Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4608 replies to this topic

#4021 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 23 April 2022 - 09:04 PM

To z brezplačnimi vrtci je tudi meni mimo. Če bi bili brezplačni, bi nam pa kje drugje vzeli.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4022 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 23 April 2022 - 09:07 PM

Tocno to :)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4023 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 23 April 2022 - 09:19 PM

Levica ni proti nek.
Sd je za brezplacne vrtce.
Za vaju to mogoce ne ucinkuje. Vceraj sem govorila s starejso zensko, ki bo volila janso zaradi dodatkov. Ljudje so poceni.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4024 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 23 April 2022 - 09:29 PM

Levica je za brezplacne vrtce.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4025 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 23 April 2022 - 09:32 PM

Ko sem prebrala, da Piratom mogoče uspe priti v parlament, sem pa začela razmišljat, da bi pa mogoče njih volila, haha.

Ko sem na hitro preletela SD program, mi je bilo všeč to, da so za skrajšanje delovnika pod 40 ur na teden.
  • 0

#4026 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 23 April 2022 - 09:44 PM

Tudi Pirati so :)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4027 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 24 April 2022 - 05:59 AM

Upam, da ne mislite, da bodo to, kar imajo v programih, uresničili. Kdorkoli.
  • 0

#4028 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 24 April 2022 - 06:30 AM

Itak da ne :lol:
  • 0

#4029 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 24 April 2022 - 08:06 AM

No, kaj ze :D To je tako kot stavkovne zahteve. 3/4 je cista utopija, da vsaj kaj dosezes.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4030 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 24 April 2022 - 09:32 AM

Upam, da ne mislite, da bodo to, kar imajo v programih, uresničili. Kdorkoli.

Ne. Saj je mislim da v Odmevih en gost lepo povedal, da naj pozabimo, kaj so stranke govorile v zadnjih tednih, ampak naj se odločimo glede na to, kaj so prej delali. Je pa recimo to, za kaj se kao zavzemajo, mogoče ena pika pri odločanju, koga bi.
  • 0

#4031 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 24 April 2022 - 10:00 AM

Glede volilnega molka: https://demokracija....e-in-kandidate/
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4032 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 24 April 2022 - 10:07 AM

Jaz bom volila LMŠ ker mislim da se bo večina (ki ni za SDS) nagibala h Golobu, pa sem brala da je pomembno da tudi druge stranke prestopijo prag da bodo lahko sestavljali koalicijo.

Tako da upam da Golob zmaga in da ga nisem kiksnila 🤷
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#4033 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 24 April 2022 - 12:50 PM

Mayckica, sem tudi jaz to premišljevala, ali raje glasovat za Goloba, da bo več možnosti, da zmaga, ali raje kakšno drugo stranko, da pride v parlament in bodo več možnosti, da jim uspe sestavit levo koalicijo. Večkrat tudi samo 2 poslanca zmanjkata pri kakšnih pomembnih odločitvah.

Sem šla gledat še zadnje predvolilne ankete. Pri vseh kaže, da naj bi v parlament prišlo 6 strank in da bo zelo na tesno med SDS in Gibanjem svoboda. Sigurno bi prag prestopili še SD, Levica in NSi. LMŠ, SAB, Povežimo Slovenijo, so pa vsi na meji. Tako da razumem tvojo dilemo Mayckica. :D
  • 0

#4034 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 24 April 2022 - 05:32 PM

Evo, volila. Drugic v zivljenju 😁

Na voliscu sem med tremi "izbirala" tisto, ki je bila visje na seznamu, ker res nisem vedela kako takticno glasovat (to sem se odlocila se pred vstopom).

Pol pa zaupaj odrasli, zreli osebi glasovanje 🤣🤣🤣

Vceraj na koncertu mi je bilo noro, kako so nastopajoci in organizatorji spodbujali odhod na volitve.

Ce bo udelezba pod 70% bom razočarana, glede na to, da se je folk 2 leti res pritozeval nad prakticno vsem.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#4035 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 24 April 2022 - 05:49 PM

Ob stirih je bilo s predcasnimi 57. Pomojem bo preko 70 :)
Pri nas bo zihr Janez zmagal. Bi bilo cudno, da ne bi. Ze ve zakaj tu kandidira.
  • 0

Tumblr

#4036 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 24 April 2022 - 05:53 PM

Kami, ne govori. :lol: Jaz sem se na koncu, na podlagi predvolilnih anket odločala med Gibanjem svoboda in LMŠ. Sem se skušala taktično odločit tudi jaz. Na koncu sem se odločila za Goloba, ker mislim da bo šlo zelo na tesno za zmago. Čeprav po drugi strani, tudi če Golob zmaga in nima dovolj ljudi za sestavit vlado, bo na koncu spet Janša prevzel. Bomo videli.

Fant pa noče povedat, koga je volil. Vedno ima te fore, da ne bo povedal, ker ima pravico do molka. :lol: Vem samo, da ni glasoval za Povežimo Slovenijo. Je šel s tamalo v kabino in njej je bil znak od njihove stranke najbolj všeč, ampak ni sledil njeni izbiri. :lol:
  • 0

#4037 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 24 April 2022 - 05:54 PM

Mi smo vsi Goloba.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4038 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 24 April 2022 - 06:01 PM

Ob stirih je bilo s predcasnimi 57. Pomojem bo preko 70 :)

O a res. Jaz sem nasla na RTV: Po podatkih DVK-ja je do 16. ure glasovalo 49,3 odstotka volilnih upravičencev.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#4039 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 24 April 2022 - 06:06 PM

Mi smo sli popoldan se malo na igrisce, kjer sem se zaklepetala s Planet in je bilo prav fino po dolgem casu ☺️ zdaj pa se vecerjo in otroke spat, potem bova verjetno malo spremljala volilne izide in kak del Narcosov preverila.
  • 0

#4040 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 24 April 2022 - 06:16 PM

Ja, Kami. Plus 7,7 predcasnih, torej 57. Res bi bilo treba se za koga drugega glasovati, ker bo ocitno Golob dobil 36%, Jansa pa 22. Nic na tesno :D Menda so Medianine vzporedne kar tocne.
  • 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users