Bela tehnika & gospodinjski aparati
Posted 24 March 2025 - 11:49 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 March 2025 - 12:14 PM
Pa je za kaj to parno pečenje? Ima katera to funkcijo?
Vidim, da je Gorenje pri pomivalcih spremenil zgornjo polico za pribor in mi ni všeč.
Posted 24 March 2025 - 02:07 PM
Posted 24 March 2025 - 02:39 PM
Jaz sem bila tudi čisto napaljena na parno, potem semse pa vprašala ali to dejansko rabim.Ker cene so res ful višje.
Za indukcijo edino vem, da bova vzela uno iz Ikee z napo(v avs. je ful cneješa). Pa še bv veliki emri zato, ker bo kuhinja tako simetrična. Je namreč v sredini okno in v obe smeri ista dolžina pulta.
Za vse ostalo imava še ful časa.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 March 2025 - 10:03 AM
Jaz sem pa imela ful hudo indukcijo, no, oni prejšnji so jo imeli, res eno ful drago AEG, pa sem šla nazaj na klasično steklokeramično. Motil me je zvok, ki ga je oddajala med kuhanjem, pa noro hitra je bla, men je to prehitro. =) Zdej mam spet AEG, je tudi steklokeramična kar precej hitra. Je pa za pucat indukcija res majka, če ti kej skipi, ker je takoj hladna spet.
Posted 25 March 2025 - 10:05 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 March 2025 - 10:07 AM
Jaz sem sprva razmišljala, da bi kupila kombinirano, 2 plošči steklokeramični in dve indukcija, pa so mi vsi rekli da ne. Meni je pa škoda te moje posode, ki ni za indukcijo
Posted 25 March 2025 - 10:12 AM
Jaz sem pa imela že prej vso posodo za indukcijo, si je pa teta zdej indukcijo vzela, pa sem dobila ene par ful lepih loncev zdej od nje. Pa pazit moraš pri indukciji, da res ne greš s kovinskimi zadevami kej mešat.
Posted 25 March 2025 - 10:14 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 March 2025 - 10:37 AM
Posted 25 March 2025 - 11:03 AM

Mi imamo kombinirano ploščo (4x indukcijo in 1xplin z dvojnim obročem, primeren tudi za vok ali večje lonce/ponve). Sem zelo zadovoljna s to kombinacijo in redno uporabljamo oboje. Bi bilo verjetno pa tudi 3+1 čisto dovolj za dnevno rabo.
Posted 25 March 2025 - 12:30 PM

Mi je pa pri starsih grozna. Ena draga Bosch in Emo/Metalac lonci. Grozljivka. To ne gre skupaj, mora biti orng posoda.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 March 2025 - 12:34 PM
Najvišje stopnje nastavim samo za potrebe vretja vode, potem se vse kuha na manj.
Posted 02 April 2025 - 09:04 AM
Ja mogoče zdej te čisto nove ve oddajajo zvoka, moja je skos tak rahlo brnela, zzzzzzzzzz, mi je šlo ful na živce.
Posted 02 April 2025 - 09:34 AM
Pečico imava Gorenje, ki sva jo vzela bolj zaradi videza, da paše v celosten videz kuhinje in pa ker fantu niso bili všeč potisni gumbi, ampak tak, ki je že zunaj, težko razložim. Nima pirolize, ampak parno čiščenje ki je bolj blažev žegn. Naslednjič bi imela pirolizo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 April 2025 - 11:33 AM
Piroliza res ful spuca, je ko nova pečica pol.
Js nikoli nimam 4 plat naenkrat, še 3 zelo, zelo redko.
Posted 02 April 2025 - 11:55 AM
Posted 02 April 2025 - 11:56 AM
Ja piroliza je zdaj pri meni edini pogoj pri pečici...za ostale funkcije nimam pojma kajrabim. Torej nisem nek zahteven uporabnik Moram pa priznat, da me vsa ta prevelika izbira modelov že pri enem ponudniku, kaj šele da bi začela razmišljat širše, neizmerno obremenjuje.
Posted 02 April 2025 - 12:16 PM
Posted 02 April 2025 - 12:50 PM
Meni je za posvete in ocene pomagala tudi FB skupina Mamice opremljajo 😁
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users