Eurovision Song Contest
Posted 25 May 2008 - 06:40 AM
Drugače pa je letošnji Eurosong podkupljen. Sigurno,100% pa garantirano.
Mislim, da lahko v prihodnosti pričakujemo propad Eurosonga oz. bojkot držav, ki to največ finansirajo.(Anglija,Nemčija,Francija,Španija)
še ena pripomba: če je v predizboru veljalo, da sosednje države ne smejo glasovat za sosedo zakaj potem to ni veljalo za finale?...
Med drugim pa niti ausländerjev oz. gastarbajterjev nimamo zunaj in vsako leto letimo avtomatsko v predizboru ven in posledično nimamo ne glasovalcev ne simpatizerjev...enostavno smo premajhni, da bi se šli to igro. Škoda denarja...morali bi sledit stopinjam Italije.
Posted 25 May 2008 - 08:11 AM
Za Rusijo tak vste, kakšno je moje mnenje

Prijetno presenečena sem bila nad visoko uvrstitvijo Norveške. Bravo

Zdaj kaj se tiše prvega polfinala: Slovenija je dosegla 11 mesto (10 se jih je uvrstilo naprej). Pokasirali smo pa po 10 pik od Črne gore in Bosne ter nekaj drobiža od ostalih.
Posted 25 May 2008 - 08:55 AM
Kinky jst sem isto rekla, da je Šarlot, ko Alien, ista je. Ogabno.
Zmagovalni komad mi je pa

Mislim, z glasom, kot bi koza na pleh srala, se je neka mala spizdjena grinta se je tam zvijala po odru u beli srajčki.
Please move the mountain and change direction, pliiiiiiiiiis!!!!!
Come to mama and I'll give you sth to believe in...
Posted 25 May 2008 - 09:20 AM
Kinky, Bellini si zasluž forumovsko spoštovanje! Res je uganla, svaka čast!

Braca srbi?? Kaj se je temu trotlu zmešalo? Jaz že nisem nobenemu brača. Naj on za sebe raje govori...mislim..
In že se javljajo na fronti homofobi vseh vetrov. Pa to ne leti samo nate, o tem se bere na vseh možnih forumih. Ah ja, kot sem že napisala, vedno, ampak vedno moramo čez nekaj pizditi (pardon my French), če ne nam preprosto ni kul.

Kink, jaz sem mnenja da ne rabimo povezovalca.
Se strinjam, jaz ga tudi ne rabim. Ker razumem vse kar govorijo na odru. Ampak postavi se v kožo ostalih, tistih ki jim je angleščina španska vas.

ANYWAY, karavana gre naprej, Dima Bilan je končno dočakal svojih 5 minut slave. S Plushenkom, Stradivarijem in golimi prsmi se daleč pride. Hawk.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 May 2008 - 09:25 AM
Jst se ful spomnem tega, iz leta 1990, Iceland. Pa sploh ne vem zakaj mi je tak v spominu ostal. Mogoče, ko je tip tak smešn.
Pa Izrael 1987

Francija 1990
http://www.youtube.com/watch?v=BQaRpvGMGrE
Posted 25 May 2008 - 09:29 AM

Posted 25 May 2008 - 09:32 AM
Joj, pa kok bi lahko pozabila Jugoslaviji 1991, vem, da se mi je zdela grozno grozna.
Pa se še spomnete Doris Dragovič iz leta 1986?
Posted 25 May 2008 - 09:33 AM
Jaz bi še Izraelca rada spoznala (sam pač ne zdaj v tem šajnastem brezrokavniku).
Jaz pa celotno izraelsko zasedbo (še 5 postavnih mladeničev iz ozadja).

Željo moja je pa bila fuuuul zakon.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 25 May 2008 - 09:35 AM
Kinky medve s sošolko sva jo skos peli.

Posted 25 May 2008 - 09:48 AM

bellini, ta komad je super, po radiu se je precej vrtel, jaz ga tudi znam.

Avstrija 2003: KLIK

Posted 25 May 2008 - 09:52 AM
Ja sam, ko sem pa zdej poslušala Beby Doll se mi pa ne zdi švoh, sploh ne,komad je ful izstopal, so bli premoderni, nismo še bli prpravljeni na kej takega pomoje.
Posted 25 May 2008 - 09:53 AM

Posted 25 May 2008 - 10:10 AM
Posted 25 May 2008 - 10:14 AM
Neki pozdravljeni brača Srbi, or sth. Mene ni nič zmotlo, čeprav sam Poles mi gre blazno na k.
Posted 25 May 2008 - 10:17 AM

Posted 25 May 2008 - 10:36 AM

Mene tud ni zmotila zgornja izjava Petra Polesa.
Ko sem videla zmagovito trojico (Ukrajina, Rusija, Grčija) sem upala, naj ne zmaga grška Britney Spears, ker mi je sama pesem in njena pojava antipatična.
Zmagovalec: okej no. Če že morajo. Bo vsaj Evrosong v Rusiji.
Razočaral me je Francoz . Njegov videospot je boljši od izvedbe v živo.
Posted 25 May 2008 - 10:52 AM
Posted 25 May 2008 - 11:11 AM
Se strinjam, jaz ga tudi ne rabim. Ker razumem vse kar govorijo na odru. Ampak postavi se v kožo ostalih, tistih ki jim je angleščina španska vas.

Ja, pa naj govori kaj voditelji na odru govorijo, ne pa kar nekaj v tri dni. To, ali pa podnapisi.
Poles je meni ok, tudi me ne zmoti da je rekel braća. Smo bli še nedolgo nazaj braća z njimi, Evrosong naj bi ipak mel eno podnoto povezovanja različnih narodov, tko da je bil imo na mestu.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 May 2008 - 11:12 AM
Srbi nam skoz govorijo braca, ful nas majo radi, zakaj pol ne bi rekel zdravo braca Srbi.
Agree. Ne vem, zakaj se takoj zganja tak halo, kot da je to, da smo 'pobrateni' in prijateljski z narodi iz ex-Yugo, najhujše zlo, ki se nam lahko pripeti. Ful dobra gesta, svaka mu čast.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users