Spovednica
Posted 10 March 2008 - 05:18 PM

Posted 10 March 2008 - 05:52 PM
menstro mam, zobje me bolijo spet ko prasica,zdaj ko mi jih je vse spet zategnil,pa še neke dodatne žiočke v usta poštulil....Ma fak ej.
Ma pri nas na fkasu ne vem kako je,ampak jaz odkrito priznam da sem folku foup ko naredijo izpit jaz pa ne,in če ga padem si želim da bi ga tudi drugi. Če naredim,si želim da bi tudi drugi.pač sem egostična,kaj zdaj.
Jim pa posodim zapiske in vse kar rabmo,ta odnos mamo poštiman.
Posted 10 March 2008 - 05:58 PM
ja to jaz tudi delam, pa ko mam odprto garderobno pa slučajno vidim da je katera majčka nekam čudno, grem pa cel kup razdrem pa jovo na novo.Maš vse po barvah ne???pa obešalnike v eno smer??'Itak!

Tita je lepo ime!!
hello my name is Planet and I'm a...hmmm...kako se temu rece...obsedenasporavnavanjem

Posted 10 March 2008 - 06:04 PM
Posted 10 March 2008 - 06:07 PM
Ta naša gimnazija tak podn ratuje. In isto pr slovi. Že 6!
Da popizdiš. Pa še to anglo gap fill tok slabo rešim. Jst sm taka budala. Prov največja. Cilji pa tako visoki, yeah right. U kurac ta matura pa točke. Pomoje bom šla kr na maturitetni tečaj. Dost mam vsega. Sploh ne vem, kaj sem delala ta leta na tej šoli. Res ne vem.
Posted 10 March 2008 - 06:08 PM
Tudi v taki omari, kjer so oblačila zložena je ista varianta, mam letne majčke skupaj, po velikosti zložene, spodej so une k se jih da samo bolj na široko zložit, zgoraj pa une, ki so bolj oske. Čeprov najraje pa vidim, da so vse na isto velikost zložene, če se le da. Po barvah so tudi sortirane.
zimske so pa spet posebaj, isti princip zlaganja, no edidn barve tu ni frke, ker so vse črne.
In js tud to počnem, če slujačno ni vredu kej zloženo, potegnem vn cel kup in vse na novo zložim. Mal sem čudna, jebat ga! Sej smo vsi, vsi mamo take ali drugačne fore ane.

Posted 10 March 2008 - 06:35 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 March 2008 - 07:05 PM

Sj pr nas si tud ful pomagamo, res ful. Dobivamo se prej al pa po predavanjih pa mal debatiramo... Samo vseen je pr nekaterih čutit mal hinavščine in ne povejo vsega kar vejo... Tko no... Eni so mal čudni
Posted 10 March 2008 - 07:14 PM
Posted 10 March 2008 - 07:22 PM

Posted 10 March 2008 - 07:30 PM
Jaz se spovedujem, da bom pobila celi Maribor.

Posted 10 March 2008 - 07:31 PM

Posted 10 March 2008 - 07:31 PM
Prfukneno. Ne znam nič mate.... Faaak, kako nej na maturi pol 3 pišem, če mamo že 6 prof. za mato?
Ta naša gimnazija tak podn ratuje. In isto pr slovi. Že 6!
Nisi edina, kar na velik gimnazijah/srednjih/OŠ je tko. Jaz sem imela stalno neke frke s tem.
Pa na faxu je ponekod veliko tekmovalnosti, ampak- frankly, I don't give a damn anymore. Folk tretiraš kot oni tebe, pretirano kolegialen nisi, parim pomagaš od večine pa samo cuzaš kake informacije in vlečeš na ušesa. Tako to ide.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 March 2008 - 07:51 PM
Kalypso: meni tudi znana hinavščina, nevoščljivost in privoščljivost iz gimnazije s strani predragih sošolk ter opravljanje zarad vsega, ne samo zarad ocen, ampak tudi: obleke, frizure, zamujanja 5 min zarad zamude vlaka ... V resnici pa druga druge niso prenesle. Ko pa so kaj rable pa so se vredu naredile ... Pač. Zdaj je meni tudi na faksu veliko boljše.
Da nem čist off topic, še jaz se spovem: vedno hujša in nespoštljivejša "tašča". Včeraj se je začela dobesedno dreti name (jaz pa nič hudega sluteča) kot jesihar, ko sem prišla iz kopalnice, da se ne znam sfenati (je frizerka po poklicu), da kaj bom nardila al se bom postrigla al kaj, da kaj sem delala pol ure v kopalnici, da takšna ne morem po svetu hoditi (pa kaj jaz moram, če mam goste pa neravne) - da naj se zgledujem po njeni nečakinji, ki si jih zna (btw pa ona ravne in kratke). Pa da zakaj zapravljam tolko keša za cunje, da naj se spet zgledujem po njeni ljubo nečakinji, ki jih zna dobiti ceneje (PA KAJ JO BRIGA - tako super pa ta tud ni sem jo parkat vidla) - nato me je na silo odvedla na stol pa živcirala, da mi jih bo pa ona posušila ...
Mislim, WTF???? Kočljiva zadeva. Idelane rešitve ne vidim!!!! Zakaj morajo obstajati ženske, ki imajo tako moč pa komando da jim nihče ne more nič, pa četudi serjejo po tebi???!!!! Sama nisem vajena reševati težav z drenjem, ampak z normalnim, človeškim pogovorom, pa me kar preglasi ta ženska pa zaključi če ji hočem kaj dopovedat.
Posted 10 March 2008 - 08:40 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 10 March 2008 - 10:27 PM
Ja, sej bo šlo. Pač se bom mogla potrudit. Sej mata bo pol pomoje šla, sej na maturi ni tok ful težka, v šoli nas samo mal podjebavajo s tako težkimi kontrolkami. Za anglo upam, da bo, ker sem antitalent, za dojčo me ne skrbi tok, za slovo tudi ne, psiho se morm pa samo napiflat.
Ahh, včasih je lažje. Drugič težje. Tako je življenje, ja. Se opravičujem za izbruhe

Posted 10 March 2008 - 11:22 PM

Posted 11 March 2008 - 12:03 AM
Danes sem predčasno odšla iz predavalnice, nisem več zdržala.

Kero predavanje pa je to?
Spovedujem se, da se ima prav fajn. Pa mam filing da se ne bi smela imet, vsaj ne tok.
pa seveda, jutri res začnem pisat/končevat diplomo. dost branja.
Reddish Ancha, jaz bi jo malo na hladno postavila, ne hodi več k fantu ene 2 meseca, na vprašanja če se le da odgovarjaj z ja ali ne, ne sprašuj jo več kot je nujno potrebno,...Če to ne bo pomagalo je pa čas za bolj drastične ukrepe. sevda, pri meni so bili potrebni, žal ne samo enkrat pa vem da bodo še. Jaz res ne vem zakaj je treba ene skoz postavlat na svoje mesto.....
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 March 2008 - 12:05 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 11 March 2008 - 08:37 AM

Danes se bom pustila razvajati.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users