Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4061 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 11 March 2008 - 08:43 AM

princeska, kam si se pa vpisala naprej?ko pravis, da imas visoke cilje...
  • 0

#4062 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 March 2008 - 09:15 AM

Včir sem bla spet mal slabe volje, me je ata v dobro spravu. Ka je ta tipo vredu smile.gif .
  • 0

#4063 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 11 March 2008 - 10:20 AM

QUOTE(URŠKA @ 11. 3. 2008 - 8:37) View Post

Frčica, Hoyer IPB Image

Ti verjamem na besedo, na predavanju sem bila le enkrat biggrin.gif (sej vem, se ni za hvalit)

Zaspana sem, ker sem brala do 3 zjutri mad.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4064 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 11 March 2008 - 06:20 PM

Ful, ful se mi je mehiška hrana. Sline se mi že cedijo. njam.gif
  • 0

#4065 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 11 March 2008 - 09:59 PM

Štiri ure sem zabila na pijači huh.gif
  • 0

#4066 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 12 March 2008 - 12:51 PM

Izpiti mi laufajo, seminarske grejo... Zaenkrat vse nardila redno, še malo. Hvalabogu. Za razliko od večine bi že kakor hitro je možno rada dobila naziv in končala ta faks, da ne bi več poslušala: ah, saj ti pa maš praktično trenutno samo gimanzijo narjeno ... S starši se štekam, s sestro in nečakinjo pa ... Vredu sta takrat, ko kaj rabita (recimo če moram mali kaj razložiti v zvezi snovjo - jaz bi pa srčno želela ostati vedno v dobrih odnosih, pa ne gre ... Drugač pa se mi posmehujeta, češ kaj si pa mislim zdaj, ko sem 3. letnik faksa. Odkar sem postala taka, da najprej poskrbim zase in se postavljam zase in se ne pustim manipulirat, sem kao ful na slabše spremenjena, vzvišena, nesramna in važna ... Ja, pa kaj še.

Btw, informativno me zanima (pač tega ne vem, ker psihiatra nisem rabla že od 14. leta ko sem hodila zarad anoreksije): a je treba za k psihiatru nujno imeti napotnico od osebnega ali lahko kar tako greš????? Meni je namreč ful nerodno pvoedati osebni zdravnici za to. Ne morem več, sama si ne morem več pomagati (sem se trudila s športom, vključevanjem v družbo - pa ne gre, hobiji) in nujno rabim strokovno pomoč. Poleg tega pa nimam nobenih predsodkov nasploh do ljudi, ki se zatekajo k taki pomoči.
  • 0

#4067 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 12 March 2008 - 03:22 PM

Vesela sem, da je danes odpadel moj deit laugh.gif . Ne, da se mi it, upam, da jutri odpade drugi.
  • 0

#4068 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 12 March 2008 - 03:22 PM

Sem na robu živčnega?!!!Včeraj sem se komaj pritolkla do LJ, za tist proklet izpit, zdaj pa mi asistent piše, da nečesa nisem nardila, pa mi nobeden ni naročil, da moram.?!!Ja pa presneto, sem jasnovidna...in zdaj bo ocena šla v maloro sam zaradi tega kurčevega dodatka, zjokat se grem....
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#4069 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 12 March 2008 - 03:42 PM

JUTRI GREM V PLANICO! w00t2.gif w00t2.gif Pa še petek, sobot in nedelja. Verjetno me bo kar pobralo od veselja!
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#4070 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 12 March 2008 - 03:47 PM

Iz dna duše sovražim EF!!!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#4071 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 12 March 2008 - 04:27 PM

Ancha, rabiš napotnico, ja. Razen če je ful ful nujno, te mogoče vzame.
  • 0

#4072 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 12 March 2008 - 10:20 PM

eBay wacko.gif wacko.gif surrender.gif
  • 0

#4073 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25978 posts

Posted 12 March 2008 - 10:36 PM

dost mam vsega, majkemi.

šola, matura, vožnja, čudn folk ... a je preveč, če bi rada pršla brez nekih problemov na željen faks pa mela cajt zase pa enga skuliranga tipa?

nočem več. ne grem se tega. cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4074 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 13 March 2008 - 11:30 AM

Ne da se mi las umit (samo bom vseeno).
  • 0

#4075 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 13 March 2008 - 04:36 PM

Lena in zaspana sem
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4076 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27400 posts

Posted 13 March 2008 - 05:02 PM

Nism nrdila izpita. Očitno sem se precenila.
  • 0

#4077 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 13 March 2008 - 05:07 PM

Kot zmeraj se učim zadnji dan pred testom down.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4078 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 13 March 2008 - 05:14 PM

Tečna sem, nič se mi ne da delat za šolo, kriza me grabi, šla bi na šoping, pa morm šparat.
  • 0

#4079 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 13 March 2008 - 05:34 PM

No eto, pa sm spet tm, kjer sem že bla. Iz tega začaranega kroga sploh ni izhoda. Totalno vse skupi mi je brez vsakršnega pointa v lajfu. Js res ne vem zakaj živim, zakaj se sploh trudim pa neki vstrajam, ko pa na koncu vedno pristanem na istem.
Enostavno bolj, ko se trudim bit vesela, počet stvari, ki me zanimajo, mnj mi to uspeva. Js enostavno ne znam bit vesela, tega ne premorem, nimam tega v seb. Nisem čisto nič optimista, ampak uno na hard pesimist in js se bojim, da se to kljub truda nikoli ne da zares odpraviti. To je preveč globoko zakoreninjeno v meni, preveč sranja je blo in travm.

Zdej sem spet na sadni dieti, enostavno ne mislm več jest nič drugega, pa če crknem zravn. Nočm bit zavalena prasica, kateri pa žal zadnje čase ratujem zelo podobna.
Js si bom šla kr ene antidepresive iskat majkemi, ker tole ratuje prehuda. Al pa zalogo travce, da bom lahko spržena naokol hodla. Neki bo definitivno treba, če ne me bo od treznosti pobralo. Rabm utopijo, sanje, iluzijo, bilo kaj, sam da grem vn iz tega pofukanega real lajfa.
  • 0

#4080 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 13 March 2008 - 06:31 PM

JEZNA, RAZOČARANA in BESNAAAAAAAAAAAAAAAAA evil.gif
ena boljših prijateljic K. je šla spet nazaj s svojim bivšim, ki je moj bivši sošolc M., s katerim se pa niti približno ne razumeva.lani, ko sta bila skupaj sva se z K. skos kregali, ker me je stalno neki kenslala, ker je bil on pred vsemi.danes je naredila isto.
res nevem kaj bom naredila.v šoli imam 2dobri kolegici s katerima preživim večino časa, ampak zdaj imata pa obedve tipa iz iste šole in supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.odmore bom preživljala z njimi, kot nek privesek.če bom sploh lahko prenašala M.-ja.
a sm jz egoist, da jih hočem samo zase, ali pa je preveč, da si želim samo časov, ko smo brezskrbno sedele na pohi hribčku, poslušale muziko in se režale brez veznim stvarem. ZAKAJ MORATA BIT SEDAJ POVSOD ONADVA ZRAVEN??da se ja potem počutim butasto. verymad.gif

luci don't worry, be happy.vem, da imaš ti ogromno problemov, ampak samo pomisli na vse ljudi, ki te obkrožajo in te imajo radi.upam, da bo čimprej sonček prišel nazaj console.gif

• 0
mačka figa.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users