Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#381 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 08 January 2006 - 10:30 PM

No, jst se pa po Natural svetm , tko da to je res full odvisno od kože, najbolš da greš in probaš.
Rea pa verjetn s tist "mastn" zamenjala za "tekoč", pač lažji se razmaže, bolj voden je, ne znam povedat, bolj tekoč je od navadnga no kaj jst vem biggrin.gif
  • 0

#382 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 January 2006 - 12:41 AM

QUOTE(Tanjci)

Zdej rea, ti nimaš mastne kože, zato me mal čud, da hočeš, da puder matira.

Glede matiranja me je pa zanimal,ker polet se vsene bolj svetš kokr pozim.
Tanjci-moja koža je normalna do mešana,....
Flekcou imam mičken-kaka 2,kljub vsemu imam rada,da se lepo prekrije.
[quote=rea]A mi lah ena pove, če je puder od revlona natural colorstay (k je baje sicr za normalno kožo in ni mat in ni dost prekriven in je bolj mastn kot navadn colorstay) dobr tud za polet?(k pač mi je ena rekla,da je bolš ta za pozim kokr navadn,sam zdj me pa še zanima,če je tud za polet dobr?)(sj ne mislm tist k je 30C sam tko,polet,pač za tople dni

Sj mene je sam zanimal,če mam lah natural tud za polet...ker,če je puder bolj masten kot navadn colorstay pol ga nam mela za tople dni,a ne!!!Tko,da...a mogoče veš to?
Hvala!!!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#383 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 09 January 2006 - 12:42 AM

QUOTE(rea)

flekcou

biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#384 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 January 2006 - 12:44 AM

biggrin.gif
  • 0

#385 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 09 January 2006 - 12:47 AM

rea, sj je sonchika drgač ocenla da ni nč masten ta pudr. Sam bolj tekoč je kokr navadn colorstay..in pomoje ga maš komot lahka tut za polet, sj folk ne mena pudrov na letni cajt, saj večinoma ne.
  • 0

#386 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 09 January 2006 - 12:54 AM

QUOTE(lejck)
rea, sj je sonchika drgač ocenla da ni nč masten ta pudr. Sam bolj tekoč je kokr navadn colorstay..in pomoje ga maš komot lahka tut za polet, sj folk ne mena pudrov na letni cajt, saj večinoma ne.

sj,sam sm se ustrašla,ker pač 'sm slišala' da je bolj mastn kokr navadn,da pol ne bi bil za poletne dni,ker polet se že tko svetš bl,pol pa da mam še pudr,zarad kterga se svetm...pa res ne,no!
sj me je sam to zanimal,,lool bejbe
  • 0

#387 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 January 2006 - 10:46 AM

Rea ... ne more bit ColorStay Natural BOLJ masten od navadnega ColorStay, če pa SPLOH NI MASTEN!! biggrin.gif Je popolnoma OIL FREE in je tudi za mastno kožo, brez skrbi ... je tudi super poletni puder, ker je lahek, NEMASTEN in res fajn ... pa še nekomedogen je. Jaz se po njem nič ne svetim in se tudi ti pomoje ne boš. To, da si slišala da je bolj masten je narobe ... je edino bolj tekoč, kot je rekla že Lejck.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#388 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 09 January 2006 - 12:32 PM

QUOTE(rea)
Tanjci-moja koža je normalna do mešana,....

aja pol maš tko kot jst biggrin.gif

sem mislila, ker se mi je zdel, da si enkrat rekla, da je tvoja koža normalna do suha... očitno sem se zmotla IPB Image

• 0
Posted Image

#389 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 09 January 2006 - 03:13 PM

[quote=Tanjci][quote=rea]Tanjci-moja koža je normalna do mešana,....[/quote]
aja pol maš tko kot jst biggrin.gif

sem mislila, ker se mi je zdel, da si enkrat rekla, da je tvoja koža normalna do suha... očitno sem se zmotla IPB Image
Ma Tanjci,sj še sama ne vem točno-lej mam kr normlano a ne,mozoljčki se mi nardijo na čelu, če se mi. Ob koncu poletja pa sem šla v Lancome na svetovanje(sj sm napisala post) pa mi je rekla, da mam lička mejčkn bolj suha in mi je dala tud testrčke (kremo,masko,mleko... za normlano do suho kožo-očitno sm tkrt mela kšn mini pini mozolčk pa suho kožo na ličkih in je predvidevala, da mam normalno do suho).No,zdj mam pa lička čist ok,nč suha ampak čist normalna, po čelu se mi pa spustijo kaki mičkeni mozolčki-ampak ne tko,da bi bla mozoljasta,sploh ne.Na ličku mam pa kaka 2-3 flekce od mozočkou.Tko,da me ubistvu zdj full jezi,ker sploh ne vem kako mam cry.gif rolleyes.gif
Res!!! Lej,ma sj ne vem.A obstaja koža- Normalna do suha,normalna do mastna(a je to mešana?)joj,k bi le vedla ermm.gif
  • 0

#390 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 09 January 2006 - 04:10 PM

ej isto ima prijateljica... ima masten T predel, tko res ful... lica pa suha, tolk da ima včasih kr luske

tko da štekam kaj misliš... se pa tud men spreminja koža... včasih imam bolj mastno, včasih je čist normalna rolleyes.gif za vsak drek pa mozolčke fašem... ene 2-3 so skoz aktualni
evil.gif
  • 0
Posted Image

#391 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 09 January 2006 - 04:33 PM

Tanjci,sam jz nimam tko k si opisala rolleyes.gif smile.gif moj t predel ni cel masten(ampak kot sm napisala,je od t predela mastno samo čelo)lica pa so zdaj čisto normalna!(Tudi na svetovanju nisem imela kakih lusk od ne vem kok suhe kože! blink.gif Sploh ne! Samo ni se nič svetila pa blo je še to, da mi je kožo pregledovala skozi neke 'mikroskope',pa je pač vidla,kar je vidla...samo sama ne bi takrat tisti dan,ko sem bila tam nikoli rekla da mama suho-čisto povprečno b rekla,no.)

Dj sonchika še to povej! A če jaz nimam ne vem kolko mozolčkov(kakšnga al 2 na mesec) pa se mi koža samo sveti kdaj-a je to tud mešana al mastna koža?Al more bit za mastno al mešano kožo nujno na vidiku mozolčki,da se jo lahko opredeli za tako kožo?Ker jz mam kdaj kr tako svetlečo se kljub temu,da nimam mozolčkov.A mam pol nomrlano do mešano?Ker tud k nimam mozolčkov se mi kdaj svet koža.

Sj vem,da full težim ampak zdj sm se začela full sekirat,ker ne vem točn kake mama,pa k ste me še ve vprašale o tej suhi koži... oops.gif laugh.gif
  • 0

#392 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 January 2006 - 04:52 PM

Ni nujno, da je mastna koža tudi mozoljasta ... ponavadi sicer je, ker je taka koža nagnjena k mašenju por, vseeno pa ni nujno, da imaš mozolje. Mastna koža, ki je mozoljava, se imenuje problematična koža.

Če imaš samo tu in tam kakšen mozoljček, potem nimaš pretiranih težav ... tu in tam ima skoraj vsaka ženska kakšen mozoljček, če ne drugače, pa vsaj med menstruacijo ... le redkim srečnicam je to popolnoma prihranjeno.

Po mojem mnenju imaš mešano kožo, saj imaš T predel (oziroma samo čelo) rahlo masten, lička pa normalna oz. včasih rahlo suha.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#393 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 09 January 2006 - 06:18 PM

[quote=Tanjci]ej isto ima prijateljica... ima masten T predel, tko res ful... lica pa suha, tolk da ima včasih kr luske

tko da štekam kaj misliš... se pa tud men spreminja koža... včasih imam bolj mastno, včasih je čist normalna rolleyes.gif za vsak drek pa mozolčke fašem... ene 2-3 so skoz aktualni

Enako se meni dogaja. Trenutno sem v stanju, ko so se mi na licih, tik ob ušesu naredili lišaji, na T coni se pa svetim. ermm.gif
  • 0

#394 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 11 January 2006 - 02:07 PM

Jst bi pa mau rabla vašo pomoč. Zadnjič sm sli kupla Revlonov CS Natural puder. Po teksturi mi je res supr, sam sm pa kikslna pr barvi. Kupla sm odtenek 04 Sand Beige, ki mi pa vleče preveč na rumeno. Zdej pa ne vem a rabm en odtenek svetlejšga (03 Nude) al en odtenek temnejšga (05 Natural Beige). Zato bi prosila tiste k majo svetlejšga (03) nj mi prosim povej, če je zelo svetel in če vleče kaj na rumeno, ter tiste ki imajo odtenek temnejšega (05), če je ta zelo temen.
Hvala za vašo pomoč!
  • 0

#395 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 11 January 2006 - 05:19 PM

na RUMENO ti vleče? Ful čudn, jst sem s 4-ko ful zadovoljna... taka lepa naravna se mi zdi - zame seveda
  • 0
Posted Image

#396 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 11 January 2006 - 05:35 PM

Ja, rahlo na rumeno. skratka ni moja barva ermm.gif
  • 0

#397 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 January 2006 - 05:37 PM

Ja sej ta barva ima rumeni podton ... mogoče moraš izbrat odtenek, ki ima rožnatega.

Drugače ti pa ne bi znala svetovat ker imam sama odtenek 02 BUFF in je prečudovite peščene barve, niti rumen niti roza ... drugih odtenkov pa ne poznam.
  • 0

#398 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 11 January 2006 - 05:40 PM

A pa je ta buff odtenek full svetel??

Pa kuko ve sploh veste u trgovini ker odtekenk je pravi?? Jst nekak probam na notranjo stran roke, sam to ni to. Kr tm u trgovini se pa res ne mislm mazat po faci. ermm.gif
  • 0

#399 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 January 2006 - 05:44 PM

QUOTE(vrana)
A pa je ta buff odtenek full svetel??

Ma ni tako svetel. Takle ti bom povedala ... sem svetlopolta, ampak vseeno pa nisem tisto ful bela Sneguljčica, pa mi je vseeno tale Buff mogoče za čisto malenkost pretemen.

QUOTE(vrana)
Pa kuko ve sploh veste u trgovini ker odtekenk je pravi?? Jst nekak probam na notranjo stran roke, sam to ni to. Kr tm u trgovini se pa res ne mislm mazat po faci. ermm.gif

Ej ne vem ... jaz samo pogledam in vem ... najprej pogledam če ima rumen ali roza podton (to se hitro vidi) potem pa pogledam kateri je dosti svetel. Jaz to vse ugotovim na pogled in se nikoli ne zmotim, ali pa mogoče minimalno.
  • 0

#400 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 11 January 2006 - 06:12 PM

No pol bom pa kr tebe naslednič v trgovino uzela smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users