi je bedno da me frendica čaka....sej vem izgovori oops.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4089 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 14 March 2008 - 02:51 PM

Al pa zalogo travce, da bom lahko spržena naokol hodla. Neki bo definitivno treba, če ne me bo od treznosti pobralo. Rabm utopijo, sanje, iluzijo, bilo kaj, sam da grem vn iz tega pofukanega real lajfa.

ko da bi sebe brala ermm.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#4090 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29810 posts

Posted 14 March 2008 - 03:40 PM

sovražim, da me kdo zbudi, kadar spim!!!!! verymad.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#4091 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 14 March 2008 - 04:02 PM

Danes pa ni moj dan... očitno... no pa saj, sej ga že dolgo ni blo... verymad.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#4092 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 14 March 2008 - 06:46 PM

Travian? oops.gif

Napredujem, ali kako bi se temu reklo ... skušam "premišljeno" izgubit čim manj časa, ampak kaže nevarno. laugh.gif

Cela aliansa mi bo pošiljala enourno proizvodnjo, da bo pri meni napadalna vojska ... globoko sem padel heheh
  • 0

#4093 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 March 2008 - 09:28 PM

Ti boš pustil forum in tak ves nepobrit in neumit, zanemarjen u nulo samo še Travian nažigal cele dneve in noči biggrin.gif .

Dober dan, nekaj so nas prišli snemat (faaak kr neki), spi se mi pa že nenormalno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4094 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 14 March 2008 - 09:41 PM

Ne vem, kako mi je to uspelo. Že od februarja sem nestrpno čakala na ta izpitni rok, da naredim še zadnji izpit. Potem pa se jaz pozabim prijavit. Oz. se probam prijavit ravno nekaj minut čez polnoč, potem, ko je minil zadnji dan za prijavo. Jao, ne štekam. V vseh letih faksa se mi to ni zgodilo. Zdaj pa še 3 mesece do naslednjega roka. wallbash.gif

Aja, sem pisala prof. na meil in ne odgovori cry.gif , tudi sicer dvomim, da bi dovolil. Totalno je strikten glede prijav na izpit.
  • 0

#4095 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 March 2008 - 09:57 PM

Naj gre vpizdomaterino cel svet. cry.gif

Bogi moj fant, tako naiven. Je par let nazaj vložil denar v nek sklad preko Grawe (sedaj je noter 6k evrov, ker daje 2k na leto), in sedaj ko hoče to vzet ven, mu povejo, da dobi samo 2k, ter da mora počakati 32 let, da dobi vseh 6k ven. In agent pri Grawe je kdo drugi kot njegov stric.

Jaz mu nisem nič težila, ker vem, da se že sam dovolj slabo počuti, ker se je tako pustil nategniti.

V takih trenutkih si želim, da bi imela puško od Rambota.

Ali pa vsaj motorko, kot bi rekel Mlakar...tudi sz motorko bo padla glava preč.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4096 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29810 posts

Posted 14 March 2008 - 10:05 PM

Kinky, sožaljujem. console.gif

Preklinjam dede, ki se najprej iber palijo, pol se pa userjejo! Mater jim! Boga prijateljica ... sad.gif

• 0

#4097 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 March 2008 - 10:12 PM

Kinky, ja valda ohmy.gif kako me pa to razp* ej, pa kaj se grejo. skušajta s kako pravno pomočjo, morda bi se dalo? ne se jim pustit!

• 0

#4098 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 March 2008 - 10:29 PM

Eh, noter bo pustil ta denar, druge ni, bo že v redu. Vsaka stvar je za nekaj dobra, I guess. Gremo pogumno naprej. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#4099 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 March 2008 - 11:01 PM

joj Kinky, po tebi bi se moral vsi zgledovat, vedno dobrovoljček in optimist, no matter what. you rock girl! kiss3.gif
  • 0

#4100 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 March 2008 - 11:27 PM

Ja, kaj pa češ? Jeba. Bom pa čez 32 let napisala pod vtise dneva da sva dobila 6k evrov. LOL smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users