Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10346 replies to this topic

#3981 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 16 February 2011 - 04:47 PM

^^

:| Mami mi je rekla naj treniram tako, da sepetam, ker spetati pa res ne morem jezno. Ali pac? : D

OK, NEIZMERNO MI GRE NA KU*AC, da folk prilagaja svoj odnos do mene ter doloca mojo vrednost na podlagi raznih COMPLETELY NEPOMEMBNIH pritiklin - solske izobrazbe, stevila rojenih otrok, prstana na roki, obiskov v Cerkvi - brez tega sem pa samo napol jaz ali kaj?? Mrs, mrs, mrs, mrs, mrs; MRS!!!!!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3982 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 16 February 2011 - 05:25 PM

QUOTE(_Planet_ @ 16. 2. 2011 - 16:47) View Post

OK, NEIZMERNO MI GRE NA KU*AC, da folk prilagaja svoj odnos do mene ter doloca mojo vrednost na podlagi raznih COMPLETELY NEPOMEMBNIH pritiklin - solske izobrazbe, stevila rojenih otrok, prstana na roki, obiskov v Cerkvi - brez tega sem pa samo napol jaz ali kaj?? Mrs, mrs, mrs, mrs, mrs; MRS!!!!!

Ja. down.gif

Čez par let kar pričakujem, kako me bo folk ocenjeval še glede tega, da nimam nič "svojega" - hiše, zemlje...
Za poroko in otroke me že zdaj sorodstvo postrani gleda, da ne govorim o vsemogočni in vseprisotni frazi "brez diplome nisi nič". cry.gif

Sicer sem pa že itak znana po tem, da sem "verski odpadnik" in da sem "zavrgla svojo vero", ker pač ne verjamem več v pravljice in sem popolnoma izgubila vse spoštovanje do cerkve in njenih članov.

Ja. V očeh nekaterih sem totalni luzer, ker nimam nič - otrok, moža, prave službe ali diplome. Ne hodim v cerkev, ne gradim si hiše... Sram me je lahko, res. AJEBES.jpg
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3983 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 16 February 2011 - 07:59 PM

Mislim, saj razumem tradicionalno vzgojo in tradicionalne "vrednote" (ki zame pac niso nobene vrednote, ampak to je ze druga zgodba) in, da gre folk tezko cez to, ampak mi je pa vseeno za umret zalostno, da me se vedno tako vrednotijo ljudje, ki so mi precej blizu in me poznajo ze 10+ let. It's a sad, sad world.
  • 0

#3984 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 February 2011 - 08:03 PM

QUOTE(_Planet_ @ 16. 2. 2011 - 14:10) View Post

Kinky, ti si moj idol, jaz samo sanjam, kako sem koga natezila, but u actually do it!

laugh.gif Hvala, hvala. Pa da ne boš mislila, da stalno težim; kje pa, samo kadar vidim, da se mi nekje godi krivica - to imam po mami. wink.gif Pa vedno sem zelo prijazna, nikoli ne kričim, samo pač povem, ker se zna zgoditi, da kdo res ne vidi, recimo, kje je začetek vrste (sicer ne v tem mojem primeru, ko je bilo jasno, da se hoče vriniti). Se je tudi meni zgodilo, da sem se komu nenamerno vrinila, pa so me tudi opozorili, sem se opravičila, in se lepo umaknila nazaj. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3985 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46175 posts

Posted 16 February 2011 - 08:07 PM

Jaz sem obupala nad opozarjanjem ljudi, ki se vrivajo. Nobeden me ne jemlje resno in kar ignorira moja opozorila. sad.gif Enkrat mi bo res dopizdlo, pa bom nekoga, ki se bo vrinil lastoročno zvlekla iz vrste oz. ga bom šla iskat v pisarno.
  • 0

#3986 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18647 posts

Posted 16 February 2011 - 08:12 PM

Ful so mi neokusne slike parov, ki se npr. lupčkajo, zraven se pa prav očitno vidi, da sta naga. In ne, ne mislim da se dejansko kaj vidi, ampak zgornji del ramen samo, pa lahko takoj poveš, da fant nima majice in punca modrca. Pa ne rečm, če gre za sliko z morja, kjer je očitno, da si v kopalkah. Ampak tko si pa vedno začnem predstavljat, kako sta glihkar sexala, in za vse si tega res NE ŽELIM predstavljat. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#3987 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 February 2011 - 08:25 PM

Ne vem, kakšne ljudi ti to poznaš. laugh.gif
  • 0

#3988 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2011 - 08:37 PM

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 16 February 2011 - 09:21 PM

Hehe, jaz sem isto pomislila! laugh.gif

Meni gre na živce, ko me ljudje sprašujejo, če sem slabe volje. Mislim ... ponavadi po tem vprašanju postanem slabe volje čeprav prej nisem.
  • 0

#3990 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2011 - 09:23 PM

^ Aha!

Ali pa me za kakšno stvar se 5x vpraša, če bom. In tako po ene tretjem ''ne'' postanem sitna.
In potem se me vpraša, zakaj sem tako sitna. pinch.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 16 February 2011 - 09:27 PM

Ja, točno, to tudi!
Moja mati so profesionalka v tem. biggrin.gif Zdaj se je že foter naučil.
  • 0

#3992 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 16 February 2011 - 09:37 PM

^^

Mhm, ali pa dobis na mizo TONE hrane in po TONAH hrane se majceno hrane in potem pustis, poleg pa dolga skrbna mamina/tascina faca "bom pa odnesla, ce nihce noce". Please... cry.gif

QUOTE(Kinky @ 16. 2. 2011 - 20:03) View Post

laugh.gif Hvala, hvala. Pa da ne boš mislila, da stalno težim; kje pa, samo kadar vidim, da se mi nekje godi krivica - to imam po mami. wink.gif Pa vedno sem zelo prijazna, nikoli ne kričim, samo pač povem, ker se zna zgoditi, da kdo res ne vidi, recimo, kje je začetek vrste (sicer ne v tem mojem primeru, ko je bilo jasno, da se hoče vriniti). Se je tudi meni zgodilo, da sem se komu nenamerno vrinila, pa so me tudi opozorili, sem se opravičila, in se lepo umaknila nazaj. wink.gif

Saj tudi zato si moj idol, ker ne tezis vedno in povsod (iz tvojih opisov nisem nikoli dobila tega obcutka), ce/ko kaj reces pa to storis lepo mirno.

thumbup.gif

;)
  • 0

#3993 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 16 February 2011 - 10:01 PM

Na živce mi gre en stari klinac ki pride večkrat v gostilno in naroči: "kavo z mlekom... tišina... in pol se zadere PA BREZ PENE, KER NEVEM ZAKAJ JO VSE TOK RADE PORIVATE GOR" hjooooo sj sm razumela že prvič ko si mi reku!!!!!

Pa še to: ko delam v gostilni in ko folk sedi zunaj v kadilnici, mi skor vsak dan kdo reče a te kej zebe? Pa rečem ja malo. On pa nazaj: prit k men te bom pogrel wallbash.gif ,

Pa mamice k pridejo iz špara in postavjo vozičke direkt tam kjer je še tist mal placa da lahko postrežeš KAVO Z MLEKOM, KAPUČINO, BELO KAVO, ENO BREZ PENE, PA BREZKOFEINSKO BELO KAVO! prneseš, pol bi pa še vsaka rada čike, prneseš, pa še vodo. hjooo pejt si sama iskat!

Pa ena ženska k pride vedno v največji gužvi in naroči sveže stisnjen pomarančni sok. In zdej se nam je še en tak kljunček pokvaru in mormo aparat nagnt in se polovica soka itak polije in pol morš pucat a cel pult posode in vse usrano okol tebe mad2.gif mad2.gif mad2.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#3994 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 February 2011 - 10:38 PM

Meni gre pa na živce (vizualno in audialno) Nika Kljun. Pa ona Bičkova tudi. slap.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3995 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 February 2011 - 10:38 PM

Meni tudi.
  • 0

#3996 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86744 posts

Posted 16 February 2011 - 10:40 PM

Enako. Že v šoli Nike nisem prenašala.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3997 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 February 2011 - 10:42 PM

Aja saj res, si nekje pisala, da je bla paralelka, al nekaj.

Ma mene prej še ni toliko nervirala, dokler je zdaj po poročilih nisem slišala ust odpret. blink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3998 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18647 posts

Posted 16 February 2011 - 10:43 PM

QUOTE(Sinnaia @ 16. 2. 2011 - 20:25) View Post

Ne vem, kakšne ljudi ti to poznaš. laugh.gif

Ja pol punc, ki jih mam na fb-ju in ma tipa, ma take fotke gor. Že miljonkrat vidla. laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#3999 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 18 February 2011 - 10:30 AM

Neisha in ta komad, ki ga nonstop vrtijo. Smisel življenja je imeti se fajn wacko.gif jebeš 4000 tisoč let filozofije, Neisha je rešila vse probleme človeštva!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4000 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 February 2011 - 10:32 AM

Meni je ona ena najbolj precenjenih 'umetnic'. Očitno je res slovenska glasbena scena že globoko na dnu, če se njo tako zelo poveličuje.

Smisel življenja so že Zmelkoow povedali kaj je. sleep.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users