Jump to content

Photo

IŠČEM

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#381 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 December 2007 - 11:29 AM

Slik nisem še lepila v oni temi od maskar, ne. Če katera želi, se bom poskusila potrudit? biggrin.gif

Dilema, jaz imam to maskaro hmm, oceno sem napisala junija, tako da mislim da sem jo kupila malo pred tem, ne spomnim se natančno ampak pomoje tam nekje maj - junij. Jo imam še zdaj in je super, kot nova. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#382 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 19 December 2007 - 11:55 AM

Ja, sarah plis,plis biggrin.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#383 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 20 December 2007 - 03:06 PM

NUJNO RABIM POMOČ!

laugh.gif

Stvar je taka, za Božička si moram izbrat eno reč za ustnice, vpoštev pridejo: Chanel, Collistar, Clarinis, Shiseido, Cliniquie.

Rada bi nekaj kvalitetnega, obstojnega, in ne preveč močne barve. Mam ful probleme z izbiro stvari za ustnice, ker se mi zdi, da mi skoraj noben ne paše (razen kaj brezbarvnega - ampak sem tega že naveličana). Lahko je šminka ali gloss (čeprav se bolj nagibam k slednjemu). Kako zgledam pa veste (zelo svetla polt, blond)
  • 0

#384 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 December 2007 - 03:18 PM

Dior ima polno nežno rozastih glossov v liniji Dior Addict Ultra Gloss Reflect. To je zdej nova linija (srebrni pokrovček), jaz imam predhodnika (temno moder pokrovček) v noro dobrem vijola odtenku z modrikastim odbleskom, pa sem zdej gledala novo linijo in imajo res same bolj nežne odtenke, predvsem rozaste - sicer lepi odtenki, ampak nezanimivi zame, zate pa bi blo verjetno super. Ti glossi so tudi zelo obstojni, so pa polprekrivni, torej dodajo zadovoljivo veliko barve, ampak ne preveč - so tudi za color shy osebke, ker res niso vpadljivi, vendar pa tudi popolnoma prosojni niso in se definitivno vidi, da imaš neko farbo gor, pa svetijo se izredno lepo - ne preveč, ne premalo, glih prav. Ostali glossi od Diorja so bolj prekrivni, tisti čisto novi Rouge Dior Creme De Gloss so kot tekoča šminka, pa tudi Plastic Gloss so kr konkretno prekrivni.

IPB Image

Chanel ima dve vrsti glossov, Cristalle gloss (1. slika), ki so skor popolnoma prosojni (tudi če vzameš on najbolj fuksija odtenek, se takorekoč nič ne pozna barva, samo lesk, kar pa je brezveze), drugi Levres Scintillantes - Glossimer (2. slika) so pa bolj prekrivni (pa vseeno ne popolnoma), pa tudi ful kvalitetni in majo aplikator na gobico, tisti novi Diorjevi Ultra Gloss pa so na čopiček. Glossimer vem, da se dobi v enem zelo lepem svetlo roza odtenku z mikro zlatim shimmrom - res full lep odtenek.

IPB Image IPB Image

Za ostale firme, ki si jih omenila, ti pa ne vem kej dosti povedat. Vem samo, da mi Collistar res nikoli ni imel zanimivih glossov (mislim tudi, da ima samo take v tubici), pa Shiseido ima bolj brezvezne odtenke glossov za moj okus.

P.S. Šele zdle sm vidla, da Diorja sploh nisi omenla. laugh.gif Meni je pa najprej v oči padel, ker mi ima res fajn glosse. Zakaj pa glih Dior ne?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#385 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 20 December 2007 - 03:36 PM

Hvala ti za izčrpen opis wink.gif

Ja saj, jaz bi ful Diorja, ampak ga naš Limoni (Ptujski) ne premore down.gif No, mogoče mi vendarle rata do ponedeljka kam skočit.

OT: kaj v West Centru Graz, tam ko je IKEA imajo imajo kakšno drogerijo? z Diorjem?

Drugače me pa ti Chanelovi Scintillantes še najbolj privlačijo, pa še en lep rdečkast (nevpadljiv) odtenek je...sam si nekako ne upam tvegat, pomoje bom kaj svetlega rozastega zbrala.
  • 0

#386 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 December 2007 - 04:14 PM

Dilema, zakaj pa ponovno ne kupiš MUF AIO? Tvoja ocena: KLIK
Bi rada kaj novega ali ta ne ustreza tvojim zahtevam?
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#387 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 December 2007 - 04:43 PM

Meni je AIO super, ampak jaz bi tokrat rada nekaj, kar ne naredi 'samo' super volumna, ampak fenomenalno noro dobrega - torej res ono hardcore. laugh.gif Pa tudi MUF ne dobim nikjer v Celju, tole mojo AIO sm enkrat kupila v Avstriji. Itak pa je res tudi to, kar si ti napisala, namreč vedno rada sprobam kej novega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#388 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 December 2007 - 04:56 PM

Se mi je zdelo. biggrin.gif
Ok, recimo, da se jaz zanimam zanjo: vendarle, bi SE DALO naredit "onoreshardcore" terpalnice, če bi jo večkrat nanesla, kajne?

QUOTE(piko*biko @ 18. 12. 2007 - 22:08) View Post

punce, a ve se namazete v drogeriji, ko kupujete maskaro?

Ko sem mami kupovala Dior Ultimeyes, sem jo sprobala. Kaj mi pa ima za bit? Saj mi ne bo oke razžrlo. Za tolikšno vsoto, veš, da ne bom kupovala na blef zaradi nekih psiholoških zavor, češ, da ne vem, kje vse je bla. Po dreku je niso mazali, v varekino tudi ne potapljali. Trepanice mam še zmeraj vse closedeyes.gif

Sama jo na tvojem mestu bi preizkusila pred nakupom.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#389 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 20 December 2007 - 05:05 PM

Jaz sem jo danes tudi sprobala lancomovo hypnose. Se mi zdi da veliko preveč stane, da bi jo na blef kupla. Sam pol ko sem se 10 min odločlala katero, je fant od živčnosti pograbil kar to in kupil. Je rekel da mi res ogromne nardi biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 20 December 2007 - 05:26 PM

Tudi jaz bi brez problemov sprobala maskaro, če bi jo lahko. Namreč pri nas v Zagorju prvič slišijo, da se lahko maskara sproba, oz. za tester maskaro rolleyes.gif
  • 0

#391 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 December 2007 - 05:49 PM

V našem Limoniju lahko sprobaš. Ne vem če glih maskare vseh firm, vem pa za zihr, da lahko sprobaš od Dior in Lancome - Diorjevo ti ona da za sprobat ker je treba tko posebi ven vzet tester izpod enga plastičnega stekelca, Lancomove testerje imajo pa kar v enem takem lončku in si sam vzameš, če želiš. Jaz sem zdej tudi vzela Hypnoso, nism je še čist sprobala ampak zaenkrat lahko rečem, da naredi zelo črne trepalnice, volumen je tudi zelo dober (čeprav bo verjetno še precej večji, ko si bom vzela čas in jo ornk nanesla), presenetila pa me je privihanost, ki je izredna - ne vem, če mi je že katera maskara tako privihala trepalnice. Sem se pa odločala med Lancome Hypsone, Dior Diorshow Blackout in YSL Volume Infini Curl. Probala sem tudi tam Diorjevo in Lancomovo, pa mi Diorjeva ni bila nevem kaj, volumen sicer super, ampak mi ni čisto nič privihala trepalnic, kar dol so mi padle, čeprav nanaša se pa izredno lepo kljub veeeliki krtački. Najlepša krtačka mi je izgledala od YSL, ampak je pol nisem vzela zgolj zato, ker mi je pakunga prav grozna - ko kakšen draguljarski kos, ni mi všeč, enostavno too much gold za maskaro. Bomo vidli, kako dolgo mi bo Hypnose zdržala, če mi ne bo ene 4 mesece, je nikdar več ne kupim, pa če je še nevem kako dobra. Prejšnja Chanel Inimitable mi je zdržala eno leto (ja, eno leto!!), ampak je pa res, da se ne mažem vsak dan, ampak zgolj recimo enkrat do dvakrat tedensko. Sicer je tole kar drag špas, ampak nekako požrem to ceno, glede na to da kupim dobro maskaro zgolj 2x na leto in sem tudi zelo izbirčna oz. je malo takih, ki so mi res všeč. Itak pa zdej si je treba kej prvoščit, da bomo lepe na novoletni žurki. laugh.gif

Hohoho, bling, bling - s tole bi se še 50cent pomoje mazal. V živo je še hujša, skor oslepiš zraven.

IPB Image
  • 0

#392 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 December 2007 - 05:57 PM

Čestitke za novo pridobitev. Lancome je na črni listi evil.gif Zame torej odpade cry.gif Mogoče bo Diorshow dobra ali celo MUF AIO. Kaj pa veš.
S prvo plačo grem po novo maskaro closedeyes.gif Zdaj ko sem službo dobla, se bom mogla več šminkat laugh.gif

Edit: Ciara, jutri jo dobiš!!

• 0

Bruce Lee

d035.gif

• Guests

Posted 20 December 2007 - 06:02 PM

Jaz pa sprobam Rimmel VF (ki jo bom dobila od Adriane...hvala smile.gif ) in močno upam, da bo tudi name pustila tak vtis kot na ostale zadovoljne uporabnice.
Držim pesti.
  • 0

#394 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 20 December 2007 - 06:10 PM

QUOTE(DiLeMa @ 20. 12. 2007 - 17:49) View Post

Hohoho, bling, bling - s tole bi se še 50cent pomoje mazal. V živo je še hujša, skor oslepiš zraven.

Pa daj no laugh.gif

• 0

#395 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 December 2007 - 07:36 PM

Eli se opravičujem danes in včeraj nisem imela časa se slikat, sem nameravala jutri. Za Hypnose govorim. Najbrž ne rabiš več, ane? biggrin.gif Sicer pa če sta jo kupili, nista zgrešili. In Dilema, ziher ti bo več kot 4 mesece zdržala! wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#396 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 20 December 2007 - 07:42 PM

Eh, Sarah, ni problema. Ne, nerabim več, sem jo kar tam sprobala sicer preko moje Chanelke, pa se je kar fajn poznalo biggrin.gif Sicer bi še jaz najbrž malo mučkala, pa še ktero probla, ampak kot sem rekla, je fant bil živčn laugh.gif pa jo je kar pograbil-in to celo tester, in pol sem mu komaj dopovedala, da morma rečt za maskaro, in da je to tester, ker je mislil, da ga hočem nategnit in probat še eno...LOL
  • 0

#397 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 22 December 2007 - 09:32 AM

Kolk pa stane tale Lancome Hypnose?
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#398 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 22 December 2007 - 09:38 AM

29€ in še neki drobiž.
  • 0

#399 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 December 2007 - 10:45 AM

Mater. blink.gif V Italiji sem dala zanjo 19€.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#400 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 December 2007 - 10:49 AM

No, sej to pa ni tako drago... biggrin.gif Mogoče si jo tudi sama enkrat v prihodnosti omislim. Kakšne so pa kaj Collistarjeve maskare? A katera uporablja?
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users