Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 24 February 2011 - 09:27 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 February 2011 - 09:28 AM

No, meni gre na živce spet to, da me nikakor ne more nobena menjat med vikendi (govorim o službi), zdaj sem pa še zbolela. Vedno isti izgovori, da so s fanti, da se petek predolgo zavleče...

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 24 February 2011 - 09:48 AM

Posted 24 February 2011 - 09:56 AM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 24 February 2011 - 03:29 PM
Posted 26 February 2011 - 02:15 PM

- Zamašen nos in potoki vode/sluzi, konstantno brisanje in posledične pekoče rane čez pol obraza.
- Prehranjevanje ob zamašenem nosu pri čemer se skoraj zadušim.
- Solzenje oči. V istem momentu, ko stopim iz stanovanja, se mi ulijejo solze in sem po dveh minutah kot da bi že 2 uri jokala. Če si slučajno drznem se naličit, pridem do faksa s črtalom in maskaro all over the face.
Sem že omenila zamašen nos?!

Posted 26 February 2011 - 03:41 PM
Pablo Picasso
Posted 26 February 2011 - 03:45 PM
Posted 26 February 2011 - 06:06 PM

ena frendica, ki se mal neumno dela - ko je bil za NL 2010 pri naju z bratom žur, smo meli svečke pa neko romantiko in med pospravljanjem so vse svečnike&co. zmetali v eno vrečo, ki jo je ona domov potem odnesla. z mojimi svečniki vred. mislim, sej so brezvezni, uni 'kozarčki' od Ikee, ampak, hej, MOJI so. pa se jih še ni spomnila nazaj prinest.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 February 2011 - 06:14 PM
Oči se mi solzijo večino zime. Nimam pojma zakaj.
Moji mami se tudi kar naprej solzijo oci, zadnje case tako zelo, da ji zunaj tecejo solze v potokih, posledicno ima precej razdrazeno kozo okoli oci. Sem ji kupila tole, nekoliko je pomagalo, cisto umirilo (se) ni:
http://www.vidastudi...8ine-p-2238.php
Posted 01 March 2011 - 11:50 AM

Po malco hodim v maxija in vedno plačam na samoppostrežni blagajni. tam so 4 blagajne, na vsaki strani po dve in ni prostora da čakaš prted vsako blagajno, ampak se postaviš v vrsto in greš na tisto blagajno, ki se prva sprosti. Folk se je zadnje čase začel urivati in ena je naletela name

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 March 2011 - 11:56 AM
Folk na troli, ki pač nasloni urbano ob tisto stojalce in zija v ekranček kolko keša še majo gori al kaj jaz vem. Saj ni nič narobe s tem, naj gledajo zaradi mene ampak razkuri me, ker gledajo sto let in za njimi je folk, ki bi rad na avtobus. Fak, nisem jaz za avtobuse...

Posted 01 March 2011 - 07:46 PM
... Boj ko razmišljam, bolj se mi zdi ta otrok grd. Prav na nek strašljiv način.

Ne moram povedat kako komaj čakam malce višje T. Magari ene 5 stopinj. Naj gre že ta zima nekam. Pa veter, omfg no.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 March 2011 - 07:55 PM
vuelvo a vos,
Posted 03 March 2011 - 10:21 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 March 2011 - 10:42 PM
^ Ja. :S
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 March 2011 - 10:43 PM

After all this time?
Always.
Posted 03 March 2011 - 10:45 PM

vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users