Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10346 replies to this topic

#4001 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 18 February 2011 - 10:38 AM

njihov mi je všeč, edin čivavo bi zamenjala biggrin.gif tisti komad mi je simpatičen.

Kinky, mislim da je že tradicija da Neisha poje na podelitvah diplom na FF, tako da jo boš imela čast slišati v živo, sploh all along the watchtower pa romeo and juliet od dire straits. da ne omenjam da je govorila o tem kako ona še vedno ni diplomirala in kaki carji smo mi ki smo diplomirali biggrin.gif priceless, ti rečem sleep.gif sem ti dala motivacijo, priznaj tongue.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4002 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 February 2011 - 10:46 AM

QUOTE(Kinky @ 18. 2. 2011 - 10:32) View Post

Meni je ona ena najbolj precenjenih 'umetnic'.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4003 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 February 2011 - 10:50 AM

QUOTE(Frčica @ 18. 2. 2011 - 10:38) View Post

Kinky, mislim da je že tradicija da Neisha poje na podelitvah diplom na FF, tako da jo boš imela čast slišati v živo, sploh all along the watchtower pa romeo and juliet od dire straits. da ne omenjam da je govorila o tem kako ona še vedno ni diplomirala in kaki carji smo mi ki smo diplomirali biggrin.gif priceless, ti rečem sleep.gif sem ti dala motivacijo, priznaj tongue.gif

Se pravi, da moram it že nažgana tja. Hvala za nasvet. laugh.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4004 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 18 February 2011 - 10:52 AM

Svetujem tudi da imaš pijačo vmes zraven, ker zadeva traja dobre 2 uri laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4005 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4311 posts

Posted 18 February 2011 - 11:04 AM

Glede slik na FB imam še jaz par cvetk, ki sem jih po hitrem postopku zbrisala. Ne vem v čem je finta, da se punca slika kako poljublja drugo punco. In to ne govorim o cmoku oz. da si šobo nastavljajo, ampak o pravem z vključenim jezikom, čeprav imajo fante in vem, da niso v isto smer nagnjene. A to je zdaj popularno ali kaj?
  • 0

#4006 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29975 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 February 2011 - 11:10 AM

mogoče se še iščejo? fantje pri tem niso ovira. lol1.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4007 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 February 2011 - 11:21 AM

Zato, da spodaj potem 500 drugih tipov to lajka in pokasirata komentarje, kako sta hudi.
  • 0

#4008 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 February 2011 - 11:31 AM

Ja itak, malo iskanja pozornosti, ker poljubljanje itak vedno pali. Plus, ne označijo te za kur*ico. woot.gif

Saj, zakaj pa so vsi pop komadi, ki se ful prodajajo, na temo "i kissed a girl" itd. smile.gif Sam dobr pač, srednja šola, pa otroci še odraščajo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#4009 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 18 February 2011 - 12:23 PM

^^

Tocno tako!

QUOTE(Frčica @ 18. 2. 2011 - 10:38) View Post

sploh all along the watchtower pa romeo and juliet od dire straits

Vsaj dobro zapoje? Ravno, ker sta mi ze oba komada pri srcu. : )

QUOTE(Kinky @ 18. 2. 2011 - 10:50) View Post

Se pravi, da moram it že nažgana tja. Hvala za nasvet. laugh.gif

laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4010 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 February 2011 - 12:43 PM

Vsaj dobro zapoje? Ravno, ker sta mi ze oba komada pri srcu. : )
laugh.gif

To je ironično vprašanje? biggrin.gif Pomoje oba komada pospremi z obilo spakovanja in tistega njenega značilnega "brundanja": laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#4011 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 18 February 2011 - 12:52 PM

jp, Bk je zadela. Od Dire straits mi je bilo vseen malo ganljivo, ker so bili očijev omiljeni band. brez te komponenete je bilo pa obupno.
  • 0

#4012 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 February 2011 - 02:23 PM

QUOTE(Kinky @ 18. 2. 2011 - 10:32) View Post

Meni je ona ena najbolj precenjenih 'umetnic'. Očitno je res slovenska glasbena scena že globoko na dnu, če se njo tako zelo poveličuje.

Smisel življenja so že Zmelkoow povedali kaj je. sleep.gif

DA!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4013 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 18 February 2011 - 10:43 PM

: D Neisha mi ni nekaj posebno zoprna, sicer mi tudi ni nekaj posebej vsec, ampak, no ... vprasanje ni bilo ironicne narave. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4014 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 18 February 2011 - 10:53 PM

jaz je ne prenesem(Neishe)down.gif
  • 0

#4015 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 21 February 2011 - 10:31 PM

Na živce mi hodijo prevodu od Novakovega bizgeca. pinch.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#4016 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 February 2011 - 12:09 PM

Smrčanje. wacko.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 22 February 2011 - 12:12 PM

Jaz.
  • 0

#4018 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24829 posts

Posted 22 February 2011 - 12:18 PM

na živce mi gre, ko že cel dan čakam en pomemben mail in vsakič ko zagledam nov mail v inboxu, letim pogledat ... in ugotoviš da je spet ena neumnost - in ravno danes so se vsi spomnili name z raznimi bedarijami.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#4019 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46175 posts

Posted 22 February 2011 - 12:41 PM

Meni pa gre na živce, ko v mail zapišeš kup vprašanj, v odgovor pa prejmeš ravno en dvoumen stavek, ki ne odgovori na nobeno izmed zastavljenih vprašanj.
  • 0

#4020 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 February 2011 - 12:51 PM

Kadar mi internetna povezava dela čisto zanič, grrr.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users