Jump to content

Photo

Črna kronika

• Please log in to reply
2165 replies to this topic

#381 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 30 April 2008 - 08:38 AM

Crna se strinjam. Sigurno je bil tudi on kot otrok žrtev hudega nasilja.

Pa zdej sem malo gledala prispevke in, če se ne motim, sta z ženo živela v stanovanjski hiši, saj je bilo vsaj 6 zvoncev. Torej sta živela v stanovanjski hiši še z vsaj petimi strankami in nihče ni NIČ opazil??????? blink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#382 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 30 April 2008 - 12:11 PM

tudi če bo šel zdej v zapor ne bo dovolj kaznovan, ker itak ne bo več kot 5 let tam, ker je že 73 star. za moje pojme je naredu tak zločin, da bi ga morali mučiti preden bi umrl, pa še ne bi bilo dovolj. vsej družini je uniču lajf, sploh tisti otroci, ki so se rodili v ujetništvu in sploh še niso nikol vidli nobene svetlobe in nič razen tiste kleti, so čisto na dnu psihično pomoje in jim sploh ni pomoči.
  • 0

#383 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 April 2008 - 07:59 PM

Bolno in žalostno. sad.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#384 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 May 2008 - 07:08 AM

Iz sveta filma - umrl Sydney Pollack

KLIK

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#385 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 29 May 2008 - 10:33 AM

http://24ur.com/novi...a-avtobusu.html
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#386 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2008 - 10:36 AM

A opazite, da je čedalje več nekih bizarnih in groznih zgodb?
Svet gre resnično v K.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#387 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 May 2008 - 10:45 AM

Ja, jaz jih sploh ne berem.
Škoda spominskih celic za take grozote.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#388 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2008 - 10:51 AM

Jaz pa mislim, da je bolj primerno, da se vzame to na znanje... da si vsaj ne delaš iluzij, da živiš na lepem in idiličnem svetu... laugh.gif Si tak mogoče tudi bolj oprezen... mene je odkrito povedano velikokrat strah hodit ponoči sama... kjerkoli. Že razmišljam, da bi kak mali nož začela nosit zraven. Ali izvijač. closedeyes.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 29 May 2008 - 11:06 AM

Mors vzet v obzir, da vcasih ni blo tk mnozicnih javnoh obcil in take informacije niso v taki kolicini prihajale do nas. Svet je najbrz ze skoz tak, sam da se nam pac zdi lepsi, dokler ne vemo za to in smo ignorantski.
  • 0

#390 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 June 2008 - 06:20 PM

Umrl dr. Marušič
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#391 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 June 2008 - 06:21 PM

Oooo neeeeeeee. cry.gif

Tega človeka sem pa globoko spoštovala. Je pa imel raka, sem enkrat prebrala. Naj počiva v miru.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#392 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 01 June 2008 - 06:25 PM

Nism vedla, da je bil bolan. Še ne dolg nazaj sem gledala eno oddajo, kjer je bil gost. ermm.gif
  • 0

#393 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 June 2008 - 06:26 PM

Mislim da je bil na Hribarju. hmm.gif

Bogi, no. ermm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#394 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 01 June 2008 - 06:29 PM

Mene je tudi ful šokirala ta novica. Nisem vedla, da je bil bolan. cry.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#395 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 June 2008 - 06:37 PM

nisem ga poznala. Kljub temu naj počiva v miru.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#396 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 01 June 2008 - 06:37 PM

Js sm tud ravnokar prebrala na 24ur, da je umrl. Resnično je bil dober človek. Čist šok ej... ermm.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#397 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 01 June 2008 - 06:46 PM

Škoda sad.gif men je bil on tok fajn, sem njegov dnevnik brala v sobotni prilogi pred nekaj leti
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#398 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 01 June 2008 - 06:56 PM

Ojoj, tudi jaz nisem vedela, da je bil bolan, mi je bil pa izredno všeč, vedno je deloval tako umirjeno, rada sem ga poslušala (in gledala)...Naj počiva v miru!

Pred dvema dnevoma se je pri nas zgodila huda prometna nesreča in danes sem se peljala mimo usodnega kraja, šokirana sem bila ob prizoru, koliko svečk je prižganih v njun spomin cry.gif ...
Kljub temu, da ni olajševalnih okoliščin za voznikovo krivdo v tem primeru, mi je bilo vseeno hudo, če pomislim, da sta ugasnili dve mladi življenji, da sta dve družini izgubili sinova, ko si šač predtasvljam, kaj se je tam zgodilo.
Mene vse prometne nesreče vedno precej prizadanejo, ker se zavedam, da se to lahko zgodi vsakemu na cesti, tudi meni se je že in imela sem veliko srečo, da sem jo tako poceni odnesla.
  • 0

#399 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 02 June 2008 - 07:03 AM

Umrl je modni oblikovalec Yves Saint Laurent
Pariz, 02.06.2008, 07:55 | STA / N.S.

V Parizu je v nedeljo zvečer umrl eden vodilnih francoskih modnih oblikovalcev Yves Saint Laurent.

Iz Fundacije Pierre-Berge-Saint-Laurent so sporočili, da je v 72 letu starosti umrl eden vodilnih francoskih modnih oblikovalcev 20. stoletja Yves Saint Laurent.

Yves Saint Laurent je bil samotarski modni ustvarjalec, ki se je iz visoke mode umaknil leta 2002, predtem pa je bil štiri desetletja njen vodilni ustvarjalec.

Yves Henri Donat Mathieu Saint Laurent se je rodil v Alžiriji, v priobalnem mestu Oran 1. avgusta 1936. Po smrti Cristiana Diorja leta 1957 je prevzel vodenje te modne hiše, nato pa je v začetku 60. letih minulega stoletja ustanovil svojo modno hišo.

vir: 24ur.com
  • 0

#400 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 02 June 2008 - 07:16 AM

Jst sem tudi šokirana zaradi smrti Marušiča. Sem vedela, da je bolan, ampak niti pomislila nisem da bo podlegel, res škoda, zlo fajn je bil.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users