Čaji
Posted 09 October 2011 - 05:24 PM
od sadnih pa Wellness Energija.
Družinski mi je OK, nič posebnega, Sadnega eliksirja pa ne bom več kupila, mi ni tok dober.
zelenih, belih in rumenih ne pijem, ravno tako sem zmanjšala pitje črnega, ker pijem kavo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 October 2011 - 02:35 PM

po mojem je tega mislila, Indian Chai je tole. dober je, samo odkar mam mešanico začimb za čaj, mi je full premalo aromatičen. sem ga pa zapazila v DM-ih.
ali si ga pa sama nardiš: črni čaj, koriandrova semena, ingver, cimet, klinčki; vse skupi vreš ene 10 minut skupaj z mlekom in cukrom in voila. razmerje voda:cuker je kar 1:1.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 13 October 2011 - 03:07 PM

Tale je odličen, če vam je všeč ingver.

Posted 13 October 2011 - 03:11 PM

Čeprav meni lih ingver ni všeč

Ralph Waldo Emerson
Posted 13 October 2011 - 03:23 PM

Posted 16 October 2011 - 01:27 PM
.jpg)
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 16 October 2011 - 01:29 PM
Jaz sem pa nora na kombinacijo indgver-limona, spodnji mi je fenomenalen!

Ti Yogi časi so SVINJSKO dragi.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 October 2011 - 02:12 PM

Lani smo bili na sejmu Biofach v Nemciji, kjer smo si nabrali ful samplov cajev in zacimb, tako da sem lep cas uzivala v raznovrstnih okusnih cajih

Posted 21 October 2011 - 12:38 PM

Vprašanje: kje imajo največjo izbiro Twinings čajev? Rada bi imela zelenega z jabolko, pa jagoda & mango, itd.
Kje dobim vse to!?

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 October 2011 - 10:01 AM

Posted 22 October 2011 - 10:04 AM
pri nas je bloj oknrnjena izbira, mislim, da jih ima še največ DM ali Mercator. grem zdej v Mercator Šiška pa bom pogledala, katere imajo. bom še v Londonu pogledala v kakšni trgovini.
Sarah, zelenega z jabolkom imam jaz še par vrečk, ti lahko pošljem, če hočeš.
Posted 22 October 2011 - 10:05 AM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 22 October 2011 - 10:28 AM
Sarah, zelenega z jabolkom imam jaz še par vrečk, ti lahko pošljem, če hočeš.
A si se ga naveličala?

Zoey, če se spomneš ga vprašaj!
Limona, kje si pa ti to kupila?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 October 2011 - 10:38 AM

Posted 22 October 2011 - 10:54 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 October 2011 - 11:03 AM

Pa tako disi ta caj, suh, pac ta cajna mesanica, res noro disi, prav polepsa dan. (: Je pa blag, nevsiljiv okus, vanilije se skoraj ne okusi, prav poseben je. Se enkrat - hvala, Pure Poison! :*
Sadnega mi ima pa Cha fajnega - Babicin vrt

in
jabolcni turski jogurt in limeta

In sem kar nekak razocarana, ko grem v kavarno in dobim te navadne caje v filter vreckah - ni mi vsec okus. Sem se razvadila s temi finimi caji.

Ultimativna kombinacija je pa salca crnega caja in kozarec svezega pomarancnega soka. B o z a n s k o!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 October 2011 - 11:09 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 22 October 2011 - 01:25 PM
Sarah, js sm ga dobila iz tujine, in, ja, full hitro se čajev naveličam.

črna vanilija je klasika. prikimavam Olivijini kombinaciji čaja&pomarančnega soka,

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users