Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#381 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 December 2005 - 02:43 PM

Od umivanja je preteklo ene 6 ur pa mi lasje nenormalno dišijo, v tem času se Oatmeal & Honey sploh ni več vohal.

Nisem vzela Dumb Blonde ker mi ni tako dišal in ker je Self Absorbed tudi super.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#382 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 December 2005 - 02:45 PM

uf jej,ta tigi kaj nam dela biggrin.gif in kerga boš zdj uporablala? mislm,a boš mal mešala al boš najprej unga al najprj tega?
pa povj nam še kaj si dobila zatsonj za darilo!!! biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#383 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 December 2005 - 02:49 PM

Izmenično bom uporabljala. wink.gif

Nism nč dobla ker so mel ful znižano sam Oatmeal & Honey kolekcijo. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#384 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 21 December 2005 - 03:15 PM

Mislis da jo imajo vsepovsod znižano? biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#385 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 December 2005 - 03:17 PM

Ej nimam pojma ... pomoje že ...
  • 0

#386 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 December 2005 - 03:31 PM

QUOTE(DiLeMa)
Izmenično bom uporabljala. wink.gif

Nism nč dobla ker so mel ful znižano sam Oatmeal & Honey kolekcijo. biggrin.gif

ojej,a si ti dobila že po znižani ceni al ne? biggrin.gif
dilema,kaj če bi naslednjič-jutri recimo biggrin.gif šla, prašat v salon,če majo sam oni znižano-?če maš usput recimo-pa blizu! smile.gif
  • 0

#387 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 21 December 2005 - 04:02 PM

Kaj pa ce bi jaz in ti sla do salona ki je blizu pa vprasale?Njej je itak vseeno za popust ..da bi pa extra zarad naju hodla.. lol ne no.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#388 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 21 December 2005 - 04:15 PM

Oatmeal & Honey d best...ta šampon in balzam sta pa men najbolj ustrezala wink.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#389 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 21 December 2005 - 06:57 PM

QUOTE(lala)
Kaj pa ce bi jaz in ti sla do salona ki je blizu pa vprasale?Njej je itak vseeno za popust ..da bi pa extra zarad naju hodla.. lol ne no.

joj,no-sj ji ne bi kronca z glave padla biggrin.gif sj sm napisala,če bi šle že lih usput pa bi prašala- a ne biggrin.gif
  • 0

#390 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 December 2005 - 09:52 PM

Rea ... jst sm bla zdle v kratkem že trikrat tam in me je že sram! biggrin.gif Pa še za 29. decembra sm tam naročena na striženje in barvanje, mi bojo kmal prepovedal vstop! biggrin.gif

Glej takle je ... men ni panika it pogledat in bom tudi šla, vama pa že zdle povem da pomoje ne bodo vedl. Ker frizerke samo delajo tam in skoraj zihr (vsaj tko jst mislim) ne bodo vedle kako je v salonih v Ljubljani, ker niti tle nimajo one akcij čez. Edina možnost je, da tisti čas ko bom tam, naletim na šefico ... ona bi pa verjetno vedela.
  • 0

#391 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2005 - 10:29 PM

QUOTE(DiLeMa)
Šampon se hitro speni in naredi tako gosto, kremasto peno, zelo temeljito in nežno umije lase in jih naredi svetleče, balzam pa tudi izredno mmehča lase, da se jih s lahkoto razčeše.

Vidiš, mene je pa ta šampon ravno zato razočaral, ker se mi je zdel premalo penast in sem ga ful porabila za eno umivanje. Sicer pa res krasno diši. Takisto regenerator iz te linije, pa še najbolj poceni je biggrin.gif (kar me čudi, glede na to, da bi naj bla to vitaminska bomba IPB Image ) - jaz sem ziher že na eni peti flaški.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#392 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 21 December 2005 - 10:42 PM

a iron safe si pa nisis nabvla,dilema?! biggrin.gif
ampak jenna men se od guhla tud ne speni hitr!!pa ga dam 2krat zato gor,pa ga nej ne bi smela ker je full koncentriran in sm ga pol tok več porabla! pa se je po 2gm šamponiranju sploh kej poznal!!! ermm.gif
  • 0

#393 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2005 - 10:59 PM

.

Vidiš, kako je to čudno!!! Meni je pa Guhl ravno zato tudi všeč, ker se fuuul speni (si ga dam v dlan, pa malo vode dolijem, sicer ne). biggrin.gif
Katerega pa imaš? Jaz imam mango.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#394 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 21 December 2005 - 11:09 PM

ja ampak mejbi tud zato ker-lej-jz tud k si zobe umivam se mi kdaj ne peni,zato plunm vn pa še enkrat začnem umivat,pol se pa peni!!! sj pr šamponu isto-kdaj se noče takoj pent kdaj pa se hoče
mam pa zitronenmelise
  • 0

#395 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 22 December 2005 - 12:23 AM

DiLeMa a mi lahko poves kolk denarja si dala za Oat.&honey šampon ter masko?V Mb-ju stane skor 4k,35%dražje.Se bi mi splacalo ze si ga narocim (ce lahko) in niti niso imeli vseh izdelkov.Menda jih letos vec ne bo,komaj naslednjo leto. ermm.gif jok!
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#396 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 22 December 2005 - 12:35 AM

QUOTE(lala)
DiLeMa a mi lahko poves kolk denarja si dala za Oat.&honey šampon ter masko?V Mb-ju stane skor 4k,35%dražje.Se bi mi splacalo ze si ga narocim (ce lahko) in niti niso imeli vseh izdelkov.Menda jih letos vec ne bo,komaj naslednjo leto. ermm.gif jok!

aja?za 35%dražji šamponi?hm,...a pa mate vmb sam en salon s tigi izdelki?
  • 0

#397 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 22 December 2005 - 09:33 AM

Neee 4jih je menda ampak se bom morala jutri celi dan okol mb-ja vrtet ermm.gif Upam da bom kaj nasla ce ne pa obupam.Šamponi stanejo 2. in nekaj tukaj pa 3.800.
Btw DiLeMa si iz Celja an?Mesto se zelo fajn razvija sem bila vceraj navdusena.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#398 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 December 2005 - 10:35 AM

Šampon Oatmeal & Honey stane 2.600 SIT, regenerator pa 3.950 SIT.

Lala pa si ti dobro pogledala? Da bi bili šamponi 2X dražji je absolutno nemogoče. Kvečjemu se zadeve cenovno lahko razlikujejo za nekaj 100 tolarjev, pa še to je bolj izjema.

Jaz pa ne maram kaj nam s Celjem delajo ... ravno zadnjič sem nekje prebrala da zdej ko tolk gradijo na novo, bo imelo Celje največ trgovin na prebivalca od vseh EU mest ... mislim prav bedno, no. rolleyes.gif Polno enih in istih trgovin imamo, Mullerja nam pa še zdej niso zrihtali.

Jenna ... pri meni bo tudi sedaj stalnica Self Absorbed regenerator ... ma kako diši ej! Pa vonj se pri meni neverjetno dolgo obdrži na laseh, medtem ko se pri Oatmeal & Honey na žalost ne. Tudi meni ne gre v glavo, kako je lahko ta regenerator najcenejši, celo Manipulator regenerator je dražji, pa je pomoje manj hranilen, če je pa za vsak dan.

Kar se pa penjenja tiče ... 100 ljudi 100 čudi! biggrin.gif
  • 0

#399 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 22 December 2005 - 10:44 AM

DiLeMa ne ne..šampon je bil 3.600 in regenerator 4k.
Sama si pa mislim nabavit self absurbed šampon in regenerator ter chocolate blabla biggrin.gif No ok mesto postaja res en veliki nakupovalec center.Pa vednar pri vas se vsaj nekaj dogaja.Popravljate ceste,imate 6orkestrov, glasba se noro razvija in kolk luck imateee..V mb-ju smo sociala.Samo primerjam z Mb in Celjem seveda pa detailov ne poznam..Em ok zdaj pa ljubljancanke!Danes grem v Lj in ker si bom se mesto (center logicno) ogledala me zanima na kateri ulici je fr.salon kjer prodajajo Tigi?Sem sama pogledla ulice ampak kaj ko se NE spoznam.Mogoce skocim se v BTC biggrin.gif wiii
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#400 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 December 2005 - 10:50 AM

Torej ima regenerator normalno ceno, šampon pa 2X višjo? Hmmm ... sem čist zmedena zdej! rolleyes.gif Sploh mi ni jasno, kako si lahko to privoščijo ...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users