QUOTE(DiLeMa @ 18. 5. 2007 - 15:35)

1. Kolk stane ta šampon? Jaz imam enga, mi je mati prinesla it ITA in sicer tistega s proteini in lipidi za suhe lase, pa mi je enkraten. In pakunga se mi strašno dopade.
2. Tole tud men noro diši, js sm mela onga egiptovskega al kakega, taka temno siva pakunga, noro dober vonj.
3. A to tisto barvico, ko mam js? Kolk pa stane? Js sm jo namreč dobila, pa me zanima ...
Hvala za odgovore.

So many questions, so little answers...
Jao, ampak a veš, da si jaz cen skoraj ne zapomnim...

Kar mi je všeč kupim, ako le ni predrago (precenjeno).
Za tole Arboristerio se spomnim da je bila cena zelo ugodna, taka v rangu Fructisa in podobnih proizvodov, menim da več kot 4€ ne bi smela bit (sem jo tudi jaz kupila v Italiji, skupaj z ducatom drugih stvari, tko da je blo preveč cen za moj spomin). In, ja, tudi to kopel sem kupila v isti trgovini, je pa take zemno zlate ful lepe pakunge in božanskega vonja, so pa tudi na tej neki Egipčani (te izdelke sem sicer videla tudi pri nas v Watsonu), jih je kar nekaj s podobno pakungo, tale se mi je pa sestavinsko zdela daleč boljša od ostalih, ker ima nekje 7 rastlinskih izvlečkov/olj, medtem, ko imajo ostale zgolj po dva.
Barvico sem kupila taisto, ja.

Je pa tudi ena izmed cenejših v Muellerju, nekje okoli 7€ (spomnim se samo končne cene - 17€ za trakove Veet, Dikla utrjevalec in ta svinčnik...). Mislim da je najcenejši svinčnik v tem odtenku (te cenejše firme - Essence, Miss Soprty, ... nimajo takega odtenka, kolikor se spomnim).